• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Mavihali totem yaptık.. Bakalım tutacak mı😄
Transfer oldum cuma günü..
Bugün 4.günü bitirdim bakalım.. Cumartesi gidip bi daha intralipid serumu alacağım..
Haftaya Çarşamba da test günü zaten.. Öyle beklemedeyim🤲
İnş seni takip ediyorum. 2-3 güne regl gelsin de görüş ve başla artık zaman geçiyor.. Oyalarlarsa özel geç valla ben şiştim.. Devlet amma nazlı çıktı
Kuzu covit testi verdim sonuç çıkarsa yarın gel dediler bakalim nolcak yine yoluma taş konulmaz inşallah ay sevindim senin adına bu sefer pozitif olcak bak gör 😍

İyide kurula yollamaları için senden birsürü evrak falan istiyorlar onlar olmadan şartlar uymadan rapor verilmiyorki.. sizin orda bi karışıklık yada yanlış anlama olmuş olmalı
Evet bir sürü Evrak tahlil rapor ultrason film herşey i yaptım verdim

Öyle gerçekten..
Bugün bende negatif olursa daha zam gelmeden bi daha mı yumurta toplatsam dedim😅
Valla artık herşey ateş pahası..
Benim bu transfer 5 bin tuttu.. Daha parasını ödemeden negatif görmek çok üzecek😂
Merhaba tedavinizde guzel sonuclar alirsinız insallah. Acaba medical parkta dondurulmus embriyo transferi mi 5000 tl.

Kuzu covit testi verdim sonuç çıkarsa yarın gel dediler bakalim nolcak yine yoluma taş konulmaz inşallah ay sevindim senin adına bu sefer pozitif olcak bak gör 😍
Ayy çok şükür başlasın artık☺️
Yokya covidte atlatın artık seni hiç etkilemez🙂
Gelsin olgun yumurtalar dönsün sağlıklı embriyolara 💃🏼

Back