• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle kuzu..
Ben işte zengin para ile karşılıyorum herşeyi😂
Musluk ne zaman kapanacak bilmiyorum 😂
Ama Allah halimizi görüyor. Derdi ile beraber kolaylıkta veriyor..
Eşimin açtığı iş yeri çok şükür kendini döndürüyor.. En azından ona ekstra para yetiştirmiyoruz🤲🏻
Çok şükür kuzucum, en azından maddi kaygılarınızın olmaması bile büyük şükür sebebi. 💕 Her şey maliyetlendi, en azından tüp bebek vs. Seçenek olarak görebiliyoruz. Allah olmayanın yardımcısı olsun

2 aşılamadan sonra istediğin zaman gidip başlayabiliyorsun..
Tek sorun rapor 6 ay geçerli. Yani raporu çıkardığın gibi başlaman lazım ve tüp bbek raporu ilkinde tüm tedavi diğerinde embryo dondurdu isen sadece transferi karşılıyor..
Yani başladın dondurdular. Sonra ben merkez değiştireceğim diyemiyorsun.. değiştirdiğin merkezde sadece transferi karşılıyor ve 3 tüp bebek deneme hakkı veriyor..
Canım iki başarısız aşılama oldu diyelim.. tüp bebek raporu çıkardığın gibi başlaman gerek demişsin ya atıyorum ben iki aşılamadan sonra 1 yıl beklemek istedim sonra hastaneye gidip tüp bebek raporu çıkarabiliyorum dimi

O zaman daha önceden yumurtanız oluşmuş olabilir mi? Bu 2.yumurtlama olabilir..
Bu kadar erken gelmez..
Hayir çünkü sürekli doktor kontrolündeydim. 2 martta 16 ve 14-15 mm yumurta vardi. O gün ovulasyon yaptığımda pik değildi silikti. 5 martta yaptim pikti yeterli büyüklüğe geldi yada geldiler muhtemelen. Bugün tekrar yapayim dedim yaptim tamamen siliklesmisti artik birde ne goreyim peçete bildigimiz kan. Sonrasinda da bordoya döndü.

Çok şükür kuzucum, en azından maddi kaygılarınızın olmaması bile büyük şükür sebebi. 💕 Her şey maliyetlendi, en azından tüp bebek vs. Seçenek olarak görebiliyoruz. Allah olmayanın yardımcısı olsun
Öyle gerçekten..
Bugün bende negatif olursa daha zam gelmeden bi daha mı yumurta toplatsam dedim😅
Valla artık herşey ateş pahası..
Benim bu transfer 5 bin tuttu.. Daha parasını ödemeden negatif görmek çok üzecek😂

Canım iki başarısız aşılama oldu diyelim.. tüp bebek raporu çıkardığın gibi başlaman gerek demişsin ya atıyorum ben iki aşılamadan sonra 1 yıl beklemek istedim sonra hastaneye gidip tüp bebek raporu çıkarabiliyorum dimi
Süre olarak bu kadar uzun veriyorlar mı bilmiyorum.
Sgk sitesinde en az 2 aşılama ve 39 uaş sınırı getirmiş.. Süre olsaydı yazardı..

Mart topiği ne öyle.. Liste uzun ince bir yol olmuş 😄
Baktım 7 güne 6 tane gebe sığdırmışlar.. Hep gebe kalanlar ilk denemelerden kalıyor😕
Bizim yerimiz burası anacım listelerde yer almak zor geliyor artık😄
Bence bu topiğin adı 12 aydan fazla süredir gebe kalamayanlar topiği olsun 😂😂

Öyle gerçekten..
Bugün bende negatif olursa daha zam gelmeden bi daha mı yumurta toplatsam dedim😅
Valla artık herşey ateş pahası..
Benim bu transfer 5 bin tuttu.. Daha parasını ödemeden negatif görmek çok üzecek😂
İnşallah görmeyeceksin, pozitif olalım. Kendim almış gibi sevineceğim sana, dualarımdasın kuzucum

Mart topiği ne öyle.. Liste uzun ince bir yol olmuş 😄
Baktım 7 güne 6 tane gebe sığdırmışlar.. Hep gebe kalanlar ilk denemelerden kalıyor😕
Bizim yerimiz burası anacım listelerde yer almak zor geliyor artık😄
Kiz napion be asamadasin sabah yazdim da gormedin adin degismis seninde hahha

Kiz napion be asamadasin sabah yazdim da gormedin adin degismis seninde hahha
Hali Hali totem yaptık.. Bakalım tutacak mı😄
Transfer oldum cuma günü..
Bugün 4.günü bitirdim bakalım.. Cumartesi gidip bi daha intralipid serumu alacağım..
Haftaya Çarşamba da test günü zaten.. Öyle beklemedeyim🤲
İnş seni takip ediyorum. 2-3 güne regl gelsin de görüş ve başla artık zaman geçiyor.. Oyalarlarsa özel geç valla ben şiştim.. Devlet amma nazlı çıktı

Aslında 9.gün belli oluyor ama doktorum 12.gün yazmış.. İnsan bu kadar gün bekletir mi ua😄
Garantinin de garantisi olsun istiyorlar😌
Daha erken belli olması gerekmiyor mu yaaa 😂 tüpte vakit kaybetmiyor nihayetinde direk hcg üretmeye başlaması lazım, 5 gün sonra çıkmaz mı 😂

Daha erken belli olması gerekmiyor mu yaaa 😂 tüpte vakit kaybetmiyor nihayetinde direk hcg üretmeye başlaması lazım, 5 gün sonra çıkmaz mı 😂
Yok kuzu 4 günde ancak tutunma tamamlanıyor.. Yani benim varsa inş tutunma bitti.. Bundan sonra yavaş yavaş betahcg salgılamaya başlıyor.. Onunda idrarda görünmesi da 3-4 günü buluyor..

Back