• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilelikten önce yazın baktırmıştım normal değerlerdeydi benim o canım evet o gün senın baya fazlaydı dikkatimi cekti ama illa olmayacak diye bir sey yok
Klomen yükseltiyormuş, estrofemde öyle... Doktor bata kadar bırakma dedi gebeliğe engel bir değer mi bilmiyorum
Nomal değer üst sınırı 23.3 benim 28.84 çıkmış

Evet canım raporlu hali 🙈14 adet fostimon vardı 1 adet ovittirelle
13 tanesini devlet karşılıyomus 14 .yu normal ücretle almıştım bı de ince siringalrida almıştım dozu hazırlamak için normal siringada almıştım 2/3 tane
Valla bende maksimum 300 falan tutar herhalde diyordum..o zaman 562 olan şimdi 700 e dayanmıştır..şırınga falan ben herşeyi karşılıyor zamnediyorum valla😅

Selam kızlar hastane de kan verdim muayene oldum şuan sonuçları bekliyom alt muayene pek iç avuçiçi değil malum amh 003 bakalim neler olcak umudum olmasada girdik bu yola hakkımızda hayırlısı
Esraaa hadi inşallah güzel güzel başlar ve devam eder tedavin hayırlı olsun inşallah 🥰

Canım günaydın aşılaman tutmamış çok üzüldüm ama bundan sonrası güzel olacak inşallah 🙏
Bizim de hareketlilik sorunumuz vardı benzer takviyeler kullanmışızdır muhtemelen ama merak ettim arı sütü kullandınız mı.. ben burda karışımlar yapan bir aktardan arı sütü karışımı almıştım içinde daha bir sürü şey var ginseng gibi onun işe yaradığını düşünüyorum çünkü aşılama yaparken doktor değerler yükselmeye başlamış demişti..en yakın zamanda senden de güzel haberler alırız inşallah 🎈
Ya arısütünü ben daha bu ay aldım, yani aşılama öncesi 1 hafta kullanmıştı sadece, keşke daha önce başlasaydım.. ama benimki ilaçları bile kademeli içmeye başladı hep bi burun kıvırma.. bir önceki ay keçiboynuzuna başladı onu bile öğürerek.. şimdi hem saf arı sütü hem de karışımdan var ikisinden de içiyor. İnşallah yükselir ❤️

canımm evet uzulme sperm cok degısken demıstı benım doktorumda , bırde tavsıye esıne her gun kecıboynuzu kaynat suyunu ıcsın saracoglunun kürü, dene mutlaka.
Soğuk sıkımdan içiyor bir aydır ama sanırım o kaynatmaya geçmek lazım, biraz uğraşmalı ama kesinlikle daha doğal 🤓🤓

Günaydın kızlar regl sancıları başladı benim de yine tutturamadık
Hamilelikte de oluyor rwgl sancilari bende tamam kesin hastalaniyorum diye düşündüğümde bel ve kasık agrilari baya sancılar oldu fakat hastalanmış sabah ta testle cikti .. regl 1 gun gecince çıkmıştı.. regl sancısı kesin regl gelecek demek değil bu yüzden 🤗

Hamilelikte de oluyor rwgl sancilari bende tamam kesin hastalaniyorum diye düşündüğümde bel ve kasık agrilari baya sancılar oldu fakat hastalanmış sabah ta testle cikti .. regl 1 gun gecince çıkmıştı.. regl sancısı kesin regl gelecek demek değil bu yüzden 🤗
keşke ama o kadar iyi tanıyorum ki kendilerini bu ben gelyrm umutlanma demek

keşke ama o kadar iyi tanıyorum ki kendilerini bu ben gelyrm umutlanma demek
Aynen kuzucum bir adet sancısına yakın ağrı var, önceki gebeliğimde yaşamıştım. Ama bir de cidden adet geliyor sinyali ağrıları var o bir tık fazla sancı gibi oluyor.

Biliyoruz, onun farkını da öğretti hayat 😂😂

Dün doktora gittim kontrole, adet biteli üç gün oldu akıntın var enfeksiyon dedi monodoks yazdı ☹️ kullandınız mı daha önce ağır galiba biraz

Back