• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım doktora gitmedi bu konuda söyledim sorun yok dedi ama oldu bizim cinsel hayatımız zaten yok denecek kadar az oluyor ayda 2 yada 3 diyebilirim Aralık ayında iğne vurulduğumda 3 gün ilişki oldu ve hamile kalmıştım. Benim sorun yaptığım tedavinin her aşamasını görüyor biliyor ve onun bir çabası yok bu süreçte çok sıkıldım sürekli zorluyormuş hissi bende de isteksizliğe sebep oluyor ve artık bu konuda ipleri kopardım diyebilirim.
Anladım kuzu,
Ne mutlu gebe kalmışsın aslında olacaktır gene 🌿
Psikolojik destek iyi olabilir ama eşin doktora gitmiyorsa şu an onu da istemez diye düşündüm. Umarım üstesinden gelirsin 🙏🏻

bgm21 bgm21 kuzum biraz kendi haline bırak, sanırım eşin bu süreçte biraz yıprandı. Bırakın hiçbir şey kullanmayın, eşin kendi isterse kullansın. Beraber olmak istediğiniz zaman olun... Bazen ne kadar uğraşsak da boşş bunu anlayalım önce, Rabbim nasip ettiği zaman olacak. Bende 13 aydır uğraşıyorum, femara kullandım, çatlatma iğnesi oldum. Hsg çektirdim, bu ay mfk denedim. Birsürü para döktüm takviyelere, ilaçlara olmadı olmadı olmadı... Dua edelim şuan için başka yol yok 🤲 biraz kendinizi toparlayınca belki tedaviye başlarsınız.
Kuzum inanki ben bu konuda kendimede onada baskı yapmıyorum evde bu konu konuşulmuyor bile diyebilirim tedaviye 2 ay ara vermiştik kimyasal ve kist olduğundan dolayı ilişkiyi akışına bıraktım zaten ben bir süre kendimi dinlemek için kardeşimde kalıcam hakkımda hayırlısı olsun diyecek başka bir şey kalmadı 😔

Kuzuucummm çıktımmm ben
Anesteziyi atamadım bi süre, ondan gelemedim
Histeroskopiyi oldum
Bildiğin ameliyat gibiymiş bu🙄 ben rahim filmi gibi falan düşünmüştüm
Cumartesi günü covit ve kan testlerini vermiştim anesteziden onay aldık
Bu sabahta 6 bucuk gibi geldik hastaneye, yatış yapıldı
Damar yolu vs o işlemler tamamlandı
8 de ameliyathaneye indimm
Eşimin dediğine göre 40 dk kalmısım
Biraz ayılınca doktorla görüştük
Bi polip diye girdim, sağ arkada duvarda ve bi iki yerde de polip varmış 😳
3 4 tane kadar aldım dedim
Tertemiz yaptık rahmi, zaten herhangi bi şekil anomalisi falanda yokmus suan için hersey yolunda dedi
Biraz kanamam var ama çok değil, suan hala hastanedeyim
Yemek yedirdiler muhtemelen birazdan çıkarım
Doktorda daha önce dediğim gibi mart adetinden sonra bikaç ay doğal deneyelim sonra bakalım dedi
Ama işlem üzerinden 6 ayı geçirmek istemiyorum eğer doğal olmazsa aşılama tüp için beklemeyelim dedi
Bugün Çıkmadan eşimde sperm analizi ve dna hasar analizi yaptırcak
Sonrası nasip😌

Normalde 13 bin lira imiş fiyat
Ama ben tüp bebek merkezinde takipli hasta olduğum için ve sonrasında tedaviye devam ediceğim için kampanyalı fiyattan yararladım, 7500 lira ödedik ( anestezi için alınan kan, covit testleri ve polipten patolojiye giden numune dahil)
Canım çok çok geçmiş olsun.. İnşallah müjdeli haberlere vesile olsun.. nasılsın ağrı falan oluyor mu

