- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.801
bn hsg sonrası kullandım mutlaka kullanDün doktora gittim kontrole, adet biteli üç gün oldu akıntın var enfeksiyon dedi monodoks yazdıkullandınız mı daha önce ağır galiba biraz
kullan canım normal antibiyotiklerden farkı yok enfeksiyon bebeğin tutunmasına engel oluyor tutunsa da tehlikeli olabiliyormuş.. hatta eşli kullanın biz öyle yapmıştıkDün doktora gittim kontrole, adet biteli üç gün oldu akıntın var enfeksiyon dedi monodoks yazdıkullandınız mı daha önce ağır galiba biraz
Midenin ağzına tükürüyor, içtikten sonra yatma sakın. Ve yemek yer yemez bol su ile üstüne iç direk ilacıDün doktora gittim kontrole, adet biteli üç gün oldu akıntın var enfeksiyon dedi monodoks yazdıkullandınız mı daha önce ağır galiba biraz
valla henüz bn onu da öğrenemedim kuzum ya ama sabır olck inanıyorumAynen kuzucum bir adet sancısına yakın ağrı var, önceki gebeliğimde yaşamıştım. Ama bir de cidden adet geliyor sinyali ağrıları var o bir tık fazla sancı gibi oluyor.
Biliyoruz, onun farkını da öğretti hayat
ayy bende bı olsaaaammmm cumartesı doktora gıtcem dort gozle beklıyorum :)Lekelenme başlamış bugün yarın olurum adet, cumartesi de doktor kontrolü ve başlasınn tedavi süreciii. İlk defa üzülmeyecem adet olduğuma
canımmm hadı ınsallaahhh sonucun cok guzel olur, yavruna kavusursun.Kızlar ilk iğnelerimi aldım 5 gün sonra kontrol vae dualarınızı eksik etmeyin bir mucize olsun insallahSelizay Hali A R Y A MaviSasa234 ejce M mavili_yeshll aklıma gelmeyen diğer kızlar
Oyyy kuzucum sonunda başladı sürecinKızlar ilk iğnelerimi aldım 5 gün sonra kontrol vae dualarınızı eksik etmeyin bir mucize olsun insallahSelizay Hali A R Y A MaviSasa234 ejce M mavili_yeshll aklıma gelmeyen diğer kızlar
Ayy çok şükür.. Hayırlı olsun.. Güzel yumoşlarw dönsünler inş..Kızlar ilk iğnelerimi aldım 5 gün sonra kontrol vae dualarınızı eksik etmeyin bir mucize olsun insallahSelizay Hali A R Y A MaviSasa234 ejce M mavili_yeshll aklıma gelmeyen diğer kızlar
rabbim hayırlısıyla bebişine hayallerine kavuştursun canım çok aminKızlar ilk iğnelerimi aldım 5 gün sonra kontrol vae dualarınızı eksik etmeyin bir mucize olsun insallahSelizay Hali A R Y A MaviSasa234 ejce M mavili_yeshll aklıma gelmeyen diğer kızlar
Hayırlı olsun canımKızlar ilk iğnelerimi aldım 5 gün sonra kontrol vae dualarınızı eksik etmeyin bir mucize olsun insallahSelizay Hali A R Y A MaviSasa234 ejce M mavili_yeshll aklıma gelmeyen diğer kızlar
Monodoksu mu eşin de kullanmıştı canım ?kullan canım normal antibiyotiklerden farkı yok enfeksiyon bebeğin tutunmasına engel oluyor tutunsa da tehlikeli olabiliyormuş.. hatta eşli kullanın biz öyle yapmıştık
Bende de akıntı ve enfeksiyon için verilmişti ve hsg sonrası verildi bana hiçbir ağırlığı olmadı sadece ilaçtan sonra 30 dk yatmayın yazıyordu ona dikkat ettim o kadarDün doktora gittim kontrole, adet biteli üç gün oldu akıntın var enfeksiyon dedi monodoks yazdıkullandınız mı daha önce ağır galiba biraz
Saol canim tüp bebek ay valla heyecanlandım nolcak acabacanımmm hadı ınsallaahhh sonucun cok guzel olur, yavruna kavusursun.
asılama mı denıyorsun? orayı kacırdım ya
Amin canim arkadasim aminOyyy kuzucum sonunda başladı sürecinhayırlı olsun, bissürü sağlıklı yumoş olsun
14 martta çağırdılar ozaman belli olcak canim bakalim ne dicek insallah buyurler yaAyy çok şükür.. Hayırlı olsun.. Güzel yumoşlarw dönsünler inş..
Ne dedi doktor..
Kaç yumurta görünüyor
Ayy kendim başlamış gibş heyecanlandım..
Taze mı dondurulmuş mu planladılar
Amin canım cümlemizerabbim hayırlısıyla bebişine hayallerine kavuştursun canım çok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?