- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #9.481
8. Gun canim. Yarin islerimiz var kuzum maalesef gidemeyecegimÇatlama sonrası kaçıncı gün canım? Yarın git yine fikir verir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8. Gun canim. Yarin islerimiz var kuzum maalesef gidemeyecegimÇatlama sonrası kaçıncı gün canım? Yarın git yine fikir verir
Ben bugün gittiğime pişman oldum aslında8. Gun canim. Yarin islerimiz var kuzum maalesef gidemeyecegim![]()
Canim o belli olmaz ya daha var gunune gebeligi etkilemez yani bence catlamis neticedeBen bugün gittiğime pişman oldum aslındaheray 15 üstü çıkan progesteron 6 küsür çıktı canım sıkıldı, sözde iğne oldum bu ne şimdi
![]()
Yerleşme için erken, Yumurtlama için geç. Ne ola ki, hayır olsunAz önce sinemanın wc sine girdim peceteye pembe leke geldi korktum adet sandim ama bata 9 gun var neden böyle oldu yumurtlamada yoktu teste![]()
Ahaa yerleşme mi kiAz önce sinemanın wc sine girdim peceteye pembe leke geldi korktum adet sandim ama bata 9 gun var neden böyle oldu yumurtlamada yoktu teste![]()
Çatlamış mı kiCanim o belli olmaz ya daha var gunune gebeligi etkilemez yani bence catlamis neticede
Belki erken yumurtladı farketmediYerleşme için erken, Yumurtlama için geç. Ne ola ki, hayır olsun
Olumsuz düşünmez misin16 mart test günü ama hiç belirtim yok.. Bugün 3.gün.. Bir önceki gibi bel ağrılarım başladı.. progestron yükseldiği için oluyor.. Uyku hali var gene progestron yükseldiği için
Ben negatif hazırladım kendimi![]()
Sus gız döverim ha16 mart test günü ama hiç belirtim yok.. Bugün 3.gün.. Bir önceki gibi bel ağrılarım başladı.. progestron yükseldiği için oluyor.. Uyku hali var gene progestron yükseldiği için
Ben negatif hazırladım kendimi![]()
Bu arada inş tüp bebek pozitif şekilde sonuçlanır. Daha öncede konuşmuştuk sizinleYumurtanız çatlıyordur.. 36 saat bu akşam mı doluyor..
Teşekkür ederimBu arada inş tüp bebek pozitif şekilde sonuçlanır. Daha öncede konuşmuştuk sizinle![]()
Evet inş bu ay olur olmazsa genetiğe de gidicez.Teşekkür ederiminş .. Siz bu kadar kimyasal yaşadı iseniz pıhtılaşma da baktırın.. Daha önce çocuğunuz olduğu için doktorlar gerek görmeyebilir..
Gözünü seveyim bir de onu başımıza çıkarmaHayırlı uğurlu olsun canim=)
Bu papatya da bir şey var diyip ismimi mavi papatyayı hali yapiomusum![]()
Cağnımmmmmmm teşekkür ederim
Yarın sabah daha iyi olurEki Görüntüle 3021220
Merhaba hanımlar regl bitiminden itibaren gün aşırı deniyorum dün akşamda ilişki olmuştı 6martı 7 ye bağlayan gece yaniz bugün yumurtlama günüm sizce bugün gece tekrar girelimmi ilişkiye yoksa yarın sabah mı yapalım. Eşimin ileri hızı yavaş biraz
Öyle mi testi aldığım yerde öyle dedi ama kaçırır mıyım vs dye tedirgin oldumYarın sabah daha iyi olur
5 ustu catlamis oluyo dediniz ya kizÇatlamış mı ki![]()
Sabah canımEki Görüntüle 3021220
Merhaba hanımlar regl bitiminden itibaren gün aşırı deniyorum dün akşamda ilişki olmuştı 6martı 7 ye bağlayan gece yaniz bugün yumurtlama günüm sizce bugün gece tekrar girelimmi ilişkiye yoksa yarın sabah mı yapalım. Eşimin ileri hızı yavaş biraz