• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün doktora gittim kontrole, adet biteli üç gün oldu akıntın var enfeksiyon dedi monodoks yazdı ☹️ kullandınız mı daha önce ağır galiba biraz
kullan canım normal antibiyotiklerden farkı yok enfeksiyon bebeğin tutunmasına engel oluyor tutunsa da tehlikeli olabiliyormuş.. hatta eşli kullanın biz öyle yapmıştık

Dün doktora gittim kontrole, adet biteli üç gün oldu akıntın var enfeksiyon dedi monodoks yazdı ☹️ kullandınız mı daha önce ağır galiba biraz
Midenin ağzına tükürüyor, içtikten sonra yatma sakın. Ve yemek yer yemez bol su ile üstüne iç direk ilacı 😅 hsg ve kürtaj sonrası vermişlerdi bana

Aynen kuzucum bir adet sancısına yakın ağrı var, önceki gebeliğimde yaşamıştım. Ama bir de cidden adet geliyor sinyali ağrıları var o bir tık fazla sancı gibi oluyor.

Biliyoruz, onun farkını da öğretti hayat 😂😂
valla henüz bn onu da öğrenemedim kuzum ya ama sabır olck inanıyorum

Bende de akıntı ve enfeksiyon için verilmişti ve hsg sonrası verildi bana hiçbir ağırlığı olmadı sadece ilaçtan sonra 30 dk yatmayın yazıyordu ona dikkat ettim o kadar 🤗

Ayy çok şükür.. Hayırlı olsun.. Güzel yumoşlarw dönsünler inş..
Ne dedi doktor..
Kaç yumurta görünüyor 🙂
Ayy kendim başlamış gibş heyecanlandım..
Taze mı dondurulmuş mu planladılar💃🏼
14 martta çağırdılar ozaman belli olcak canim bakalim ne dicek insallah buyurler ya 😭 canimsin cok heyecanliyim ya

Back