- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.461
Kuzum bu zihinin rahatlama hali öncesiKızlar eğer linç yemeyeceksem bişi itiraf etmek istiyorum benim eskisi kadar hevesim kalmadı bebeğeyani ekstra hiç bişi yapmak istemiyorum ay şunu yiyim şunu yapıyım ovu takip edeyim gün sayayım hiç bişi istemiyorum hele ki iğne ilaç travma oldu resmen
Niye böyle oldu yaaa geçici bişeydir umarım böylede üzülüyo insan
Ay demem mi canisi her duaya muhtacız rabbim sana da evladinin hep güzel gunleri göstersinBoy boy çocukların olsun inşallahbir gün kk da biri bana böyle dua etmişti dersin ileride
D vitamini de bakıyorlardı ama 2 aydır falan onun girişi engellendi d vitamini hariç herşeye bakıyorlar bizim burdaSaglik ocaginda progesteron bakiyolar mi
İste bu güzel haber kuzum gitsin tabi öyle kolay baba olunmuyorPeki bugün testim negatif dedikten sonra eşimin kendiliğinden bu hafta direk kontrole gidiyorum demesine ne diyorsunuz? Sanırım artık o da tutuşmaya başladıen son 4 ay önce gitmişti
Imzan ne güzel olmuşİste bu güzel haber kuzum gitsin tabi öyle kolay baba olunmuyor
güzel sonuçlar alsın senin de kafan rahat etsin yavrucum
Ay bileydim bugun giderdim progesteron baktirmahaD vitamini de bakıyorlardı ama 2 aydır falan onun girişi engellendi d vitamini hariç herşeye bakıyorlar bizim burda
Canımm Allah tekrar nasip etsin sana da inşallah, ikinci kani bugün verdim her şey yolunda deyince doktor ekledim artık ordan takip edeyim diye benim ilk oluyor bakıp duruyorumImzan ne güzel olmuşbenim kafa yanıyor gene su imza bile özlenir mi yaa
Ne mutlu saglikla insallah canimCanımm Allah tekrar nasip etsin sana da inşallah, ikinci kani bugün verdim her şey yolunda deyince doktor ekledim artık ordan takip edeyim diye benim ilk oluyor bakıp duruyorum
Çatlama henüz oluyosa normal kasıklarda sancı olurMerhaba kızlar mayıstan beridir grupları takipteyim. Ama pek yazmadım sürecinden bahsedeyim. 5 buçuk yaşında kızım var 1 yila yakındır deniyoruz. Fark ettiğim 4 kez kimyasal oldu bu süreçte. Gittiğim doktor polistik görünüm var yumurta kalitesiyle alakalı diyerek klomen kullanırdı ve cumartesi catlatma iğnesi vuruldum. Bugün çok fazla ağrım var bu kadarı normal mi başka bir problem mi var sizce
Bilemedim valla bu kadar sancı yapar mı çatlama da. Adet sancisindan daha çok.Çatlama henüz oluyosa normal kasıklarda sancı olur
Yumurtanız çatlıyordur.. 36 saat bu akşam mı doluyor..Merhaba kızlar mayıstan beridir grupları takipteyim. Ama pek yazmadım sürecinden bahsedeyim. 5 buçuk yaşında kızım var 1 yila yakındır deniyoruz. Fark ettiğim 4 kez kimyasal oldu bu süreçte. Gittiğim doktor polistik görünüm var yumurta kalitesiyle alakalı diyerek klomen kullanırdı ve cumartesi catlatma iğnesi vuruldum. Bugün çok fazla ağrım var bu kadarı normal mi başka bir problem mi var sizce
Allah razı olsun kuzumMerhabaGaripserce bende Ümraniye de ikamet ediyorum. Zeynep Kamil de tüp bebek tedavisi oldum dediğin gibi seni önemseyen doktor yok maalesef. Her gittiğinde aynı doktora da denk gelemiyorsun. Bazıları çok merhametli ve ilgiliydi hakkını yiyemem. Ama genel olarak bende hiç memnun kalmadım. Tedavilerim hep yarım kaldı. İlaç dozunu ayarlayamadılar. Ümraniye araştırma Hastanesi'nde aşılama oldum. Oda başarılı olmadı. Tâbi bu hastaneden kaynaklı değil. Benim yumurta rezervi az sana orada İbrahim beyi tavsiye ederim. İlgili bir doktor du kendi adıma bunu söyleyebilirim. Allah yardımcımız olsun. Rabbim dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
Kiz kaçırdım neler oluyoKızlar 28 şubat iğne günüm, iğne dahil 8. Gün.Her ay 15 üstü çıkan progesteron değerim bu ay düşük çıktı canım sıkıldı 5 üstü çatlamış demek dedi doktor ama az geldi gözüme
Beta hcg değerimi iğne etkisi bile olsa 0.100 dışında bişey görmek mutlu etti
MaviSasa234 @Selizay Maviesra arya ve jannayı yine etiketleyemedim bir haber edin onlara biri etiketlesin Kızlar anlayanlar bir yorulmasın testimi
Buarada 3 değeri bebetime test nasıl güzel gösteriyor, laboquick fıs cidden
Çatlama sonrası kaçıncı gün canım? Yarın git yine fikir verirAy bileydim bugun giderdim progesteron baktirmaha
Cumartesi akşam 8 de vuruldum bu sabah catlamaliydi.bu çatlamaysa demekki şimdiye kadar düzgün çatlama yaşamamışim benYumurtanız çatlıyordur.. 36 saat bu akşam mı doluyor..
İğne dahil 8. Gün kuzum yaKiz kaçırdım neler oluyovarmi yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?