- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #9.101
Evet amonyak vitamin karışımı gibi bir koku olduğunu yazanlar olmuştu. Tecrübe ederler daha iyi cevap verecektir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet amonyak vitamin karışımı gibi bir koku olduğunu yazanlar olmuştu. Tecrübe ederler daha iyi cevap verecektir
Teşekkür ederim umarım bilgilendirirse yasayanlardaEvet amonyak vitamin karışımı gibi bir koku olduğunu yazanlar olmuştu. Tecrübe ederler daha iyi cevap verecektir.
Seliztos ben dayanamadım sabah bir erken gebelik yaptım bembeyaz bir testİyi geceler minnoşlar![]()
Bakkkk yaaaaa beklemedin yaptın, aslında benim de yapasım var bugün ama misafirim gelecek, modum düşmesin yapmayayımSeliztos ben dayanamadım sabah bir erken gebelik yaptım bembeyaz bir test
Zaten belirti vs yok olmadığını bile bile yaptım.hayirlisi
İnşallahhh kalanlar çift çizgiler görsünaminn
Benimde kayınvalidem ler gelecek sabah yaptm aldım.boyumun ölçüsünüBakkkk yaaaaa beklemedin yaptın, aslında benim de yapasım var bugün ama misafirim gelecek, modum düşmesin yapmayayım![]()
Kolay gelsin kuzucumBenimde kayınvalidem ler gelecek sabah yaptm aldım.boyumun ölçüsünü
Kahvaltı hazırlıyorum
Mavinin büyüsüne inanıyoruz artık kuzumNolmus ya herkes mavilenmissss ahahahah
Sağol canım benim sanadaKolay gelsin kuzucum
Dur bakım bekleyelim adete kadar kuzumÜff ben de yaptım negatif. Aha gitti modum
Hemen bende profili mavilim bari ahahahaha uğurlu gelir belkiMavinin büyüsüne inanıyoruz artık kuzum![]()
Yok olsa çıkardıDur bakım bekleyelim adete kadar kuzum![]()
Bende öyle düşünüyorum olsa lak diye bir çizgi çıkardı yani bu ay da elendimYok olsa çıkardı
Hadi inşallah çok güzel olsun sonunuz kuzum❤Günaydınnnnnn herkeseeeee
Doktorumla konustum sonunda =)
Yarın histeroskopi oluyorum ve sonrasında mart reglinin geçmesini bekliyoruz
O geçincede nisan mayıs ve haziranı müdahale olmadan belki en fazla klomen yada femarayla geçirelim dediii
Boş ümit vermek bana göre değil ama bu üç ayda olumlu sonuç alırız gibi düşünüyorum dedi(( bi bilse bunu söylemesinin bile ne kadar tehlikeli olduğunu, nasıl ümit verdiğini
Ama olmazsada aşılama tüp bir sürü seçenek var önümüzde
Bu arada da mart adetinin geçmesini beklerken eşimin sperm testi ve gerek görürse daha ayrıntılı incelemeleri yapılcak
Soru işaretsiz değerlendirmelere başlayabilces nasipse
İnsallahh mis gibi güzel bişeyler olur artık ilerleyen zamanlardaBenim ve benim gibi bekleyen herkes için
![]()
Hayırlı olsun kuzum... İnş çok güzel olacaktır.. Bencede histeskopi sonrası umut çok yüksek.. Sen ümitlen yumurta takibi yap :)Günaydınnnnnn herkeseeeee
Doktorumla konustum sonunda =)
Yarın histeroskopi oluyorum ve sonrasında mart reglinin geçmesini bekliyoruz
O geçincede nisan mayıs ve haziranı müdahale olmadan belki en fazla klomen yada femarayla geçirelim dediii
Boş ümit vermek bana göre değil ama bu üç ayda olumlu sonuç alırız gibi düşünüyorum dedi(( bi bilse bunu söylemesinin bile ne kadar tehlikeli olduğunu, nasıl ümit verdiğini
Ama olmazsada aşılama tüp bir sürü seçenek var önümüzde
Bu arada da mart adetinin geçmesini beklerken eşimin sperm testi ve gerek görürse daha ayrıntılı incelemeleri yapılcak
Soru işaretsiz değerlendirmelere başlayabilces nasipse
İnsallahh mis gibi güzel bişeyler olur artık ilerleyen zamanlardaBenim ve benim gibi bekleyen herkes için
![]()
İnsallahh kuzucumHadi inşallah çok güzel olsun sonunuz kuzum❤