Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok maalesef e devlet raporlar bölümünde yazmıyor hiç bir şey yok
Yarın ararm yada kontrolü beklerim Artk
Sen yazınca benimde yarın için aşılama raporu çıkıcaktı e nabıza bakayım dedim benim rapor çıkmış gözüküyor canım, belki bi iki güne seninkide düşer

Sen yazınca benimde yarın için aşılama raporu çıkıcaktı e nabıza bakayım dedim benim rapor çıkmış gözüküyor canım, belki bi iki güne seninkide düşer
Hayırlısı olsun sizin için.
Ben klomne başladım bu ay yeni değil ki rapor işim acaba çıkmamış mi hatta son gittiğimde bakın dedim sistem yoktu sonra bakarız dediler klomen ve oviltreyi parayla almıştım

Sizin aşılama veya tüp bebek değil yani.. aslında yumurta takibinde rapor vermiyorlar o hakkı aşılamada kullanıyolar ilaçlar daha pahalı diye..tabi sizin söylediğinizi yanlış anlamadıysam

Sizin aşılama veya tüp bebek değil yani.. aslında yumurta takibinde rapor vermiyorlar o hakkı aşılamada kullanıyolar ilaçlar daha pahalı diye..tabi sizin söylediğinizi yanlış anlamadıysam
Yok doğru daha aşılama ve tüp bebeğe var bizim daha en başı ilaçla tedavi kismindayz. ilk zamanlarda belli olmuyor mu rapor bende başında belli oluyor diye kendimi üzüyorm

Yok doğru daha aşılama ve tüp bebeğe var bizim daha en başı ilaçla tedavi kismindayz. ilk zamanlarda belli olmuyor mu rapor bende başında belli oluyor diye kendimi üzüyorm
Yok canım ben iki farklı doktora 5 defa tedavi oldum(yumurta takibi) letu klomen ve ovitrelle kullndım her defasında ücretiyle aldım.. hatta Bir keresinde eczacı ovitrelle için doktor rapor vermedi mi dedi, daha sonra da sanırım bir üst tedavi için rapor hakkını kullanmamış dedi.. yani üst tedavi ilaçları daha pahalı diye raporu hemen vermiyorlar

İyi akşamlar canlarım, benim regl geliyor, ağrısı geldi önden, 2. Günü gidip hormon testi yaptıracağım ne durumda diye. Ondan sonrasını konuşuruz artık doktorla
Benimde adete 4 gün kaldı bugün regl ağrılarım bi hayli arttı.. bende elencem gibi.. ne diyelim yeni ay yeni umutlar

Öyle olduğunu bilmiyordm.
ben Devlette rapor için geldim tedaviye başlayacağım dediğimde bana dosya hazırladlar kurula yollacagiz dediler
Bende en başında rapor çıkıyor sandım oyle

Kaç ilaç tedavisi oldunuz bilmiyorum aöa doğrudan aşılama deneseniz, sorun en onu da bilmiyorum da bir yerden başlamak gerekir diye önerdim
Daha önce özel hastane bir başarısız aşılama oldu.
Ama Devlette ilkkez başladım önce ilaçla tedavi dediler daha sonra aşamalı olarak aşılama veya tüp Bebek

bugün çatla iğnesi günü hariç 10. Günüm belim kasıklarım çok ağrıyor adet olacakmışm gibi bata 4 gün var olmadı galiba

Kızlar iki iğneli aşılamadan sonra tüp bebek hemen mi başlanması gerekiyor yoksa iki iğneli aşılama oldu başarısız oldu ondan sonra istediğimiz zaman tüp bebek için başvuru yapabilir miyiz?

Yumurtanız çatlamış.. Bazılarında çatlama kanaması oluyor.. Değerlendirin muhakak

Kızlar iki iğneli aşılamadan sonra tüp bebek hemen mi başlanması gerekiyor yoksa iki iğneli aşılama oldu başarısız oldu ondan sonra istediğimiz zaman tüp bebek için başvuru yapabilir miyiz?
Bunu ben de merak ediyorum kuzum

İyi akşamlar canlarım, benim regl geliyor, ağrısı geldi önden, 2. Günü gidip hormon testi yaptıracağım ne durumda diye. Ondan sonrasını konuşuruz artık doktorla
Gerekirse çatlatmaya başlar belki randevunu al kuzucum mutlaka Regl zamanına doğru bir durgunluk çöküyor hepimize

2 aşılamadan sonra istediğin zaman gidip başlayabiliyorsun..
Tek sorun rapor 6 ay geçerli. Yani raporu çıkardığın gibi başlaman lazım ve tüp bbek raporu ilkinde tüm tedavi diğerinde embryo dondurdu isen sadece transferi karşılıyor..
Yani başladın dondurdular. Sonra ben merkez değiştireceğim diyemiyorsun.. değiştirdiğin merkezde sadece transferi karşılıyor ve 3 tüp bebek deneme hakkı veriyor..

Anladım kuzucum, tüp bebeğe düşerse yolumuz iyice araştırmak lazım önce

Öyle olduğunu bilmiyordm.
ben Devlette rapor için geldim tedaviye başlayacağım dediğimde bana dosya hazırladlar kurula yollacagiz dediler
Bende en başında rapor çıkıyor sandım oyle
İyide kurula yollamaları için senden birsürü evrak falan istiyorlar onlar olmadan şartlar uymadan rapor verilmiyorki.. sizin orda bi karışıklık yada yanlış anlama olmuş olmalı

Anladım kuzucum, tüp bebeğe düşerse yolumuz iyice araştırmak lazım önce
Aynen öyle kuzu..
Ben işte zengin para ile karşılıyorum herşeyi
Musluk ne zaman kapanacak bilmiyorum
Ama Allah halimizi görüyor. Derdi ile beraber kolaylıkta veriyor..
Eşimin açtığı iş yeri çok şükür kendini döndürüyor.. En azından ona ekstra para yetiştirmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…