• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle deme bacım.. dinlenmek istersen dinlen elbette ama pes etme olacak İnshaAllah.. biliyorum demesi kolay ama bende farklı bir durumda değilim henüz hala bir çocuğum bile yok
Yok kuzum çocuğun olup olmaması değil ki sorunum sadece o olsa elimden geleni yaparım sabırla beklerim. Ama bu tedavi yolunda eşimin engel olması benim için sorun

Yok kuzum çocuğun olup olmaması değil ki sorunum sadece o olsa elimden geleni yaparım sabırla beklerim. Ama bu tedavi yolunda eşimin engel olması benim için sorun
Allah gönlünüze göre versin inşallah herşeyde vardır bir hayır belki tedavi işlerini birakinca çocuk dusunmeyince kafan rahatlar ve tutar rabbim yardımcın olsun çok duydum böyle Allah içine ferahlik versin isteyen herkese bebisler nasip etsin 🤲🤲

Hmm bilmiyordum canım.. özel değilse neden engel oluyor.. istemiyor mu kendisi?
Bilmiyorum ki canım konuştuğumuzda istiyorum diyor ama cinsel bir isteksizlik sorunumuz var ben bu ay femara kullandım ilk başta konuştum dedim ki ilaç kullanıp iğne vurulucam bir kaç gün ilişki önemli biliyorsun seni zorlamamak için aktardan takviye alalım yada sende bir doktora git dedim yok sorun yok dedi bana Cumartesi iğnemi oldum iğne günü ilişki oldu dün gece iğnenin 36. Saati en önemli zamanıydı olmadı zorlamadım bütün aldığım ilaç iğne en önemlisi bu ay o kadar heves ettim ki güzel haberi tam doğum günümde öğrenicektim benim için yıkım oldu bıraktım artık 😔

Allah gönlünüze göre versin inşallah herşeyde vardır bir hayır belki tedavi işlerini birakinca çocuk dusunmeyince kafan rahatlar ve tutar rabbim yardımcın olsun çok duydum böyle Allah içine ferahlik versin isteyen herkese bebisler nasip etsin 🤲🤲
Amin kuzum Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah 🙏

Bilmiyorum ki canım konuştuğumuzda istiyorum diyor ama cinsel bir isteksizlik sorunumuz var ben bu ay femara kullandım ilk başta konuştum dedim ki ilaç kullanıp iğne vurulucam bir kaç gün ilişki önemli biliyorsun seni zorlamamak için aktardan takviye alalım yada sende bir doktora git dedim yok sorun yok dedi bana Cumartesi iğnemi oldum iğne günü ilişki oldu dün gece iğnenin 36. Saati en önemli zamanıydı olmadı zorlamadım bütün aldığım ilaç iğne en önemlisi bu ay o kadar heves ettim ki güzel haberi tam doğum günümde öğrenicektim benim için yıkım oldu bıraktım artık 😔
Canım benim doktor 36. Saat falan önemli değil dedi zaten spermler vücutta bir süre yasiyor bir şey olmaz dedi iğne günü ilişki olsun sonra gün aşırı devam edin dedi sen kendini kötü düşünme rabbim tek ilişkide bile tutturuyor stres falan en kotu düşman biliyorsun 😔

Kuzuucummm çıktımmm ben
Anesteziyi atamadım bi süre, ondan gelemedim
Histeroskopiyi oldum
Bildiğin ameliyat gibiymiş bu🙄 ben rahim filmi gibi falan düşünmüştüm
Cumartesi günü covit ve kan testlerini vermiştim anesteziden onay aldık
Bu sabahta 6 bucuk gibi geldik hastaneye, yatış yapıldı
Damar yolu vs o işlemler tamamlandı
8 de ameliyathaneye indimm
Eşimin dediğine göre 40 dk kalmısım
Biraz ayılınca doktorla görüştük
Bi polip diye girdim, sağ arkada duvarda ve bi iki yerde de polip varmış 😳
3 4 tane kadar aldım dedim
Tertemiz yaptık rahmi, zaten herhangi bi şekil anomalisi falanda yokmus suan için hersey yolunda dedi
Biraz kanamam var ama çok değil, suan hala hastanedeyim
Yemek yedirdiler muhtemelen birazdan çıkarım
Doktorda daha önce dediğim gibi mart adetinden sonra bikaç ay doğal deneyelim sonra bakalım dedi
Ama işlem üzerinden 6 ayı geçirmek istemiyorum eğer doğal olmazsa aşılama tüp için beklemeyelim dedi
Bugün Çıkmadan eşimde sperm analizi ve dna hasar analizi yaptırcak
Sonrası nasip😌