Bilmiyorum ki canım konuştuğumuzda istiyorum diyor ama cinsel bir isteksizlik sorunumuz var ben bu ay femara kullandım ilk başta konuştum dedim ki ilaç kullanıp iğne vurulucam bir kaç gün ilişki önemli biliyorsun seni zorlamamak için aktardan takviye alalım yada sende bir doktora git dedim yok sorun yok dedi bana Cumartesi iğnemi oldum iğne günü ilişki oldu dün gece iğnenin 36. Saati en önemli zamanıydı olmadı zorlamadım bütün aldığım ilaç iğne en önemlisi bu ay o kadar heves ettim ki güzel haberi tam doğum günümde öğrenicektim benim için yıkım oldu bıraktım artık 😔
Canım hiç moral bozma iş güç yaşamana bak illaki zaman i gelince rabbim nasip eder kendini ve esini yıpratma

Kuzuucummm çıktımmm ben
Histeroskopiyi oldum
Tertemiz yaptık rahmi, zaten herhangi bi şekil anomalisi falanda yokmus suan için hersey yolunda dedi
Doktorda daha önce dediğim gibi mart adetinden sonra bikaç ay doğal deneyelim sonra bakalım dedi
Ama işlem üzerinden 6 ayı geçirmek istemiyorum eğer doğal olmazsa aşılama tüp için beklemeyelim dedi
Sonrası nasip😌

Ama ben tüp bebek merkezinde takipli hasta olduğum için ve sonrasında tedaviye devam ediceğim için kampanyalı fiyattan yararladım, 7500 lira ödedik ( anestezi için alınan kan, covit testleri ve polipten patolojiye giden numune dahil)
Geçmiş olsun, inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir bebeğiniz🙏
Evet kızlar iğnemi vuruldum 3 kutu olcak
Bakalm hayırlısı 7 aylık bı tedavi dedi doktor sayfaları birazdan okucam
Hayırlı olsun, bu ay vesile olsun inşallah 🌸

Kuzuucummm çıktımmm ben
Histeroskopiyi oldum
Sonrası nasip😌

Hayırlı olsun kuzum.. Geçmiş olsun.. Sana bebiş getirsin inş..
Rabbim emeklerinş boşa çıkarmayacaktır..
Bence bir iki aya müjdeli haberleri alırız🥲

Kuzuucummm çıktımmm ben
Histeroskopiyi oldum
Sonrası nasip😌

Geçmiş olsun hayırlı haberlere vesile olsun inşallah 💕

Kızlar 28 şubat iğne günüm, iğne dahil 8. Gün.Her ay 15 üstü çıkan progesteron değerim bu ay düşük çıktı canım sıkıldı 5 üstü çatlamış demek dedi doktor ama az geldi gözüme
Beta hcg değerimi iğne etkisi bile olsa 0.100 dışında bişey görmek mutlu etti🙈
MaviSasa234 MaviSasa234 Selizay Selizay Maviesra Maviesra arya ve jannayı yine etiketleyemedim bir haber edin onlara biri etiketlesin🙈 Kızlar anlayanlar bir yorulmasın testimi
Buarada 3 değeri bebetime test nasıl güzel gösteriyor, laboquick fıs cidden 🤪

Eklentiler

• _20220307_101756.JPG
    _20220307_101756.JPG
    69,1 KB · Görüntüleme: 49
  • sketch-1646657404712.png
    sketch-1646657404712.png
    303,4 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar 28 şubat iğne günüm, iğne dahil 8. Gün.Her ay 15 üstü çıkan progesteron değerim bu ay düşük çıktı canım sıkıldı 5 üstü çatlamış demek dedi doktor ama az geldi gözüme
Beta hcg değerimi iğne etkisi bile olsa 0.100 dışında bişey görmek mutlu etti🙈
MaviSasa234 MaviSasa234 Selizay Selizay Maviesra Maviesra arya ve jannayı yine etiketleyemedim bir haber edin onlara biri etiketlesin🙈 Kızlar anlayanlar bir yorulmasın testimi
Buarada 3 değeri bebetime test nasıl güzel gösteriyor, laboquick fıs cidden 🤪
Kuzu iğne etkisi geçmiş görünüyor sadece..
Ya da 2-3 güne bitecek..
İğne olmasa gebelik derdim ama iğne olduğu için bir daha test verip artışa bakmak gerekiyor sanki..

Progesterona ne diyorsun? Uzun zamandır ilk defa 15 dışında bir değer gördüm
Progestron yumurta kalitesini de gösteriyor ya.. Belki bu ay ki kalitesizdir..
Ama gördük düşük progestron ile gebe haberleri verdiler.. Ona takılma hiç..çatladı mı çatladı..kist dönüşmedi 🙂

Back