• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet çizgiler gölgeler havalarda uçuştu ama ben anladım benim iğnenin etkisi çok geç gitti bu ay.. aynen durmak yok 🥰
Her zaman rabbimin. Bildiği bişi var cnm 😍🤟hayırlı yazılar yazsın inşallah bende bu asilama da umitlenmicem ama tüp bebek de var onumizde 3 üç hak var sonuçta hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🥰

Kızlar güncelleme yapıyım dedim.. aşılamam negatif, bugün kan testi 0.3 çıktı.. üzüldük tabi ama kısmet değilmiş.. cuma hem ben hem eşim tekrar doktora gidicez, çünkü onun takviyelere rağman 2.5 ayda sperm değerleri düşmüş.. iyi bir doktor önerdi benim doktorum bir de ona gidelim dedik..
ben de nisanı serbest devam edip olmazsa mayısta tüp bebek tedavisine başlıcam..
üzülüyoruz yıkılıyoruz ama çabuk toparlanıyoruz beee 🤓🤓🤓 hepimiz harika kadınlarız 💪🏻
Kolaylıklar dilerim gönlünüze göre olsun her şey💕💐 eşinizin problemi nedir acaba bizim de erkek kaynaklı

Raporlu halimi bu fiyat, baya tutuyormuş ya
Evet canım raporlu hali 🙈14 adet fostimon vardı 1 adet ovittirelle
13 tanesini devlet karşılıyomus 14 .yu normal ücretle almıştım bı de ince siringalrida almıştım dozu hazırlamak için normal siringada almıştım 2/3 tane

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-09-01-13-25-16_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2022-03-09-01-13-25-16_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 27
32.günde yaptım çıkmadı, eğer her zaman ki gibi 21.gün yumurtlama olduysa 11.gün negatif çıkmış oldu. Daha da yapmadım, senin döngü kısa ne güzel
Bende de aynı şekil kuzu, 11. Gün negatifi görünce oturdum totomun üstüne ellerimi açtım regl bekliyorum 😅

Back