• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progestron yumurta kalitesini de gösteriyor ya.. Belki bu ay ki kalitesizdir..
Ama gördük düşük progestron ile gebe haberleri verdiler.. Ona takılma hiç..çatladı mı çatladı..kist dönüşmedi 🙂
O kadar git gel, sabah 2 saat akşam iki saat 2 günde bir neden böyle oldu ki ya😔

Kızlar 28 şubat iğne günüm, iğne dahil 8. Gün.Her ay 15 üstü çıkan progesteron değerim bu ay düşük çıktı canım sıkıldı 5 üstü çatlamış demek dedi doktor ama az geldi gözüme
Beta hcg değerimi iğne etkisi bile olsa 0.100 dışında bişey görmek mutlu etti🙈
MaviSasa234 MaviSasa234 Selizay Selizay @Esrakcshn arya ve jannayı yine etiketleyemedim bir haber edin onlara biri etiketlesin🙈 Kızlar anlayanlar bir yorulmasın testimi
Buarada 3 değeri bebetime test nasıl güzel gösteriyor, laboquick fıs cidden 🤪
Gebelik de olabilir, inşallah vardır

Şimdi nasılsın test zamanı ne zaman? İnşallah pozitif olur canım benim 🙏❤️
16 mart test günü ama hiç belirtim yok.. Bugün 3.gün.. Bir önceki gibi bel ağrılarım başladı.. progestron yükseldiği için oluyor.. Uyku hali var gene progestron yükseldiği için🙂
Ben negatif hazırladım kendimi 🙂

16 mart test günü ama hiç belirtim yok.. Bugün 3.gün.. Bir önceki gibi bel ağrılarım başladı.. progestron yükseldiği için oluyor.. Uyku hali var gene progestron yükseldiği için🙂
Ben negatif hazırladım kendimi 🙂
Hayırrr, pozitif olsun seni utandırsın minnak inşallah🤲🙈

İleri hareket 23 galiba az bi minik dusuktu bence de ama baya vit kullandı bisi olmasa da duzelmistir inş bakali baya oldu
İnşallah daha da düzelmiştir canımm, Bizim ileri hız %10 🤦‍♀️ ve hangi doktora gittiysem eşime takviye vermiyor anlamadım neden soruyorum da gerek yok diyorlar.. Ben keçiboynuzu pekmezi bal propolis karışımı, muz bitter fındık fıstık yüklüyorm yükselir inşallahhh🤲🤲

İnşallah daha da düzelmiştir canımm, Bizim ileri hız %10 🤦‍♀️ ve hangi doktora gittiysem eşime takviye vermiyor anlamadım neden soruyorum da gerek yok diyorlar.. Ben keçiboynuzu pekmezi bal propolis karışımı, muz bitter fındık fıstık yüklüyorm yükselir inşallahhh🤲🤲
Başta da vermediler isterseniz şunu alın diye verdi ozeldeki doktor biz nolur nolmaz diye aldik.bu doktorumda tupe geçecek diye ne var ne yok verdi zaten mesela 28 çıkıyordu genelde prolaktinim.kimse bisi vermiyordu ona bile ilaç yazdı her şeyi temizliyor zemin hazirligi😅

Kızlar 28 şubat iğne günüm, iğne dahil 8. Gün.Her ay 15 üstü çıkan progesteron değerim bu ay düşük çıktı canım sıkıldı 5 üstü çatlamış demek dedi doktor ama az geldi gözüme
Beta hcg değerimi iğne etkisi bile olsa 0.100 dışında bişey görmek mutlu etti🙈
MaviSasa234 MaviSasa234 Selizay Selizay @Esrakcshn arya ve jannayı yine etiketleyemedim bir haber edin onlara biri etiketlesin🙈 Kızlar anlayanlar bir yorulmasın testimi
Buarada 3 değeri bebetime test nasıl güzel gösteriyor, laboquick fıs cidden 🤪
3 gün sonra kan tahlilini tekrarlarsan net belli olur kuzum, 8.gün bir şey söylemek için çok erken. Progesterona takılma hiç bence

Başta da vermediler isterseniz şunu alın diye verdi ozeldeki doktor biz nolur nolmaz diye aldik.bu doktorumda tupe geçecek diye ne var ne yok verdi zaten mesela 28 çıkıyordu genelde prolaktinim.kimse bisi vermiyordu ona bile ilaç yazdı her şeyi temizliyor zemin hazirligi😅
Oh en sevdiğim her şeyi inceleyen önemsiz görmeyen ayrıntı doktor bulamadım bir türlü. Zeminin üstüne bebiş gelcek çok yakın zamanda inşallah 💙

Kiz mikrocipte hiphizlilari ayırıyor.sistemde benim üstüme kayıtlı bana yapıldığı için üstünde e nabiz da cip bebek yazıyor sonuçta 😅
Ayen mikroçipli isticem ben de enn hızlıları göndersinn 🤣 garanti olmasa da ihtimal artar inşallah. Heyecanlıyım az kaldı sürecimin başlamasına

3 gün sonra kan tahlilini tekrarlarsan net belli olur kuzum, 8.gün bir şey söylemek için çok erken. Progesterona takılma hiç bence
Gerçi heray 15 üstü çıktı da ne oldu demi ☺️ 15 martta kadın doğum randevum vardı 14 15 16 martta grev varmış iptal olacak hastane 2 saat uzaklıkta, yarında troid için usg randevum var hazır gitmişken kadın doğumcuya uğrayıp progesteron için yapacak bişey var mı onu sorayım dedim bakalım, belki bir test daha patlatırım😂

Canımmmm sen ne yaptın gülümmmm 🤗
Müminem aynıı devamkee çiçeğimm yumurtlama haftamı değerlendirdimm şimdi böyle beklemedeyim 🤣🤣
giphy.webp

Gerçi heray 15 üstü çıktı da ne oldu demi ☺️ 15 martta kadın doğum randevum vardı 14 15 16 martta grev varmış iptal olacak hastane 2 saat uzaklıkta, yarında troid için usg randevum var hazır gitmişken kadın doğumcuya uğrayıp progesteron için yapacak bişey var mı onu sorayım dedim bakalım, belki bir test daha patlatırım😂
İyi yapmışsın kuzum az kaldı inşallahh çokk net güzel bir pozitif görürüz sendennn💙💙

Müminem aynıı devamkee çiçeğimm yumurtlama haftamı değerlendirdimm şimdi böyle beklemedeyim 🤣🤣
giphy.webp
Superrr canım .. batin ne zamandi ? Varmı bir belirti birşey? Birde şey sorcam yumurtalama da kasık ağrım filan varmıydi ve bu devam ettimi şuanda varmi

Back