- 18 Nisan 2021
- 14.892
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.412
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.681
Hadi bakalım totosuna kuvvetYok kuzu 4 günde ancak tutunma tamamlanıyor.. Yani benim varsa inş tutunma bitti.. Bundan sonra yavaş yavaş betahcg salgılamaya başlıyor.. Onunda idrarda görünmesi da 3-4 günü buluyor..
:)) pozitife az kaldıııııYok kuzu 4 günde ancak tutunma tamamlanıyor.. Yani benim varsa inş tutunma bitti.. Bundan sonra yavaş yavaş betahcg salgılamaya başlıyor.. Onunda idrarda görünmesi da 3-4 günü buluyor..
iki aşılama bitiyor tüp bebek raporu için evraklarını hazırlayıp sıraya giriyorsun :))Evet kuzucum
Kuzu covit testi verdim sonuç çıkarsa yarın gel dediler bakalim nolcak yine yoluma taş konulmaz inşallah ay sevindim senin adına bu sefer pozitif olcak bak gör@Mavihali totem yaptık.. Bakalım tutacak mı
Transfer oldum cuma günü..
Bugün 4.günü bitirdim bakalım.. Cumartesi gidip bi daha intralipid serumu alacağım..
Haftaya Çarşamba da test günü zaten.. Öyle beklemedeyim
İnş seni takip ediyorum. 2-3 güne regl gelsin de görüş ve başla artık zaman geçiyor.. Oyalarlarsa özel geç valla ben şiştim.. Devlet amma nazlı çıktı
Evet bir sürü Evrak tahlil rapor ultrason film herşey i yaptım verdimİyide kurula yollamaları için senden birsürü evrak falan istiyorlar onlar olmadan şartlar uymadan rapor verilmiyorki.. sizin orda bi karışıklık yada yanlış anlama olmuş olmalı
Işten izin aldin mi peki kuzumİnş kuzucum.. Bu sefer bende pozitifim.. Nasip gözü ile bakıyorumDayanabilirsem test yapmayacağım bakalım.. Kan tahliline 150 lira para vermek istemiyorum…
Yok yani araya süre koymak istersem koyabilir miyim yani mesela iki negatif aşılama oldu, 1 yıl sonra geçebilir miyim tüp bebeğe diye sormuştumiki aşılama bitiyor tüp bebek raporu için evraklarını hazırlayıp sıraya giriyorsun :))
İnşallah pozitif olcak kuzum Allah yüzüne baksınGünde 1 doz, 5 gün boyunca klomen içtim canım, yumurta takibi yapıldı (17. Gün) 28 şubatta iğne vuruldum, bata kadar estrofem ve şimdide progesteran fitil kullanacağım hayırlısı bakalım
Benimkide yakındır göğüslerim ağrımaya başladı sancimda var.İyi akşamlar canlarım, benim regl geliyor, ağrısı geldi önden, 2. Günü gidip hormon testi yaptıracağım ne durumda diye. Ondan sonrasını konuşuruz artık doktorla
Tabikiiii . Örnek benYok yani araya süre koymak istersem koyabilir miyim yani mesela iki negatif aşılama oldu, 1 yıl sonra geçebilir miyim tüp bebeğe diye sormuştum
Heh tamam kuzucum, bu ay aşılama isterim belki doktordanTabikiiii . Örnek ben
İki aşılamam var tüp.bebek için beklemedeyim şuan kuzu
Merhaba tedavinizde guzel sonuclar alirsinız insallah. Acaba medical parkta dondurulmus embriyo transferi mi 5000 tl.Öyle gerçekten..
Bugün bende negatif olursa daha zam gelmeden bi daha mı yumurta toplatsam dedim
Valla artık herşey ateş pahası..
Benim bu transfer 5 bin tuttu.. Daha parasını ödemeden negatif görmek çok üzecek
Evet deneyebilirsin canım,Heh tamam kuzucum, bu ay aşılama isterim belki doktordan
Aynen 4000 tl +1000 tl serum tedavisi alıyorum. Kendim istedim..Merhaba tedavinizde guzel sonuclar alirsinız insallah. Acaba medical parkta dondurulmus embriyo transferi mi 5000 tl.
Yok kuzum.. Bu sefer almadım.. Evde durdukça daha çok kafamda kuruyorum.. Öyle kafam dağılıyor iyi olduIşten izin aldin mi peki kuzum
Hangi evrakları istediler sizdenEvet bir sürü Evrak tahlil rapor ultrason film herşey i yaptım verdim
Ayy çok şükür başlasın artıkKuzu covit testi verdim sonuç çıkarsa yarın gel dediler bakalim nolcak yine yoluma taş konulmaz inşallah ay sevindim senin adına bu sefer pozitif olcak bak gör
Bakalim canim heves kalmadı bende artikAyy çok şükür başlasın artık
Yokya covidte atlatın artık seni hiç etkilemez
Gelsin olgun yumurtalar dönsün sağlıklı embriyolara
Negatif mi çikti testinEvet ilk idrar, erken değil ya, erken gebelik testi çok hassas, acaba mı diyebileceğim bir şey bile yok.
Sende haklısın.. Devlet gerçekten devletmişBakalim canim heves kalmadı bende artikherseye hazirim eger tedavi baslarsa ozaman laylaylom biter bakalim haberdar ederim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?