• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bide baska iğne var işte onuda içine çekicem neyse ayrı enjektorde çeker diğer ilaçla karıştırırım o kafami karistirdi 😃 3 toz 2 su ilk iğneyi atlatsam bi
Bir kere yapınca gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Sanki yıllardır iğne yapıyormuş gibi hissettim. 😅 Mutlaka aynı saatte ol iğnelerini bu çok önemli ben alarm kuruyordum.

Canlar raporum çıktı galiba 😍e nabizda ve e-devlet de çıkıyor bı tek içeigi gözükmüyor yarın verirler sanırım

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-09-15-06-01-74_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    Screenshot_2022-03-09-15-06-01-74_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    9 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2022-03-09-15-05-53-10_b82b28fc14ae6ec270dfa3ba6c255aba.webp
    Screenshot_2022-03-09-15-05-53-10_b82b28fc14ae6ec270dfa3ba6c255aba.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar benim amh düşük ya hemen çıkar rapor dediniz benim doktorum özel muayenane rapor olmuyor ama en azından ilaçlar için rapor alabiliyor muyum bir de ne kadar süre geçerli tam ne zaman yapacak bilmiyorum Nisan mayıs gibi belli gecikedebilir

ohhh sefaann olsun o da şarttt
bende 2 ay once komple dişlerimi yaptırdım hastaneye vercegım parayı oraya verdım.
bu ay da yıne hastaneye :halay::KK76:
Kendimi çok ihmal etmişim yaaa bide ben güzellik akademisinde çalışıyorum en son cilt bakımını bile 3 ay önce yaptırdım 🙈 yazzzz geliyooooo cıvıl cıvıl olalımmmm

Agri kesici ve ilac yasak diyince o takviyeyi biliyorum bendede ocean omega 3 var bide koenzim var ama bilemedim zararı olurmu olmazmi sorayim dedim canim
Bana doktor kullandırmıştı.. yumurtalar kaliteli olsun diye.. Sadece onu kullandım, bir de inofolic combi kullanıyordum. Devam et dedi..

Kızlar benim amh düşük ya hemen çıkar rapor dediniz benim doktorum özel muayenane rapor olmuyor ama en azından ilaçlar için rapor alabiliyor muyum bir de ne kadar süre geçerli tam ne zaman yapacak bilmiyorum Nisan mayıs gibi belli gecikedebilir
Rapor düzenleyen bir yer ile anlaşırsan rapor çıkarabilir kuzum.
Senin doktorun SGK ile anlaşma imzalamamış zaten..

Kendimi çok ihmal etmişim yaaa bide ben güzellik akademisinde çalışıyorum en son cilt bakımını bile 3 ay önce yaptırdım 🙈 yazzzz geliyooooo cıvıl cıvıl olalımmmm
eennn guzelını yapmıssıınnnn vallaa, offf tamda yerındee calısıyorsun :)
bakım ınsanın ruhunu bıle şenlendırıyor, mis gibi çiçek çiçekk olursun :nazar::KK36:

Arada bize de taktik ver.. Güzellik akademisinde çalışıp burada gebelik konuşmakta ne bilem yani :D
Arada böyle şeylerle gel bize :D

Back