• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vay beeee taa kaç ay önce artımedin tanesini 10 TL ye aldım
Keşke bugün bikaç tane alsaydım ya bebetime bitmiş🙈 iki testin farkına bak böyle bişey olamaz ya, şimdi yine foto çektim😂

Eklentiler

• _20220307_185754.JPG
    _20220307_185754.JPG
    40,7 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar eğer linç yemeyeceksem bişi itiraf etmek istiyorum benim eskisi kadar hevesim kalmadı bebeğe 🙄 yani ekstra hiç bişi yapmak istemiyorum ay şunu yiyim şunu yapıyım ovu takip edeyim gün sayayım hiç bişi istemiyorum hele ki iğne ilaç travma oldu resmen 😢
Niye böyle oldu yaaa geçici bişeydir umarım böylede üzülüyo insan

Kızlar eğer linç yemeyeceksem bişi itiraf etmek istiyorum benim eskisi kadar hevesim kalmadı bebeğe 🙄 yani ekstra hiç bişi yapmak istemiyorum ay şunu yiyim şunu yapıyım ovu takip edeyim gün sayayım hiç bişi istemiyorum hele ki iğne ilaç travma oldu resmen 😢
Kuzum neden linç yiyesin, kardeşimizsin bizim 😍inşallah olacak bende kendimi kandıramadığım anlarda çöküyorum boş boş düşünüyorum
Allah yardım etsin hepimize🤲💕

Evet gerçekten çok hassasmış 😃 ama bir yandan da hayal kırıklığına uğratabilir. Sen niye okadar acele ettin kan testi vermekte?
Progesteron istedim, tüm kadınlık hormon değerleri paket halinde tümünü seçti doktor, bizim aile hekimi seviyor böyle işten kaçmayı 😂 sayfaya tıklayıp tek progesteron seçmek yerine tümü yazan yere tıklıyor tamam kan ver diyor😂

Progesteron istedim, tüm kadınlık hormon değerleri paket halinde tümünü seçti doktor, bizim aile hekimi seviyor böyle işten kaçmayı 😂 sayfaya tıklayıp tek progesteron seçmek yerine tümü yazan yere tıklıyor tamam kan ver diyor😂
Ne güzel doktormuş amann😂 bu arada bebe time alayım dedim internetten, hiç yokmuş yaa🤦🏻‍♀️

Peki bugün testim negatif dedikten sonra eşimin kendiliğinden bu hafta direk kontrole gidiyorum demesine ne diyorsunuz? Sanırım artık o da tutuşmaya başladı 🤣🙈 en son 4 ay önce gitmişti
Oh oh süper, inşallah biran önce olur kuzucum
Hep biz neden koşturuyoruz anlamıyorum, cidden analık kutsal bişey❤️

Yakında hamile kalırsın ;)

tamamen dönemsel canım bende öyleyim şu sıralar

Böyle düşünenler kalıyor genelde 😅
Bende hiç ovu testi falan yapmadm artık doktorlar yapıyor 😅bakalm ne zaman nasip olcak ama bende olursa olur olmazsa olmaz modundayim
İnşallah canım senin de yakında güzel haberini alırız, öyle hissediyorum, burdan devam eden bir arkadaşım var 7 kez düşük tedaviler dış gebelik vs. hepsini yaşadı tüp bebek denediler en son, ikiz bebekleri oldu peşine korunurken doğal yolla hamile kaldı şimdi üç çocuk anası, kafada bitiyor her şey gün gelecek burada yaşananlar anı kalacak hepinize, ama kıymetli olacaklar bir o kadar da

İnşallah canım senin de yakında güzel haberini alırız, öyle hissediyorum, burdan devam eden bir arkadaşım var 7 kez düşük tedaviler dış gebelik vs. hepsini yaşadı tüp bebek denediler en son, ikiz bebekleri oldu peşine korunurken doğal yolla hamile kaldı şimdi üç çocuk anası, kafada bitiyor her şey gün gelecek burada yaşananlar anı kalacak hepinize, ama kıymetli olacaklar bir o kadar da
Sağol canım Allah razı olsun 🌺🌺♥️
Bakalm zaten rabbim nasip etsin korunmam ki 😅olcaksa olsun. Kalabalık aile hayalimdir hep rabbim ne yazarsa kaderdir diyip sukredixez

Sağol canım Allah razı olsun 🌺🌺♥️
Bakalm zaten rabbim nasip etsin korunmam ki 😅olcaksa olsun. Kalabalık aile hayalimdir hep rabbim ne yazarsa kaderdir diyip sukredixez
Boy boy çocukların olsun inşallah 🙏 bir gün kk da biri bana böyle dua etmişti dersin ileride😁

Back