Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimkinin niyeti yok canım ben bunu anladım artık ben femara başladığımda onada keçiboynuzu özü ye dedim dünyaları yiyor ama keçiboynuzuna burun kıvırıyor en basit şeyi bile yapmak istemiyor ki
Canım biraz özele giriyor ama erkekler heyecan seviyor görev olduğunu söyleme hissettirme. Fantezi kıyafetleri al mesela hizmetçi kostümü hemşire kostumu fln çok tahrik ediyor bu tarz seyler biraz sınırları aşmak lazım farklı pozisyonlar falan daha acik konuşamayacağım.

Kesinlikle katılıyorum
Asla asla diyerek gezen adam bile dize geliyor

Canımm geçmişler olsunn, tez zamanda bebiş haberini alalımmm

Geçen gün sormuştum göğüs hassasiyeti yok illa hamilelik belirtisi omu olması gerekir diye,bugün yaptığım test
Eki Görüntüle 3020615
Yaaa ben bunu nasıl kaçırmışım kuzum çok sevindim, sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah geliyoooor bi minnoş daha topik sahibi olarak ayağını sürtmeni rica ediciğim

Yaaa ben bunu nasıl kaçırmışım kuzum çok sevindim, sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah geliyoooor bi minnoş daha topik sahibi olarak ayağını sürtmeni rica ediciğim
Teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun sürüyorum ve sizleride inşALLAH yanımda götürüyorum

Superrr canım .. batin ne zamandi ? Varmı bir belirti birşey? Birde şey sorcam yumurtalama da kasık ağrım filan varmıydi ve bu devam ettimi şuanda varmi
Ben bu ay sadece antioksidan kullandım ve cidden adetim bittiğinde başladı ağrılarım kuzum ve yoğun yumurtlama akıntısı yaşadım Şu an ufak tefek batmalarım var

Sancaktepe hangi hastane doktor VS bilgisi paylaşabilir misin

Bebetime hassas demek ki, şuan birşey diyebilmek için erken. 11-12. Günlerde kesin sonucu alırsın takipte kal

Sancaktepe hangi hastane doktor VS bilgisi paylaşabilir misin
Bütün doktorları iyi d,yordu. Sürekli başka doktora gidiyordu.

Bu arada ben üsküdar devlette da Necla Özcan gittim. Necla hanım şahane bir kadın. Beni sakın 6 aydan fazla denemeyin yaşın geçiyor diye uyaran kendisiydi. Negatif sonrası gene anne gibi napabilirim diye uğraştı. Ben çok beğendim. Çok konuşturmuyor hemen anlıyor sorunu ama elinden geleni yapıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…