Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bu zihinin rahatlama hali öncesi
Keyfini çıkar ve akışına bırak
Bende tüp bebeğe geçtiğimde öyle oldu.. 1-2 ay sonra düzeldı.. Hala doğal yoldan olur mu diye çalışıyorum

Peki bugün testim negatif dedikten sonra eşimin kendiliğinden bu hafta direk kontrole gidiyorum demesine ne diyorsunuz? Sanırım artık o da tutuşmaya başladı en son 4 ay önce gitmişti
İste bu güzel haber kuzum gitsin tabi öyle kolay baba olunmuyor
güzel sonuçlar alsın senin de kafan rahat etsin yavrucum

Canımm Allah tekrar nasip etsin sana da inşallah, ikinci kani bugün verdim her şey yolunda deyince doktor ekledim artık ordan takip edeyim diye benim ilk oluyor bakıp duruyorum
Ne mutlu saglikla insallah canim
Inan ilk te olsa 3 te olsa insan mutluluktan baka kaliyor .. bin şükür nasip edene

Merhaba kızlar mayıstan beridir grupları takipteyim. Ama pek yazmadım sürecinden bahsedeyim. 5 buçuk yaşında kızım var 1 yila yakındır deniyoruz. Fark ettiğim 4 kez kimyasal oldu bu süreçte. Gittiğim doktor polistik görünüm var yumurta kalitesiyle alakalı diyerek klomen kullanırdı ve cumartesi catlatma iğnesi vuruldum. Bugün çok fazla ağrım var bu kadarı normal mi başka bir problem mi var sizce

Çatlama henüz oluyosa normal kasıklarda sancı olur

Yumurtanız çatlıyordur.. 36 saat bu akşam mı doluyor..

Allah razı olsun kuzum 14FatmaZehra peki zeynep kamil de dosyam orada tekrar aynı şeyleri yaptırmakmı gerekli.

Kiz kaçırdım neler oluyo varmi yokmu

Az önce sinemanın wc sine girdim peceteye pembe leke geldi korktum adet sandim ama bata 9 gun var neden böyle oldu yumurtlamada yoktu teste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…