- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.221
Yok kuzum paylaşmadım.. Ablamlar sürece çok müdahale etmeye çalıştı.. Gittin mi doktora, buldun mu doktor.. falan.. Bende siz karışmayın bende bakıyorum bende araştırabiliyorum. Bu sormalarınız daha çok strese sokuyot dedim.. Artık sormuyorlar ama ara ara hani şunu yapacaktın yaptın mı falan diyorlar engelleyemiyorum
Kuzum ben Ümraniye hiç doktora gitmedim..MerhabaMaviSasa234 tüm konuya hakim değilim ancak şuan zeynep kamil de bir aşılama sürecim oldu yumurta yeteri kadar gelişmediği için çatlatma yapılmadı. Bir süre ara verdik. Benimde bir kimyasal gebeliğim oldu eylul 2021 de. Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde önerin varsa gitmek isterim. Bu süreç çok yıprattı açıkçası. Bir tarafım polikistik diğer tarafta yumurta az ve gelişmiyor. Ümraniye diye kelime arattım ve senin yazın ile karşılaştım. Ümitsizlik yok z. Kamil de çok ilgi bulamadım tedaviyi doğru yönlendirdilermi emin değilim. Bu forumda yardımcı olmak isteyen olursa çok mutlu olurum. Ümraniye de ikamet ediyorum. Allah hepimize sağlıklı bebişler versin...
Net bilgim yok henüz ama anladığım kadarıyla sperm ayrıştırma olayı fark ediyormuş daha hızlılarını sağlıklı olanını bulmaya mı çalışıyorlarmış ne..Mikroçipte normalden farklı ne yapıyorlarmış canım??
Hiç bilmiyorum canım araştır bakalımÖyle tabi ihtimal hep var şansımızı deniycezAcaba üniversite hastaneleride mikroçipli yapıyor mudur
YaaaaMikrocipli yaptım ben tutmadi
En son başka doktora dedim aşılama tutmadı diye dediki erkekte sorun yoksa pek etkili olmuyor
Ama yapmasam aklım kalırdı
Allahım en tez zamanda en sağlıklı şekilde nasip etsinnnÜzülüyorlar elbette ki, benim eşimde belli etmemeye çalışıyor... Bugün 2 yaşındaki kuzenini aldı kucağına sevdi, içim gitti... Dedim Rabbim bize de bir evlat nasip etkayınvalidem bebeği görünce yine aklını kaybedip tepelerine çıkardı, sevdi kokladı bana da bak doğursan ona da bakarım sen doğmuyorsun ozaman bende bunu severim dedi. Bazen de sen doğurmuyorsun gidip kendime evlatlık bir bebek alacam diyor
Görüyorum görüyorumGeçen gün sormuştum göğüs hassasiyeti yok illa hamilelik belirtisi omu olması gerekir diye,bugün yaptığım test
Eki Görüntüle 3020615
Teşekkür ederim ALLAH razı olsun,RABBİM isteyen herkese nasip etsinGörüyorum görüyorumhadi hayırlı olsun
Adettendir ben sorayımTeşekkür ederim ALLAH razı olsun,RABBİM isteyen herkese nasip etsin
AminnnTeşekkür ederim ALLAH razı olsun,RABBİM isteyen herkese nasip etsin
Ben her yerdeyim bebeeeeeemmmm
Zaten düzenli bir ilişkimiz vardı,ovulasyon testi falan kullanmadım hiç,bir tek enfeksiyondan ötürü doktorum probiyotik vermişti onu kullandım,belirtilerim sol kasık ağrısı,ateş basması,hiç yemediğin şeyleri yeme isteği,göğüs uçlarında sızlama,başkada birşey yokAdettendir ben sorayım, neler yaptın, nasıl değerlendirdin? Belirtilerin nelerdi?
Zaten düzenli ilişkimiz vardı ovulasyonla falan takibim olmadı,bir tek enfeksiyondan ötürü doktorum probiyotik vermişti onu kullandım başkada kullandığım birşey olmadıAminnnNasıl değerlendirme yaptın bu ay ilişki günlerini takviye filan kullandın mı
Ben her yerdeyim bebeeeeeemmmm
Sağlıcakla devam etsiin inşAllahZaten düzenli ilişkimiz vardı ovulasyonla falan takibim olmadı,bir tek enfeksiyondan ötürü doktorum probiyotik vermişti onu kullandım başkada kullandığım birşey olmadı
İnşALLAH teşekkür ederimSağlıcakla devam etsiin inşAllah
Yok yok artık iyiyim çok şükür kimseyi kafama takıp üzülmüyorum esgisi gibi... Artık herkesi hak ettiği yere koymam gerektiğini çok güzel anladım ve sadece sabırla önüme bakıyorum küçük bi mucizeyi süpriz niyetine bekliyorum inşallahbende bendee Bir daha bir yerlere gitme emii
Hayırlı uğurlu olsunGeçen gün sormuştum göğüs hassasiyeti yok illa hamilelik belirtisi omu olması gerekir diye,bugün yaptığım test
Eki Görüntüle 3020615
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?