• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla özel muayeneye gitmicem bu ay, zaten femera verip takip yapacaklar, baksın asistanlar 😂bari ordan kar edem
Bende bi araştırma hastanesine mi gitsem bu sefer acaba? Takip için belirli aralıklarla çağırıyorlar değil mi? Geç falan çağırırlarsa yumurta çatlar vs 😂🤦🏻‍♀️ şansım yok zaten...
Bir de ovitrelle yapıyorlar mı? Bazıları kendin yap diyormuş

Bende bi araştırma hastanesine mi gitsem bu sefer acaba? Takip için belirli aralıklarla çağırıyorlar değil mi? Geç falan çağırırlarsa yumurta çatlar vs 😂🤦🏻‍♀️ şansım yok zaten...
Bir de ovitrelle yapıyorlar mı? Bazıları kendin yap diyormuş
Ben geçen sene klomen+ ovitrelle devlet hastanesinde olmuşum. Çok güzel takip yapıp iğneyi de kendileri vurmuştu. Hatta ovitrelle için rapor çıkartmışlardı, 20 tl ödemiştim 😅

Ben geçen sene klomen+ ovitrelle devlet hastanesinde olmuşum. Çok güzel takip yapıp iğneyi de kendileri vurmuştu. Hatta ovitrelle için rapor çıkartmışlardı, 20 tl ödemiştim 😅
Yazdım bunu köşeye 😂 tahminen 3-4 güne olurum haftasonuna denk gelmezse gideyim bi

Bu ay da bebe olmadığını öğrenince ruh halim.... 😅

haha-laugh.gif

Her zaman rabbimin. Bildiği bişi var cnm 😍🤟hayırlı yazılar yazsın inşallah bende bu asilama da umitlenmicem ama tüp bebek de var onumizde 3 üç hak var sonuçta hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🥰
Olsun canım, ümitlen yine de.. şansı epey arttırıyor ama yine de düşük ihtimaller tabi.. en hayırlısı olsun hepimiz için ❤️

Kolaylıklar dilerim gönlünüze göre olsun her şey💕💐 eşinizin problemi nedir acaba bizim de erkek kaynaklı
Sayı morfoloji ve hareket az. 2.5 ay önce tüm değerler sınırdaydı, morfoloji 2 ydi.. aşılama sırasındaki analizde hareketli hız %17 miktarda 9 milyona düşmüş, bir sürü takviyeye rağmen.. ama 4 aydan önce bazı kişilerde kötüleşme sonra birden düzelme oluyormuş.. bir nevi temizlenme gibi düşünün.. simdi bir ürologa daha gideceğiz umarım işe yarar..

Bari sabah giderken test alayım ama ya cikmadiysa ta cumartesi yaptın diyip duruyorum içime ama hiç belirtimde yok dümdüz adet gelcek te diyorum

Nöbeti bile bebe için tutuyorum her şeyi onun için yapmaktan çok yoruldum Allahim zorlanıyorum artık sen bize sagliklica hayirlica bir bebek ver yarabbim
Artık kendime birşey alırken aman kalsın para lazım yok vitamindi yok tedaviye yok olursa ona güzel gelecek olsun vs vs haliş sende mi sağlıkçıydın meslektaşmıyız💓

Aynen öyle oluyor bana da ne iş yapıyorsun tam canims
Ben ebe hemşireyim kuzum herkesi doğurttum da kendimi doğurtamadım.Şuan ücretsiz izindeyim eşimden dolayı yurt dışındayız.Ağustos’ta izin bitiyor bende böylee 24 nöbetlere kendimi hazırlıyorum 🥲

Back