- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #9.421
Benii de yazarmıısınnn 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım biraz özele giriyor ama erkekler heyecan seviyor görev olduğunu söyleme hissettirme. Fantezi kıyafetleri al mesela hizmetçi kostümü hemşire kostumu fln çok tahrik ediyor bu tarz seylerBenimkinin niyeti yok canım ben bunu anladım artık ben femara başladığımda onada keçiboynuzu özü ye dedim dünyaları yiyor ama keçiboynuzuna burun kıvırıyor en basit şeyi bile yapmak istemiyor ki
Kesinlikle katılıyorumCanım biraz özele giriyor ama erkekler heyecan seviyor görev olduğunu söyleme hissettirme. Fantezi kıyafetleri al mesela hizmetçi kostümü hemşire kostumu fln çok tahrik ediyor bu tarz seylerbiraz sınırları aşmak lazım farklı pozisyonlar falan
daha acik konuşamayacağım.
Canımm geçmişler olsunn, tez zamanda bebiş haberini alalımmmKuzuucummm çıktımmm ben
Anesteziyi atamadım bi süre, ondan gelemedim
Histeroskopiyi oldum
Bildiğin ameliyat gibiymiş buben rahim filmi gibi falan düşünmüştüm
Cumartesi günü covit ve kan testlerini vermiştim anesteziden onay aldık
Bu sabahta 6 bucuk gibi geldik hastaneye, yatış yapıldı
Damar yolu vs o işlemler tamamlandı
8 de ameliyathaneye indimm
Eşimin dediğine göre 40 dk kalmısım
Biraz ayılınca doktorla görüştük
Bi polip diye girdim, sağ arkada duvarda ve bi iki yerde de polip varmış
3 4 tane kadar aldım dedim
Tertemiz yaptık rahmi, zaten herhangi bi şekil anomalisi falanda yokmus suan için hersey yolunda dedi
Biraz kanamam var ama çok değil, suan hala hastanedeyim
Yemek yedirdiler muhtemelen birazdan çıkarım
Doktorda daha önce dediğim gibi mart adetinden sonra bikaç ay doğal deneyelim sonra bakalım dedi
Ama işlem üzerinden 6 ayı geçirmek istemiyorum eğer doğal olmazsa aşılama tüp için beklemeyelim dedi
Bugün Çıkmadan eşimde sperm analizi ve dna hasar analizi yaptırcak
Sonrası nasip
Normalde 13 bin lira imiş fiyat
Ama ben tüp bebek merkezinde takipli hasta olduğum için ve sonrasında tedaviye devam ediceğim için kampanyalı fiyattan yararladım, 7500 lira ödedik ( anestezi için alınan kan, covit testleri ve polipten patolojiye giden numune dahil)
Yaaa ben bunu nasıl kaçırmışımGeçen gün sormuştum göğüs hassasiyeti yok illa hamilelik belirtisi omu olması gerekir diye,bugün yaptığım test
Eki Görüntüle 3020615
Teşekkür ederim canım ALLAH razı olsunYaaa ben bunu nasıl kaçırmışımkuzum çok sevindim, sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah
geliyoooor bi minnoş daha
topik sahibi olarak ayağını sürtmeni rica ediciğim
Kendi adıma, yerlerde sürünerek de gitsen olmaz benim işTeşekkür ederim canım ALLAH razı olsunsürüyorum ve sizleride inşALLAH yanımda götürüyorum
![]()
Ben bu ay sadece antioksidan kullandım ve cidden adetim bittiğinde başladı ağrılarım kuzum ve yoğun yumurtlama akıntısı yaşadım Şu an ufak tefek batmalarım varSuperrr canım .. batin ne zamandi ? Varmı bir belirti birşey? Birde şey sorcam yumurtalama da kasık ağrım filan varmıydi ve bu devam ettimi şuanda varmi
Saol kuzucumCanımm geçmişler olsunn, tez zamanda bebiş haberini alalımmm![]()
Sancaktepe hangi hastane doktor VS bilgisi paylaşabilir misinKuzum ben Ümraniye hiç doktora gitmedim..
Sadece tıbbi genetik bölümüne gittim. Oradaki doktorda çok anlayışlıydı. Bir tek onu söyleyebilirim. Kadın doğumu bilmiyorum ama arkadaşım gebelik takibini doğumunu sancaktepe de yaptı. Çok memnundu doktorlardan..
Canım biraz özele giriyor ama erkekler heyecan seviyor görev olduğunu söyleme hissettirme. Fantezi kıyafetleri al mesela hizmetçi kostümü hemşire kostumu fln çok tahrik ediyor bu tarz seylerbiraz sınırları aşmak lazım farklı pozisyonlar falan
daha acik konuşamayacağım.
Bebetime hassas demek ki, şuan birşey diyebilmek için erken. 11-12. Günlerde kesin sonucu alırsın takipte kalKızlar 28 şubat iğne günüm, iğne dahil 8. Gün.Her ay 15 üstü çıkan progesteron değerim bu ay düşük çıktı canım sıkıldı 5 üstü çatlamış demek dedi doktor ama az geldi gözüme
Beta hcg değerimi iğne etkisi bile olsa 0.100 dışında bişey görmek mutlu etti
MaviSasa234
Selizay @Esrakcshn arya ve jannayı yine etiketleyemedim bir haber edin onlara biri etiketlesin
Kızlar anlayanlar bir yorulmasın testimi
Buarada 3 değeri bebetime test nasıl güzel gösteriyor, laboquick fıs cidden![]()
Bütün doktorları iyi d,yordu. Sürekli başka doktora gidiyordu.Sancaktepe hangi hastane doktor VS bilgisi paylaşabilir misin
Laboquick iyi diye 15 li aldım birdeBebetime hassas demek ki, şuan birşey diyebilmek için erken. 11-12. Günlerde kesin sonucu alırsın takipte kal![]()
Bende de laboquick var 10 tane kadar, belki de 5 üstü değeri gösteriyordurLaboquickyi diye 15 li aldım birde![]()
Olabilir bebetime bayağı belli ama telim kötü çekiyorBende de laboquick var 10 tane kadar, belki de 5 üstü değeri gösteriyordur
Eczanelerde hiç bebetime yok nerden aldın onu? Genellikle artmed ve laboquick satıyorlarOlabilir bebetime bayağı belli ama telim kötü çekiyor