- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #9.781
Günaydın kızlar regl sancıları başladı benim de yine tutturamadık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomen yükseltiyormuş, estrofemde öyle... Doktor bata kadar bırakma dedi gebeliğe engel bir değer mi bilmiyorumHamilelikten önce yazın baktırmıştım normal değerlerdeydi benim o canım evet o gün senın baya fazlaydı dikkatimi cekti ama illa olmayacak diye bir sey yok
İnşallah olur bakalım, kendi doğum günümde olmadı galiba, eşimin doğum günü 4 Nisan belki ona kısmettirBu arada 9.gün benmde yok gıbıydı 10.tekrar hayali olmuştuMaviMujdem
Valla bende maksimum 300 falan tutar herhalde diyordum..o zaman 562 olan şimdi 700 e dayanmıştır..şırınga falan ben herşeyi karşılıyor zamnediyorum vallaEvet canım raporlu hali14 adet fostimon vardı 1 adet ovittirelle
13 tanesini devlet karşılıyomus 14 .yu normal ücretle almıştım bı de ince siringalrida almıştım dozu hazırlamak için normal siringada almıştım 2/3 tane
kızlarrrr , bu ıgnelerı raporlu nasıl alıyorsunuz ?Valla bende maksimum 300 falan tutar herhalde diyordum..o zaman 562 olan şimdi 700 e dayanmıştır..şırınga falan ben herşeyi karşılıyor zamnediyorum valla![]()
Ekliyorum canım, hoşgeldinSelizay canımmm beni de ekler misin
Haydi hayırlı olsun kuzucum, kolaylıkla devam etsinSelam kızlar hastane de kan verdim muayene oldum şuan sonuçları bekliyom alt muayene pek iç avuçiçi değil malum amh 003 bakalim neler olcak umudum olmasada girdik bu yola hakkımızda hayırlısı
Ekliyorum canım, hoşgeldin
Haydi hayırlı olsun kuzucum, kolaylıkla devam etsin
Olacaaaaaak olacaaaaaaaak inşallahSaol bebiş yumurta olcakmi olmayacakmı bilmiyorum valla stres bastı aman ne zor iş bunlar
Devlet hastanesinde size reçete yazılıyor ve o esnada raporunuz onaylanıyor bu şekilde alabilirsiniz bahsettiğim iğneli aşılama prosedürü.
Esraaa hadi inşallah güzel güzel başlar ve devam eder tedavin hayırlı olsun inşallahSelam kızlar hastane de kan verdim muayene oldum şuan sonuçları bekliyom alt muayene pek iç avuçiçi değil malum amh 003 bakalim neler olcak umudum olmasada girdik bu yola hakkımızda hayırlısı
Ya arısütünü ben daha bu ay aldım, yani aşılama öncesi 1 hafta kullanmıştı sadece, keşke daha önce başlasaydım.. ama benimki ilaçları bile kademeli içmeye başladı hep bi burun kıvırma.. bir önceki ay keçiboynuzuna başladı onu bile öğürerek.. şimdi hem saf arı sütü hem de karışımdan var ikisinden de içiyor. İnşallah yükselirCanım günaydın aşılaman tutmamış çok üzüldüm ama bundan sonrası güzel olacak inşallah
Bizim de hareketlilik sorunumuz vardı benzer takviyeler kullanmışızdır muhtemelen ama merak ettim arı sütü kullandınız mı.. ben burda karışımlar yapan bir aktardan arı sütü karışımı almıştım içinde daha bir sürü şey var ginseng gibi onun işe yaradığını düşünüyorum çünkü aşılama yaparken doktor değerler yükselmeye başlamış demişti..en yakın zamanda senden de güzel haberler alırız inşallah![]()
Soğuk sıkımdan içiyor bir aydır ama sanırım o kaynatmaya geçmek lazım, biraz uğraşmalı ama kesinlikle daha doğalcanımm evet uzulme sperm cok degısken demıstı benım doktorumda , bırde tavsıye esıne her gun kecıboynuzu kaynat suyunu ıcsın saracoglunun kürü, dene mutlaka.
bızde soguk sıkım kullandık ama kesınlkle kaynatma daha etkılı canım, dene ınsallah sıfa olurSoğuk sıkımdan içiyor bir aydır ama sanırım o kaynatmaya geçmek lazım, biraz uğraşmalı ama kesinlikle daha doğal![]()
Hamilelikte de oluyor rwgl sancilari bende tamam kesin hastalaniyorum diye düşündüğümde bel ve kasık agrilari baya sancılar oldu fakat hastalanmış sabah ta testle cikti .. regl 1 gun gecince çıkmıştı.. regl sancısı kesin regl gelecek demek değil bu yüzdenGünaydın kızlar regl sancıları başladı benim de yine tutturamadık
keşke ama o kadar iyi tanıyorum ki kendilerini bu ben gelyrm umutlanma demekHamilelikte de oluyor rwgl sancilari bende tamam kesin hastalaniyorum diye düşündüğümde bel ve kasık agrilari baya sancılar oldu fakat hastalanmış sabah ta testle cikti .. regl 1 gun gecince çıkmıştı.. regl sancısı kesin regl gelecek demek değil bu yüzden![]()
Aynen kuzucum bir adet sancısına yakın ağrı var, önceki gebeliğimde yaşamıştım. Ama bir de cidden adet geliyor sinyali ağrıları var o bir tık fazla sancı gibi oluyor.keşke ama o kadar iyi tanıyorum ki kendilerini bu ben gelyrm umutlanma demek
Canım tüp bebek merkezinde çıkıyor rapor yani doktorla o yazıyo ilaçları