• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru diyorsun kuzum tek ilişki dahası olmayacak Allah nasip ederse benim için mucize olur ama benim içimde istek kalmadı ben bencillik yaptığını düşünüyorum ve buradan toparlamayıda istemiyorum bir kaç gün uzaklaşıcam sabaha kadar çok yıprattım kendimi
Sizin ilk mi olacak gebelik?.

Kuzuucummm çıktımmm ben
Anesteziyi atamadım bi süre, ondan gelemedim
Histeroskopiyi oldum
Bildiğin ameliyat gibiymiş bu🙄 ben rahim filmi gibi falan düşünmüştüm
Cumartesi günü covit ve kan testlerini vermiştim anesteziden onay aldık
Bu sabahta 6 bucuk gibi geldik hastaneye, yatış yapıldı
Damar yolu vs o işlemler tamamlandı
8 de ameliyathaneye indimm
Eşimin dediğine göre 40 dk kalmısım
Biraz ayılınca doktorla görüştük
Bi polip diye girdim, sağ arkada duvarda ve bi iki yerde de polip varmış 😳
3 4 tane kadar aldım dedim
Tertemiz yaptık rahmi, zaten herhangi bi şekil anomalisi falanda yokmus suan için hersey yolunda dedi
Biraz kanamam var ama çok değil, suan hala hastanedeyim
Yemek yedirdiler muhtemelen birazdan çıkarım
Doktorda daha önce dediğim gibi mart adetinden sonra bikaç ay doğal deneyelim sonra bakalım dedi
Ama işlem üzerinden 6 ayı geçirmek istemiyorum eğer doğal olmazsa aşılama tüp için beklemeyelim dedi
Bugün Çıkmadan eşimde sperm analizi ve dna hasar analizi yaptırcak
Sonrası nasip😌

Normalde 13 bin lira imiş fiyat
Ama ben tüp bebek merkezinde takipli hasta olduğum için ve sonrasında tedaviye devam ediceğim için kampanyalı fiyattan yararladım, 7500 lira ödedik ( anestezi için alınan kan, covit testleri ve polipten patolojiye giden numune dahil)
Geçmiş olsun canım 🥰 umarım tedavisiz şekilde bebeğine kavusursun 🌺

Yhaaaaaaaaaaaaa MashaAllah MashaAllah TabarekAllah tebrikleeeeer kuzummmmmm biliyordum yaaaaa biliyordumnnnm hissetmiştim 🥳🥳🥳🥳🥳:KK76::KK76::KK76::KK76::halay::halay::halay::21::21::21::21::21::KK19:

Canımmmm çok sevindimmmmm Rabbim kucağına almayı da nasib etsin.. İnshaAllah kan sonucunda güzle çıkar dur bir tahmin edeyim ... maviss_34 maviss_34 de doğru tahmin etmiştim.. ne oabilir 20-40 arası diyorum ben ama en sağlıklı sonuç ne ise o olsunnnnn yaaaaaa çok sevindimmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Dipnot: kızlar görüyorsunuzzzzzz... Bat tarihinde yaptı bu kizcagiz testini işte bu stressiz sakin ... Darısı başımıza kizzlarr 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤗
Evet bana öyle demiştin 40 çıkmıştı canisi ❤

bgm21 bgm21 canım isteksizlik bizde de var ama biz tedavi oluyoruz evlendigimiz. Aylardan itibaren encicim aylarında bile
Erkekler gururludur böyle konularda hele ki çok güçlü durabilen biri değilse
Hem psikolojik hemde fiziksel sorunu vardı şu anda düzelme aşamasinda ama 9 sene dile kolay
O yüzden bu süreçte öncelikle bu soruna odaklanın eşini ikna et güzellikle yoksa yıpratır biz çok yıprandık şimdi eskiye döndüğümüzde anlıyoruz
Eşim ikna olablrn biri ama asla doktorla konuşabilen biri değil çekingen ama çok şükür Rabbime ,9 sene bitcek eskisine oranla iyi diyim kaç doktor kaç hastane kaç ilaç bilemezsin çok çok sabır işi anliyacagin

Sen yılma 🥰
Zor bir psikoloji çok haklısın ama akışını bırak takılma bile bu duruma..
Testesteron vs ölçtürdü mü?
Özel olacak ama sadece isteksizlik varsa psikolojik olabilir mi?
Yok canım doktora gitmedi bu konuda söyledim sorun yok dedi ama oldu bizim cinsel hayatımız zaten yok denecek kadar az oluyor ayda 2 yada 3 diyebilirim Aralık ayında iğne vurulduğumda 3 gün ilişki oldu ve hamile kalmıştım. Benim sorun yaptığım tedavinin her aşamasını görüyor biliyor ve onun bir çabası yok bu süreçte çok sıkıldım sürekli zorluyormuş hissi bende de isteksizliğe sebep oluyor ve artık bu konuda ipleri kopardım diyebilirim.

