Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet çizgiler gölgeler havalarda uçuştu ama ben anladım benim iğnenin etkisi çok geç gitti bu ay.. aynen durmak yok
Her zaman rabbimin. Bildiği bişi var cnm hayırlı yazılar yazsın inşallah bende bu asilama da umitlenmicem ama tüp bebek de var onumizde 3 üç hak var sonuçta hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Yine regl dönemi sessizliği çöktü gruba, ovulasyon dönemi cıvıl cıvıl, ay sonu matem yeri
Aynen öyle bir de hep ovulasyonlar batlar benzer benimde adete bir kaç gün kaldı adet olduğum gün kopup gidiyorum ya psikolojik olarak onun telaşı sardı beni de

Kolaylıklar dilerim gönlünüze göre olsun her şey eşinizin problemi nedir acaba bizim de erkek kaynaklı

Raporlu halimi bu fiyat, baya tutuyormuş ya
Evet canım raporlu hali 14 adet fostimon vardı 1 adet ovittirelle
13 tanesini devlet karşılıyomus 14 .yu normal ücretle almıştım bı de ince siringalrida almıştım dozu hazırlamak için normal siringada almıştım 2/3 tane

32.günde yaptım çıkmadı, eğer her zaman ki gibi 21.gün yumurtlama olduysa 11.gün negatif çıkmış oldu. Daha da yapmadım, senin döngü kısa ne güzel
Bende de aynı şekil kuzu, 11. Gün negatifi görünce oturdum totomun üstüne ellerimi açtım regl bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…