• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MaviSasa234 MaviSasa234 kuzum sen tüp bebek sürecini ailelerle paylaştın mı?
Yok kuzum paylaşmadım.. Ablamlar sürece çok müdahale etmeye çalıştı.. Gittin mi doktora, buldun mu doktor.. falan.. Bende siz karışmayın bende bakıyorum bende araştırabiliyorum. Bu sormalarınız daha çok strese sokuyot dedim.. Artık sormuyorlar ama ara ara hani şunu yapacaktın yaptın mı falan diyorlar engelleyemiyorum😄
Şimdi yazın tüp bebeğe başlayacağımı biliyorlar.. eğer bu tutmazsa 3.de zaten söylemek istiyoruz, psikolojik olarak zor bi süreç.. Tüp bebekte daha dirayetli olmak gerekiyor…

Merhaba MaviSasa234 MaviSasa234 tüm konuya hakim değilim ancak şuan zeynep kamil de bir aşılama sürecim oldu yumurta yeteri kadar gelişmediği için çatlatma yapılmadı. Bir süre ara verdik. Benimde bir kimyasal gebeliğim oldu eylul 2021 de. Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde önerin varsa gitmek isterim. Bu süreç çok yıprattı açıkçası. Bir tarafım polikistik diğer tarafta yumurta az ve gelişmiyor. Ümraniye diye kelime arattım ve senin yazın ile karşılaştım. Ümitsizlik yok z. Kamil de çok ilgi bulamadım tedaviyi doğru yönlendirdilermi emin değilim. Bu forumda yardımcı olmak isteyen olursa çok mutlu olurum. Ümraniye de ikamet ediyorum. Allah hepimize sağlıklı bebişler versin...
Kuzum ben Ümraniye hiç doktora gitmedim..
Sadece tıbbi genetik bölümüne gittim. Oradaki doktorda çok anlayışlıydı. Bir tek onu söyleyebilirim. Kadın doğumu bilmiyorum ama arkadaşım gebelik takibini doğumunu sancaktepe de yaptı. Çok memnundu doktorlardan..

Mikroçipte normalden farklı ne yapıyorlarmış canım??
Net bilgim yok henüz ama anladığım kadarıyla sperm ayrıştırma olayı fark ediyormuş daha hızlılarını sağlıklı olanını bulmaya mı çalışıyorlarmış ne..
E madem öyle normal aşılama yerine hep bunu yapsınlar madem ihtimal daha yüksek, para tuzağı ticaret valla.. Ama napalım her şeyi denemeye çalışıyoruz 🤷‍♀️ hamile kalana kadar denemeye devam 💙

Üzülüyorlar elbette ki, benim eşimde belli etmemeye çalışıyor... Bugün 2 yaşındaki kuzenini aldı kucağına sevdi, içim gitti... Dedim Rabbim bize de bir evlat nasip et 😔 kayınvalidem bebeği görünce yine aklını kaybedip tepelerine çıkardı, sevdi kokladı bana da bak doğursan ona da bakarım sen doğmuyorsun ozaman bende bunu severim dedi. Bazen de sen doğurmuyorsun gidip kendime evlatlık bir bebek alacam diyor🤦🏻‍♀️
Allahım en tez zamanda en sağlıklı şekilde nasip etsinnn🤲 psikolojik baskı çok kötü.. Anlayabiliyorum ama üzerine durmayıp takılmamaya çalış.. Ah bazı büyüklerin cahil cahil lafları.. Ne kadar yaraladıklarının bir farkına varsalar.. Kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor valla 🤦‍♀️🤦‍♀️

Geçen gün sormuştum göğüs hassasiyeti yok illa hamilelik belirtisi omu olması gerekir diye,bugün yaptığım test 😊
IMG_20220307_064042_198~3.jpg

Adettendir ben sorayım :KK70:, neler yaptın, nasıl değerlendirdin? Belirtilerin nelerdi?
Zaten düzenli bir ilişkimiz vardı,ovulasyon testi falan kullanmadım hiç,bir tek enfeksiyondan ötürü doktorum probiyotik vermişti onu kullandım,belirtilerim sol kasık ağrısı,ateş basması,hiç yemediğin şeyleri yeme isteği,göğüs uçlarında sızlama,başkada birşey yok 😅

Aminnn🤲🏻😍 Nasıl değerlendirme yaptın bu ay ilişki günlerini takviye filan kullandın mı🤗
Zaten düzenli ilişkimiz vardı ovulasyonla falan takibim olmadı,bir tek enfeksiyondan ötürü doktorum probiyotik vermişti onu kullandım başkada kullandığım birşey olmadı

🤣🤣 bende bendee Bir daha bir yerlere gitme emii 🥰
Yok yok artık iyiyim çok şükür kimseyi kafama takıp üzülmüyorum esgisi gibi... Artık herkesi hak ettiği yere koymam gerektiğini çok güzel anladım ve sadece sabırla önüme bakıyorum küçük bi mucizeyi süpriz niyetine bekliyorum inşallah 😇😍😘❤️

Back