• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar eğer linç yemeyeceksem bişi itiraf etmek istiyorum benim eskisi kadar hevesim kalmadı bebeğe 🙄 yani ekstra hiç bişi yapmak istemiyorum ay şunu yiyim şunu yapıyım ovu takip edeyim gün sayayım hiç bişi istemiyorum hele ki iğne ilaç travma oldu resmen 😢
Niye böyle oldu yaaa geçici bişeydir umarım böylede üzülüyo insan
Kuzum bu zihinin rahatlama hali öncesi😃
Keyfini çıkar ve akışına bırak😁
Bende tüp bebeğe geçtiğimde öyle oldu.. 1-2 ay sonra düzeldı.. Hala doğal yoldan olur mu diye çalışıyorum 😄

Peki bugün testim negatif dedikten sonra eşimin kendiliğinden bu hafta direk kontrole gidiyorum demesine ne diyorsunuz? Sanırım artık o da tutuşmaya başladı 🤣🙈 en son 4 ay önce gitmişti
İste bu güzel haber kuzum gitsin tabi öyle kolay baba olunmuyor 😅
güzel sonuçlar alsın senin de kafan rahat etsin yavrucum 🌸

Canımm Allah tekrar nasip etsin sana da inşallah, ikinci kani bugün verdim her şey yolunda deyince doktor ekledim artık ordan takip edeyim diye benim ilk oluyor bakıp duruyorum 😍
Ne mutlu saglikla insallah canim🤗
Inan ilk te olsa 3 te olsa insan mutluluktan baka kaliyor .. bin şükür nasip edene 🤩

Merhaba kızlar mayıstan beridir grupları takipteyim. Ama pek yazmadım sürecinden bahsedeyim. 5 buçuk yaşında kızım var 1 yila yakındır deniyoruz. Fark ettiğim 4 kez kimyasal oldu bu süreçte. Gittiğim doktor polistik görünüm var yumurta kalitesiyle alakalı diyerek klomen kullanırdı ve cumartesi catlatma iğnesi vuruldum. Bugün çok fazla ağrım var bu kadarı normal mi başka bir problem mi var sizce

Merhaba kızlar mayıstan beridir grupları takipteyim. Ama pek yazmadım sürecinden bahsedeyim. 5 buçuk yaşında kızım var 1 yila yakındır deniyoruz. Fark ettiğim 4 kez kimyasal oldu bu süreçte. Gittiğim doktor polistik görünüm var yumurta kalitesiyle alakalı diyerek klomen kullanırdı ve cumartesi catlatma iğnesi vuruldum. Bugün çok fazla ağrım var bu kadarı normal mi başka bir problem mi var sizce
Çatlama henüz oluyosa normal kasıklarda sancı olur

Yumurtanız çatlıyordur.. 36 saat bu akşam mı doluyor..

Merhaba Garipserce Garipserce bende Ümraniye de ikamet ediyorum. Zeynep Kamil de tüp bebek tedavisi oldum dediğin gibi seni önemseyen doktor yok maalesef. Her gittiğinde aynı doktora da denk gelemiyorsun. Bazıları çok merhametli ve ilgiliydi hakkını yiyemem. Ama genel olarak bende hiç memnun kalmadım. Tedavilerim hep yarım kaldı. İlaç dozunu ayarlayamadılar. Ümraniye araştırma Hastanesi'nde aşılama oldum. Oda başarılı olmadı. Tâbi bu hastaneden kaynaklı değil. Benim yumurta rezervi az sana orada İbrahim beyi tavsiye ederim. İlgili bir doktor du kendi adıma bunu söyleyebilirim. Allah yardımcımız olsun. Rabbim dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
Allah razı olsun kuzum 14FatmaZehra 14FatmaZehra peki zeynep kamil de dosyam orada tekrar aynı şeyleri yaptırmakmı gerekli.

Kızlar 28 şubat iğne günüm, iğne dahil 8. Gün.Her ay 15 üstü çıkan progesteron değerim bu ay düşük çıktı canım sıkıldı 5 üstü çatlamış demek dedi doktor ama az geldi gözüme
Beta hcg değerimi iğne etkisi bile olsa 0.100 dışında bişey görmek mutlu etti🙈
MaviSasa234 MaviSasa234 @Selizay Maviesra Maviesra arya ve jannayı yine etiketleyemedim bir haber edin onlara biri etiketlesin🙈 Kızlar anlayanlar bir yorulmasın testimi
Buarada 3 değeri bebetime test nasıl güzel gösteriyor, laboquick fıs cidden 🤪
Kiz kaçırdım neler oluyo 😀 varmi yokmu

Az önce sinemanın wc sine girdim peceteye pembe leke geldi korktum adet sandim ama bata 9 gun var neden böyle oldu yumurtlamada yoktu teste 😃

Back