• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi evrakları istediler sizden
Aile kaydı nüfus örneği evlilik cüzdanı fotokopisi rahîm filmi meme ultrasonu kan tahliller aklıma gelmeyen daha bı kaç şey eşimden de kan ve sprmiogram
Dosya açtılar dosya numarası verdiler kurula gidicek siz Şubat'ta gelin ilaçla tedavi ye başlayacağız dediler gittim başladılar 🤷

Aile kaydı nüfus örneği evlilik cüzdanı fotokopisi rahîm filmi meme ultrasonu kan tahliller aklıma gelmeyen daha bı kaç şey eşimden de kan ve sprmiogram
Dosya açtılar dosya numarası verdiler kurula gidicek siz Şubat'ta gelin ilaçla tedavi ye başlayacağız dediler gittim başladılar 🤷
Evraklar doğru benden de bunları istediler..ama niye hala raporun çıkmamış çok ilginç.. belkide ilaç tedavisi aşılama değil diye

Kızlar bilmediğin bir durumla karşı karşıyayım. Aranızda böyle birşey yasayan var mı ? Bu nedir anlam veremedim. Döngümün 23. günü Ovulasyonda pik gördüm. Öncesinde de doktor kontrolünde 16 mm ve 14-15 mm yumurtam vardi.5 martta ovulasyon pikti dün çatladı. Bugun tekrar test yapmak icin lavaboya gittiğimde peceteye kan geldi baya bir. Adet görmüş olabilir miyim? Bu arada adetim düzensizdir çok geç adet olurum. Ovulasyondan 3 gün sonra adet görmek mümkün mü? Bu arada ignelerle yumurta büyütülmüştü ve doktorumda geç adet olabilirsin demişti. Ovulasyon testimde 5 martta pik 6-7 martta ikiside aynı koyulukta ve bugun tamamen silikti. Ama bu kanama neydi neden oldu bilemedim :KK43:
Ovulasyon iki kere olmuş olabilir mi? Sonradan gelişen yumurtalar da çatlamış sanki ilk yumurtlamadan sonra 12-14 gün sonrası regli olmuşsun ikinci ovulasyon regle yakın olmuş olabilir diye tahmin ettim ortalama döngün nedir?

Ovulasyon iki kere olmuş olabilir mi? Sonradan gelişen yumurtalar da çatlamış sanki ilk yumurtlamadan sonra 12-14 gün sonrası regli olmuşsun ikinci ovulasyon regle yakın olmuş olabilir diye tahmin ettim ortalama döngün nedir?
Yok sanmıyorum çünkü benim reglim cok duzensiz 50-52 günde bir olurdum. Taa'ki Aralık ayında kürtaj olana kadar. Kürtajdan sonra 72 gun adet görmedim tarlusalla oldum 11 subatta. 12 subattan beride doktor kontrolündeyim igneyle büyüttük yumurtaları. 2 yumurta vardi 2 Martta biri 16 biri 14-15 mm idi. O gun ovulasyon yaptığım da pozitif göremedim, 5 martta yaptığımda pik gördüm. 6-7 Martta ise ikiside ayni koyulukta devam etti. Bugün ise silikleşti yani çatladı. Ama kanamam oldu. Şuan ise cok acik kahverengi olarak peceteye sildikce geliyor, bitti gibi. Yarin doktora gidicem

Peki bu belgeleri özelde de istiyorlar mı meme usg falan?

Kızlar güncelleme yapıyım dedim.. aşılamam negatif, bugün kan testi 0.3 çıktı.. üzüldük tabi ama kısmet değilmiş.. cuma hem ben hem eşim tekrar doktora gidicez, çünkü onun takviyelere rağman 2.5 ayda sperm değerleri düşmüş.. iyi bir doktor önerdi benim doktorum bir de ona gidelim dedik..
ben de nisanı serbest devam edip olmazsa mayısta tüp bebek tedavisine başlıcam..
üzülüyoruz yıkılıyoruz ama çabuk toparlanıyoruz beee 🤓🤓🤓 hepimiz harika kadınlarız 💪🏻

Kızlar güncelleme yapıyım dedim.. aşılamam negatif, bugün kan testi 0.3 çıktı.. üzüldük tabi ama kısmet değilmiş.. cuma hem ben hem eşim tekrar doktora gidicez, çünkü onun takviyelere rağman 2.5 ayda sperm değerleri düşmüş.. iyi bir doktor önerdi benim doktorum bir de ona gidelim dedik..
ben de nisanı serbest devam edip olmazsa mayısta tüp bebek tedavisine başlıcam..
üzülüyoruz yıkılıyoruz ama çabuk toparlanıyoruz beee 🤓🤓🤓 hepimiz harika kadınlarız 💪🏻
Yaaaa çizgi görmüştün sanki güzel haberler yazacaksın diye bekliyordum ben kuzucum.. Neyse nasip artık önümüzdeki aylara bakıyoruz 😊

Back