Takviyeler faln ne duyarsam yapıyordum
Ama duzelebilyormus bı de psikolojik olarak. Rahatlatmak da önemli erkeği of neden böyle şöyle ya da neden istemiyosun demek yerine polyannacilk benm eşim uzerinde etkli olmuştu kendide düzelebildigine inandi tedavi başlarında bile ☺️

Yok canım doktora gitmedi bu konuda söyledim sorun yok dedi ama oldu bizim cinsel hayatımız zaten yok denecek kadar az oluyor ayda 2 yada 3 diyebilirim Aralık ayında iğne vurulduğumda 3 gün ilişki oldu ve hamile kalmıştım. Benim sorun yaptığım tedavinin her aşamasını görüyor biliyor ve onun bir çabası yok bu süreçte çok sıkıldım sürekli zorluyormuş hissi bende de isteksizliğe sebep oluyor ve artık bu konuda ipleri kopardım diyebilirim.
Birebri aynılarını yaşadım birebir boşanmaya kadar gitmiştim ama dediğim gibi ikna etmeye çalış canım

bgm21 bgm21 canım isteksizlik bizde de var ama biz tedavi oluyoruz evlendigimiz. Aylardan itibaren encicim aylarında bile
Erkekler gururludur böyle konularda hele ki çok güçlü durabilen biri değilse
Hem psikolojik hemde fiziksel sorunu vardı şu anda düzelme aşamasinda ama 9 sene dile kolay
O yüzden bu süreçte öncelikle bu soruna odaklanın eşini ikna et güzellikle yoksa yıpratır biz çok yıprandık şimdi eskiye döndüğümüzde anlıyoruz
Eşim ikna olablrn biri ama asla doktorla konuşabilen biri değil çekingen ama çok şükür Rabbime ,9 sene bitcek eskisine oranla iyi diyim kaç doktor kaç hastane kaç ilaç bilemezsin çok çok sabır işi anliyacagin
Biz ilk evlendiğimiz zamanlar böyle değildi ki başından beri olsa anlıcam ama son 7 aydır falan gerçekten sorun oldu ve bu sorunu her tedavide oluyor ama umursamıyor 😔 tedavi sürecinde olmasam bu kadar sorun yapmaya bilirim ama bende tedaviye başladığımda aldığımız ilaçlarında yan etkilerini yaşıyoruz tedavide olduğumuz için ümitleniyorum ne zaman ilaçlar bitip ilişki sürecine başlamamız gerekiyor her şey çöp oluyor

Benim de saydıklarım hep regl belirtisiydi o kaşık ağrısı hariç regl yakın da regl ağrılarım başlamıştı test yapmayacaktim regl olacağım dedim ama eşim bı yap bakalım dedi yapmıştım bende çok şaşırmıştım
Maşallah ya rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Birebri aynılarını yaşadım birebir boşanmaya kadar gitmiştim ama dediğim gibi ikna etmeye çalış canım
Benimkinin niyeti yok canım ben bunu anladım artık ben femara başladığımda onada keçiboynuzu özü ye dedim dünyaları yiyor ama keçiboynuzuna burun kıvırıyor en basit şeyi bile yapmak istemiyor ki

Bilmiyorum ki canım konuştuğumuzda istiyorum diyor ama cinsel bir isteksizlik sorunumuz var ben bu ay femara kullandım ilk başta konuştum dedim ki ilaç kullanıp iğne vurulucam bir kaç gün ilişki önemli biliyorsun seni zorlamamak için aktardan takviye alalım yada sende bir doktora git dedim yok sorun yok dedi bana Cumartesi iğnemi oldum iğne günü ilişki oldu dün gece iğnenin 36. Saati en önemli zamanıydı olmadı zorlamadım bütün aldığım ilaç iğne en önemlisi bu ay o kadar heves ettim ki güzel haberi tam doğum günümde öğrenicektim benim için yıkım oldu bıraktım artık 😔
Seni çok iyi anlıyorum canım.. is stressi filan birde bebek yapmak için olunca ilişki aynı makine hissine kapiliyorlar böyle anlıyorum onlarida ama ne yapalim.. biz de herzaman çok istekli olmuyoruz ama çocuk için mecbur.. ama üzülme belki tutar belli olmaz sen poziitif ol biraz.. spermler 36 saaten daaha fazla yaşıyor vücudunda.. İnshaAllah bı kereden bile.olsa tutarmk tutar.. iyi aynı gün ilişki olmuş.. ümidini kesme bence.. tamam beklentin az olsun ama tamamen negatif olma.. olacağı varsada engell olur geciktirir..

bgm21 bgm21 kuzum biraz kendi haline bırak, sanırım eşin bu süreçte biraz yıprandı. Bırakın hiçbir şey kullanmayın, eşin kendi isterse kullansın. Beraber olmak istediğiniz zaman olun... Bazen ne kadar uğraşsak da boşş bunu anlayalım önce, Rabbim nasip ettiği zaman olacak. Bende 13 aydır uğraşıyorum, femara kullandım, çatlatma iğnesi oldum. Hsg çektirdim, bu ay mfk denedim. Birsürü para döktüm takviyelere, ilaçlara olmadı olmadı olmadı... Dua edelim şuan için başka yol yok 🤲 biraz kendinizi toparlayınca belki tedaviye başlarsınız.

Back