- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #9.241
ALLAH razı olsun şükür geldi RABBİM isteyen herkese nasip etsinnHayırlı uğurlu olsunminnoş gelmiş
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH razı olsun şükür geldi RABBİM isteyen herkese nasip etsinnHayırlı uğurlu olsunminnoş gelmiş
![]()
MerhabaMerhaba @MaviSasa234 tüm konuya hakim değilim ancak şuan zeynep kamil de bir aşılama sürecim oldu yumurta yeteri kadar gelişmediği için çatlatma yapılmadı. Bir süre ara verdik. Benimde bir kimyasal gebeliğim oldu eylul 2021 de. Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde önerin varsa gitmek isterim. Bu süreç çok yıprattı açıkçası. Bir tarafım polikistik diğer tarafta yumurta az ve gelişmiyor. Ümraniye diye kelime arattım ve senin yazın ile karşılaştım. Ümitsizlik yok z. Kamil de çok ilgi bulamadım tedaviyi doğru yönlendirdilermi emin değilim. Bu forumda yardımcı olmak isteyen olursa çok mutlu olurum. Ümraniye de ikamet ediyorum. Allah hepimize sağlıklı bebişler versin...
Maşallah sübhanallah sağlıkla devam etsinGeçen gün sormuştum göğüs hassasiyeti yok illa hamilelik belirtisi omu olması gerekir diye,bugün yaptığım test
Eki Görüntüle 3020615
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahGeçen gün sormuştum göğüs hassasiyeti yok illa hamilelik belirtisi omu olması gerekir diye,bugün yaptığım test
Eki Görüntüle 3020615
Tebrik ederimmGeçen gün sormuştum göğüs hassasiyeti yok illa hamilelik belirtisi omu olması gerekir diye,bugün yaptığım test
Eki Görüntüle 3020615
Amin ALLAH razı olsun RABBİM isteyen herkese nasip etsinMaşallah sübhanallah sağlıkla devam etsin![]()
ALLAH razı olsunHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Ateş basması,yemediğin şeyleri yeme isteği,Sol kasık ağrısı,göğüs uclarının sızlamasıTebrik ederimm
Baska belirtin varmıydi
ayy hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinAteş basması,yemediğin şeyleri yeme isteği,Sol kasık ağrısı,göğüs uclarının sızlaması
Saglikla gelsin insallahAteş basması,yemediğin şeyleri yeme isteği,Sol kasık ağrısı,göğüs uclarının sızlaması
Aminn ALLAH razı olsun,en kısa sürede hepiniz hayırlı haberleri alın inşALLAHayy hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinaynı belirtiler bendede var ama ben iğne oldum ondandır die susup oturuyorum kenarda
![]()
İnşALLAHSaglikla gelsin insallah![]()
Kuzum seni öyle iyi anlıyorum ki bende ayni süreçlerden geçtim yani çevreden baskı oldu elbette anneler, yolda gördüğüm tanıdık bile çocugunuz olmuyor mu diye soruyordu. benim geçen sene bir kaybim oldu ben o gebeligimde idrar testinde görür görmez aileme arkadaşlarıma söyledim heyecandan tabiki insan hic kötüsünü düşünmüyor mutluluğum 3 gün sürdü kan artışı düzgün değildi dış gebelik dediler, bu kez acıyan gözlerle baktılar arkadaslarim hamile kaldılar da kısır muamelesi yaptılar bana sırf bu baskıdan işimi bıraktım ben.Benim psikolojimi düşünen yok demek ki... Olsaydı zaten bunları duymazdım. Ben birine birşey söylerken hassas konulara çok dikkat ederim, cümlelerimi seçerek söylemeye çalışırım karşımdaki üzülmesin diye ama malesef ki bu birçok insanda yok. Eşim de doktor ne demişse o sürece göre hareket edecez diyor. Hsg nin 2.ayındayız şuan, klasik doktor söylemi var ya 3 ay şans yüksek diye... Eşime ara ara dedim ki tekrar bi spermiyogram bakıp profesöre mi göstersek hep bakalım tamam bakalım dedi. En son sert şekilde söyleyince hemen o da çıkışıp doktor 3 ay dedi ya dedi... 3 ay dolsun öyle veririm... Eşim için doktor ne demişse o, asla dışına çıkmaz. Ben çok acele ediyormuşum![]()
bencede en mantıklısını yapmıssın canım,Yok kuzum paylaşmadım.. Ablamlar sürece çok müdahale etmeye çalıştı.. Gittin mi doktora, buldun mu doktor.. falan.. Bende siz karışmayın bende bakıyorum bende araştırabiliyorum. Bu sormalarınız daha çok strese sokuyot dedim.. Artık sormuyorlar ama ara ara hani şunu yapacaktın yaptın mı falan diyorlar engelleyemiyorum
Şimdi yazın tüp bebeğe başlayacağımı biliyorlar.. eğer bu tutmazsa 3.de zaten söylemek istiyoruz, psikolojik olarak zor bi süreç.. Tüp bebekte daha dirayetli olmak gerekiyor…
Yaa geliyor mu nihayet kasım topigiGeçen gün sormuştum göğüs hassasiyeti yok illa hamilelik belirtisi omu olması gerekir diye,bugün yaptığım test
Eki Görüntüle 3020615
GeliyorrYaa geliyor mu nihayet kasım topigiçok sevindim canım hayırlısı olsun sağlıkla
![]()
İleri hareket 23 galiba az bi minik dusuktu bence de ama baya vit kullandı bisi olmasa da duzelmistir inş bakali baya olduYaaaasizin ileri hız kaçtı acaba.bizim sayıyla hız bi tık düşük o yüzden umudum var
![]()