- 20 Aralık 2020
- 17.160
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.350
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #9.761
YaaaBen yeni 32 oldum dogu nere ben de dogudayim=) ankaraliyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaaBen yeni 32 oldum dogu nere ben de dogudayim=) ankaraliyim
Tamam=)Yaaadur özele geliyorum
mesajını aç aç kapalı
![]()
Anladım teşekkür ediyorum.Sayı morfoloji ve hareket az. 2.5 ay önce tüm değerler sınırdaydı, morfoloji 2 ydi.. aşılama sırasındaki analizde hareketli hız %17 miktarda 9 milyona düşmüş, bir sürü takviyeye rağmen.. ama 4 aydan önce bazı kişilerde kötüleşme sonra birden düzelme oluyormuş.. bir nevi temizlenme gibi düşünün.. simdi bir ürologa daha gideceğiz umarım işe yarar..
Bu ay da bebe olmadığını öğrenince ruh halim....
Canım günaydın aşılaman tutmamış çok üzüldüm ama bundan sonrası güzel olacak inşallahKızlar güncelleme yapıyım dedim.. aşılamam negatif, bugün kan testi 0.3 çıktı.. üzüldük tabi ama kısmet değilmiş.. cuma hem ben hem eşim tekrar doktora gidicez, çünkü onun takviyelere rağman 2.5 ayda sperm değerleri düşmüş.. iyi bir doktor önerdi benim doktorum bir de ona gidelim dedik..
ben de nisanı serbest devam edip olmazsa mayısta tüp bebek tedavisine başlıcam..
üzülüyoruz yıkılıyoruz ama çabuk toparlanıyoruz beeehepimiz harika kadınlarız
![]()
Ben söyledim femara çok kullanmayı tercih etmediğimiz bir ilaç dedi, geçen ay folikül gelişti sonuçta günde 1 klomen kullan yine dedi iyi dedimBem bu ay femera teklif edecem hiç kullanmadım, o da olmazsa önümüzdeki ay aşılama
Kız Günaydın ne yaptın testleri??? Aklımdasın heppBen söyledim femara çok kullanmayı tercih etmediğimiz bir ilaç dedi, geçen ay folikül gelişti sonuçta günde 1 klomen kullan yine dedi iyi dedim
Aşılama yapalım diyip duruyor zorla yapacak galiba kocamı da hastanede bulursa![]()
kızlar selammm,Bu ay femara kullanayım diyorum ama kararsızım. Femarayla erken yumurtlama oluyor, döngüm de 26-28 e düşüyor. O kutuda da 3 aylık ilaç var napsam acaba
Laboquick bembeyaz kuzucumKız Günaydın ne yaptın testleri??? Aklımdasın hepp![]()
Resmen bilmeden bahtsiz bedevi topigi olusturmus oldukBence bu topiğin adı 12 aydan fazla süredir gebe kalamayanlar topiği olsun![]()
Hadi insallahhhhYok kuzu 4 günde ancak tutunma tamamlanıyor.. Yani benim varsa inş tutunma bitti.. Bundan sonra yavaş yavaş betahcg salgılamaya başlıyor.. Onunda idrarda görünmesi da 3-4 günü buluyor..
bende dun çelıkten hercaıyı dınlıyorum gozlerım dolu dolu, onceden kocamı dusunurdum sımdı bebegımı.Nöbeti bile bebe için tutuyorum her şeyi onun için yapmaktan çok yoruldum Allahim zorlanıyorum artık sen bize sagliklica hayirlica bir bebek ver yarabbim
canımm evet uzulme sperm cok degısken demıstı benım doktorumda , bırde tavsıye esıne her gun kecıboynuzu kaynat suyunu ıcsın saracoglunun kürü, dene mutlaka.Sayı morfoloji ve hareket az. 2.5 ay önce tüm değerler sınırdaydı, morfoloji 2 ydi.. aşılama sırasındaki analizde hareketli hız %17 miktarda 9 milyona düşmüş, bir sürü takviyeye rağmen.. ama 4 aydan önce bazı kişilerde kötüleşme sonra birden düzelme oluyormuş.. bir nevi temizlenme gibi düşünün.. simdi bir ürologa daha gideceğiz umarım işe yarar..
Hamilelikten önce yazın baktırmıştım normal değerlerdeydi benim o canım evet o gün senın baya fazlaydı dikkatimi cekti ama illa olmayacak diye bir sey yokLaboquick bembeyaz kuzucumcuma kan testi yaptırırım belli olur artık, bugün iğne sonrası 9. Gün
Kuzum bişey danışacağım hamileliğin ilk zamanları hiç prolaktin baktırdın mı? Benim şuan sınırın biraz üstünde çıktı klomen ve estrofemden dolayı ve estrofeme bata kadar devam et dedi kafam karıştı prolaktin düşmezse bebişte olmaz sanki![]()