- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
- 478
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #9.721
562 odemistim canım smdi zam geldi mi bilmiyorum bakalm.ne olcakPeki Ne kadar ödedin ilaçlara canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
562 odemistim canım smdi zam geldi mi bilmiyorum bakalm.ne olcakPeki Ne kadar ödedin ilaçlara canım
Her zaman rabbimin. Bildiği bişi var cnmEvet çizgiler gölgeler havalarda uçuştu ama ben anladım benim iğnenin etkisi çok geç gitti bu ay.. aynen durmak yok![]()
Hayırlısı canım doktora gitmende iyi olur tabiİyi akşamlar canlarım, benim regl geliyor, ağrısı geldi önden, 2. Günü gidip hormon testi yaptıracağım ne durumda diye. Ondan sonrasını konuşuruz artık doktorla
Aynen öyle bir de hep ovulasyonlar batlar benzerYine regl dönemi sessizliği çöktü gruba, ovulasyon dönemi cıvıl cıvıl, ay sonu matem yeri![]()
Kolaylıklar dilerim gönlünüze göre olsun her şeyKızlar güncelleme yapıyım dedim.. aşılamam negatif, bugün kan testi 0.3 çıktı.. üzüldük tabi ama kısmet değilmiş.. cuma hem ben hem eşim tekrar doktora gidicez, çünkü onun takviyelere rağman 2.5 ayda sperm değerleri düşmüş.. iyi bir doktor önerdi benim doktorum bir de ona gidelim dedik..
ben de nisanı serbest devam edip olmazsa mayısta tüp bebek tedavisine başlıcam..
üzülüyoruz yıkılıyoruz ama çabuk toparlanıyoruz beeehepimiz harika kadınlarız
![]()
Raporlu halimi bu fiyat, baya tutuyormuş ya562 odemistim canım smdi zam geldi mi bilmiyorum bakalm.ne olcak
Evet canım raporlu haliRaporlu halimi bu fiyat, baya tutuyormuş ya
Raporsuz tane fiyatı şu anda buRaporlu halimi bu fiyat, baya tutuyormuş ya
Bu ay da bebe olmadığını öğrenince ruh halim....
Bu ay da bebe olmadığını öğrenince ruh halim....
Ahshhshd dinledin miBu arada yabancı müzikten anlamamama güzeldir sen seçtigine göre
![]()
Açtım dinledim de yabancıyaAhshhshd dinledin mi![]()
Kuzucum 00 itibari ile 26. Güne geldim. Sabaha gelecek inşallah regl naza çekiyor.
32.günde yaptım çıkmadı, eğer her zaman ki gibi 21.gün yumurtlama olduysa 11.gün negatif çıkmış oldu. Daha da yapmadım, senin döngü kısa ne güzelKuzucum 00 itibari ile 26. Güne geldim. Sabaha gelecek inşallah regl naza çekiyor.
Sen test yaptın mı?
Bende de aynı şekil kuzu, 11. Gün negatifi görünce oturdum totomun üstüne ellerimi açtım regl bekliyorum32.günde yaptım çıkmadı, eğer her zaman ki gibi 21.gün yumurtlama olduysa 11.gün negatif çıkmış oldu. Daha da yapmadım, senin döngü kısa ne güzel
Ben söyledim doktora, fsh ve ultrason sayımların normal, gerek yok amh ye dediBu arada sen hiç amh falan baktırdn mı? Bana hiç bakmadılarSelizay