Normalde 13 bin lira imiş fiyat
Ama ben tüp bebek merkezinde takipli hasta olduğum için ve sonrasında tedaviye devam ediceğim için kampanyalı fiyattan yararladım, 7500 lira ödedik ( anestezi için alınan kan, covit testleri ve polipten patolojiye giden numune dahil)
Hayırlara vesile olsun inşallah bu işlemlerin🤲🥰

Canım benim doktor 36. Saat falan önemli değil dedi zaten spermler vücutta bir süre yasiyor bir şey olmaz dedi iğne günü ilişki olsun sonra gün aşırı devam edin dedi sen kendini kötü düşünme rabbim tek ilişkide bile tutturuyor stres falan en kotu düşman biliyorsun 😔
Doğru diyorsun kuzum tek ilişki dahası olmayacak Allah nasip ederse benim için mucize olur ama benim içimde istek kalmadı ben bencillik yaptığını düşünüyorum ve buradan toparlamayıda istemiyorum bir kaç gün uzaklaşıcam sabaha kadar çok yıprattım kendimi

Doğru diyorsun kuzum tek ilişki dahası olmayacak Allah nasip ederse benim için mucize olur ama benim içimde istek kalmadı ben bencillik yaptığını düşünüyorum ve buradan toparlamayıda istemiyorum bir kaç gün uzaklaşıcam sabaha kadar çok yıprattım kendimi
İnşaallah mucizen seninle olur bunu gönülden istiyorum 🤲 sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap Allah gönlüne ferahlık versin sıkıntıların su gibi aksın gitsin senden inşallah

Evet kızlar iğnemi vuruldum 3 kutu olcak
Bakalm hayırlısı 7 aylık bı tedavi dedi doktor sayfaları birazdan okucam

Ben çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra sağ kasık ağrısı başladı ve artarak devam etti iğnenin 14. Gününe 2 3 gün kala regl tarihime 4 5 gün kalmış oluyor sanırım o kadar çok ağrı oluyordu ki nefesim kesiliyordu bı keresinde çok fena kasildim ağrıdan kaldım öyle yuruyemedim mutfaktan odaya. Rabbim hakkinizda hayırlısını nasip etsin inşallah belirti de olabilir 🥰
Benim de 1 haftayı geçti yumurtlama olalı inşallah öyledir ya bide ayıptır söylemesi sanki alttan iğne batıyo arada rahmime ama rahim ağzı tarafında anlık sancı oluyo 2 gündür böyle bişey varmıydı acaba

İnşaallah mucizen seninle olur bunu gönülden istiyorum 🤲 sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap Allah gönlüne ferahlık versin sıkıntıların su gibi aksın gitsin senden inşallah
Amin kuzum çok teşekkür ederim 🤗 Sağlıkla kucağına al evladını inşallah 🙏

Benim de 1 haftayı geçti yumurtlama olalı inşallah öyledir ya bide ayıptır söylemesi sanki alttan iğne batıyo arada rahmime ama rahim ağzı tarafında anlık sancı oluyo 2 gündür böyle bişey varmıydı acaba
Yok bende öyle birşey olmamıştı o ağrı çok belirgindi ve göğüs ağrısı başlamıştı daha sonraki günlerde yüzümde sivilceler çıktı ve afedersin çok gaz sıkıntısı yaşamaya başlamıştım aklıma gelen belirtiler bunlar suanlik 😊
Amin kuzum çok teşekkür ederim 🤗 Sağlıkla kucağına al evladını inşallah 🙏
Amiin teşekkür ederim canım 🥰🥰

Yok bende öyle birşey olmamıştı o ağrı çok belirgindi ve göğüs ağrısı başlamıştı daha sonraki günlerde yüzümde sivilceler çıktı ve afedersin çok gaz sıkıntısı yaşamaya başlamıştım aklıma gelen belirtiler bunlar suanlik 😊

Amiin teşekkür ederim canım 🥰🥰
Bnde de çok sivilce oldu ama onu belirti sayamıyorum çünkü reglden bi hafta önce sivilce problemim başlar inşallah hayırlı haberleri veririm bu ay

Bnde de çok sivilce oldu ama onu belirti sayamıyorum çünkü reglden bi hafta önce sivilce problemim başlar inşallah hayırlı haberleri veririm bu ay
Benim de saydıklarım hep regl belirtisiydi o kaşık ağrısı hariç regl yakın da regl ağrılarım başlamıştı test yapmayacaktim regl olacağım dedim ama eşim bı yap bakalım dedi yapmıştım bende çok şaşırmıştım

Back