- 19 Şubat 2022
- 1.899
- 2.169
- 83
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.501
Smz konusu kendim olunca hiçbişeyden emin olamıyorum5 ustu catlamis oluyo dediniz ya kiz
Huuu cidden çok havalıymış profil resminCağnımmmmmmm teşekkür ederim
Baktm kedililer de hamiş kalıyor, kafasında kedi duran mavi saçlı kız aha dedim bu bana yakışırHuuu cidden çok havalıymış profil resmin
Insallah kuzum ya müjde ver bizlereİğne dahil 8. Gün kuzum yaprogesteron için gittim tüm kadınlık hormonlarını tıkladı içinde betada varmış.İğne etkisi değildir inşallah
Regl oluyorum ocak ayında 7 sinde olmuşum subatta kovit geçiktirmistiYerleşme için erken, Yumurtlama için geç. Ne ola ki, hayır olsun
Hadi bakalım gelsin bebelerrrT
Regl oluyorum ocak ayında 7 sinde olmuşum subatta kovit geçiktirmistiyarın sökülürsem hastaneyi arıyorum yine hahaha bakalim ne bahane bulcaklar bu sefer
Kaçmaz anca çatlar zaten merak etmeÖyle mi testi aldığım yerde öyle dedi ama kaçırır mıyım vs dye tedirgin oldum
Çok yakışmış kuzucum, şans getirsinBaktm kedililer de hamiş kalıyor, kafasında kedi duran mavi saçlı kız aha dedim bu bana yakışır
Yok regl olması lazım dizlerim ağrıyor regl olacağım zaman canimAhaa yerleşme mi ki
İyice kafayı yedi düzen falan kalmadı bizdeYok regl olması lazım dizlerim ağrıyor regl olacağım zaman canim
Nasıl geçti kuzucummmmOyhhh midemi toparlayamadım bi
Ağrım falan yok ama midem acayio kötü yav
Anestezi epey etkiledi beni
Teşekkürler canım tamamdırSabah canım
İyiydi kuzu, bi polip diye girdik 3 4 polip aldırıp çıktık=)Nasıl geçti kuzucummmm
Oy kuzucum, büyüklükleri ne kadarmış?İyiydi kuzu, bi polip diye girdik 3 4 polip aldırıp çıktık=)
Ağrım falan yok, biraz kanamam var sadece ama midem baya kötü
Zaten hastanede de narkozu atmak zor olduu, beklediğimden geç kendine geldin dedi doktor da
Yarına geçer insallah bakalım şu bulantım da
merhaba kızlar yorumlrsanız çok sevinirim eşim bebetime diye eczaneden vermişler bende yaptım ama unutmusum gercekten dalmısım bi baktım çizgi cıkmıs hatta baya suyun altına tuttum belki kuruma cizgisidir dige üzerindeki kagıt gitti ama cizgi gitmedi yarın testlerim gelecek inşallh o zamanda denerim çokda ümitlenmek istemiyorum ya ama böylede olunca acaba dedim sabah yaotıgımda karlar kadar beyazdı surelab sonradanda kuruma çizgisi gibi birşeyde cıkmadı kullandınız kı daha önce bebetimeOy kuzucum, büyüklükleri ne kadarmış?
Ay hadi inşallahKaçmaz anca çatlar zaten merak etme
Valla kuzu o bi tane görünen 8 mm civarıydıOy kuzucum, büyüklükleri ne kadarmış?
Hadi geçmiş olsun, bebişine yer olsunValla kuzu o bi tane görünen 8 mm civarıydı
Ekstra gördükleri kaç mm sormadım onu
Rahmin sağ arka duvarında ve bikaç yerde vardı dedi işte
Ben aşırı sancılı geçiriyorum adetlerimi, baya ağrılı
Bu adetinde bekli biraz ağrı olur işlem gördüğün için ama sonraki adetlerinde ağrında farkedicek dedi, onada sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?