Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım teşekkür ediyorum.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

Canım günaydın aşılaman tutmamış çok üzüldüm ama bundan sonrası güzel olacak inşallah
Bizim de hareketlilik sorunumuz vardı benzer takviyeler kullanmışızdır muhtemelen ama merak ettim arı sütü kullandınız mı.. ben burda karışımlar yapan bir aktardan arı sütü karışımı almıştım içinde daha bir sürü şey var ginseng gibi onun işe yaradığını düşünüyorum çünkü aşılama yaparken doktor değerler yükselmeye başlamış demişti..en yakın zamanda senden de güzel haberler alırız inşallah

Bem bu ay femera teklif edecem hiç kullanmadım, o da olmazsa önümüzdeki ay aşılama
Ben söyledim femara çok kullanmayı tercih etmediğimiz bir ilaç dedi, geçen ay folikül gelişti sonuçta günde 1 klomen kullan yine dedi iyi dedim
Aşılama yapalım diyip duruyor zorla yapacak galiba kocamı da hastanede bulursa

Kız Günaydın ne yaptın testleri??? Aklımdasın hepp

Bu ay femara kullanayım diyorum ama kararsızım. Femarayla erken yumurtlama oluyor, döngüm de 26-28 e düşüyor. O kutuda da 3 aylık ilaç var napsam acaba
kızlar selammm,
bende regl bekleyenlerdenım olsaydım bır doktora gıtcem bu ay femara ıstıycem belkı bırde ramazan sonrası denerım sonrası tüp bebek,
benımde amh 1,38 di en son

Gunaydinlar..
Dun reglin 13. Gunu degerlendirdik ve bu sabah 14. Gun degerlendirdik.. hayirlisi bakalim beyaz akintim bayagi vardi 5 gündür bugün azaldı biraz sanki.. bu bir iki gun daha değerlendirmek daha iyi olur dimi gerisi bekleme artik
Guzel bir gün olsun

Kız Günaydın ne yaptın testleri??? Aklımdasın hepp
Laboquick bembeyaz kuzucum cuma kan testi yaptırırım belli olur artık, bugün iğne sonrası 9. Gün
Kuzum bişey danışacağım hamileliğin ilk zamanları hiç prolaktin baktırdın mı? Benim şuan sınırın biraz üstünde çıktı klomen ve estrofemden dolayı ve estrofeme bata kadar devam et dedi kafam karıştı prolaktin düşmezse bebişte olmaz sanki

Nöbeti bile bebe için tutuyorum her şeyi onun için yapmaktan çok yoruldum Allahim zorlanıyorum artık sen bize sagliklica hayirlica bir bebek ver yarabbim
bende dun çelıkten hercaıyı dınlıyorum gozlerım dolu dolu, onceden kocamı dusunurdum sımdı bebegımı.

yine gözüm yollarda, neredesin?
Gündüzüm gece oldu kederdeyim aah
Bilemezsin kaç gece, gelir diye bekledim
Gelmeyince derdime, yenileri ekledim
Gel yarim ol, sevdalım ol
Sultanım ol, fermanım ol
Dertlerimin dermanı ol
Hercai

canımm evet uzulme sperm cok degısken demıstı benım doktorumda , bırde tavsıye esıne her gun kecıboynuzu kaynat suyunu ıcsın saracoglunun kürü, dene mutlaka.

Ben 2015 yılı Ekim ayında hamile kalmadan önce bunların hiç birini bilmiyordum ya. Sadece yumurtlama takibinden haberim vardı. Aşılamadan bile haberim yoktu. Hiç bu kadar kendi vücudumu takip edip dinlemezdim. 6 ayda hamile kalmıştım. Ne zaman olursa olur bana ne derdik biz.
Şimdi yok şu takviye, şu ilaç, aşılama vs vs vs ne kadar zor çocuk yapmak gerçekten.

Hamilelikten önce yazın baktırmıştım normal değerlerdeydi benim o canım evet o gün senın baya fazlaydı dikkatimi cekti ama illa olmayacak diye bir sey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…