• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim rapor 10 gün sonra çıkıyor ilaçları aldım anlaşmalı eczaneden bakalim canim sanada hayırlı olsun
Sağol canım 🥰
Danismadaki bayanda öyle dedi anlasabilcegim eczane var diye tahmin ediyorum ama bakalmn doktora sorucam eğer çıkmazsa yine de ama umarım ugrastirmaz ☺️

Aynen kuzucum bir adet sancısına yakın ağrı var, önceki gebeliğimde yaşamıştım. Ama bir de cidden adet geliyor sinyali ağrıları var o bir tık fazla sancı gibi oluyor.

Biliyoruz, onun farkını da öğretti hayat 😂😂
Ben hiç anlamamıştım ya baya agri girdi belime ve karnıma hatta eşime dedim ki hastalaniyorum canim sıkıldı oturdum bira ic iyi gelir demişti oyle emindim ki bira içtim sabah uyandığımda Halen hastalanmadigimi farketmistim ahh hadi tekrar yasayayimm

14 martta çağırdılar ozaman belli olcak canim bakalim ne dicek insallah buyurler ya 😭 canimsin cok heyecanliyim ya
Büyürler büyürler ilaçlar zaten bunun için veriliyor.. Onun için endişe etme hiç🙂
Olgun yumurtalar olsunlar yeter🌸
Amh düşük olanlarda 1 embryo ilr gebelik elde eden çok var…
Tutacaksa 1 tane bile yeter🙃

Büyürler büyürler ilaçlar zaten bunun için veriliyor.. Onun için endişe etme hiç🙂
Olgun yumurtalar olsunlar yeter🌸
Amh düşük olanlarda 1 embryo ilr gebelik elde eden çok var…
Tutacaksa 1 tane bile yeter🙃
Canım ben bu iğnelerin hepsini karıştırıp tek doz şeklinde vurulcam ama kapağı açıp mi içine sıvıyı enjekte etcem 1 ilaç var 2 toz 1 su diyor bakalim beceririm umarım sulandirdigin ilacı diğer tozla karıştır dedi hemşire

Canım ben bu iğnelerin hepsini karıştırıp tek doz şeklinde vurulcam ama kapağı açıp mi içine sıvıyı enjekte etcem 1 ilaç var 2 toz 1 su diyor bakalim beceririm umarım sulandirdigin ilacı diğer tozla karıştır dedi hemşire
Meriofert mi verdiler.. Önce sıvıyı alıp ilk tüpe koyacaksın hafifçe karıştırınca o eriyecek zaten.. Onu çekip diğer toz olan iğneye koyacaksın onun ki de çözününce çekip kendine yapacaksın.. İğne 2-3 ml lik olsa da iğne ucunu muhakak insulin iğnesi için olandan olsun.. Öbür türlü vuramazsın.. Vursan kanatır zaten..

Meriofert mi verdiler.. Önce sıvıyı alıp ilk tüpe koyacaksın hafifçe karıştırınca o eriyecek zaten.. Onu çekip diğer toz olan iğneye koyacaksın onun ki de çözününce çekip kendine yapacaksın.. İğne 2-3 ml lik olsa da iğne ucunu muhakak insulin iğnesi için olandan olsun.. Öbür türlü vuramazsın.. Vursan kanatır zaten..
Hepsi 1 iğnede olcak yani dimi ilk deneyeceğim bakalim akşam umarım beceririm meriofert ve fostimon verdi

Bende iki toz bir su kullanmıştım. Önce suyu şırıngaya çekip ilk tozun içine saldım karıştırıp tekrar enjektör e çektim sonra ikinci toza bu karışımı sıktım karıştırıp çektim. Yeşil başlı iğne ile karışım dan sonra ince kahverengi uç almıştım onu takıp karnımdan vurdum.

Bende iki toz bir su kullanmıştım. Önce suyu şırıngaya çekip ilk tozun içine saldım karıştırıp tekrar enjektör e çektim sonra ikinci toza bu karışımı sıktım karıştırıp çektim. Yeşil başlı iğne ile karışım dan sonra ince kahverengi uç almıştım onu takıp karnımdan vurdum.
Bende bide baska iğne var işte onuda içine çekicem neyse ayrı enjektorde çeker diğer ilaçla karıştırırım o kafami karistirdi 😃 3 toz 2 su ilk iğneyi atlatsam bi

Back