Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MaviSasa234 kuzum sen tüp bebek sürecini ailelerle paylaştın mı?
Yok kuzum paylaşmadım.. Ablamlar sürece çok müdahale etmeye çalıştı.. Gittin mi doktora, buldun mu doktor.. falan.. Bende siz karışmayın bende bakıyorum bende araştırabiliyorum. Bu sormalarınız daha çok strese sokuyot dedim.. Artık sormuyorlar ama ara ara hani şunu yapacaktın yaptın mı falan diyorlar engelleyemiyorum
Şimdi yazın tüp bebeğe başlayacağımı biliyorlar.. eğer bu tutmazsa 3.de zaten söylemek istiyoruz, psikolojik olarak zor bi süreç.. Tüp bebekte daha dirayetli olmak gerekiyor…

Kuzum ben Ümraniye hiç doktora gitmedim..
Sadece tıbbi genetik bölümüne gittim. Oradaki doktorda çok anlayışlıydı. Bir tek onu söyleyebilirim. Kadın doğumu bilmiyorum ama arkadaşım gebelik takibini doğumunu sancaktepe de yaptı. Çok memnundu doktorlardan..

Mikroçipte normalden farklı ne yapıyorlarmış canım??
Net bilgim yok henüz ama anladığım kadarıyla sperm ayrıştırma olayı fark ediyormuş daha hızlılarını sağlıklı olanını bulmaya mı çalışıyorlarmış ne..
E madem öyle normal aşılama yerine hep bunu yapsınlar madem ihtimal daha yüksek, para tuzağı ticaret valla.. Ama napalım her şeyi denemeye çalışıyoruz hamile kalana kadar denemeye devam

Allahım en tez zamanda en sağlıklı şekilde nasip etsinnn psikolojik baskı çok kötü.. Anlayabiliyorum ama üzerine durmayıp takılmamaya çalış.. Ah bazı büyüklerin cahil cahil lafları.. Ne kadar yaraladıklarının bir farkına varsalar.. Kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor valla

Adettendir ben sorayım , neler yaptın, nasıl değerlendirdin? Belirtilerin nelerdi?
Zaten düzenli bir ilişkimiz vardı,ovulasyon testi falan kullanmadım hiç,bir tek enfeksiyondan ötürü doktorum probiyotik vermişti onu kullandım,belirtilerim sol kasık ağrısı,ateş basması,hiç yemediğin şeyleri yeme isteği,göğüs uçlarında sızlama,başkada birşey yok

Aminnn Nasıl değerlendirme yaptın bu ay ilişki günlerini takviye filan kullandın mı
Zaten düzenli ilişkimiz vardı ovulasyonla falan takibim olmadı,bir tek enfeksiyondan ötürü doktorum probiyotik vermişti onu kullandım başkada kullandığım birşey olmadı

bende bendee Bir daha bir yerlere gitme emii
Yok yok artık iyiyim çok şükür kimseyi kafama takıp üzülmüyorum esgisi gibi... Artık herkesi hak ettiği yere koymam gerektiğini çok güzel anladım ve sadece sabırla önüme bakıyorum küçük bi mucizeyi süpriz niyetine bekliyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…