- 1 Eylül 2021
- 4.873
- 18.539
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.041
O sinir bende de oluyor hormonlar yuzunden. Ordan anliyorum tutmadigini, asilamaniz basarili gecsin dilerim kiBu ay içimde bi pozitiflik vardı ama bugün itibariyle bitti..yumurtlamadan sonraki 7. Gün bugün fakat benim adet öncesi sinirim resmen tavan yaptı hep böyle olur.. göğüs hassasiyeti desen yumurtlamadan sonra hep başlardı yine aynı taraflardan başladı.. hane hamile kalanlar ucu çok acıyordu koltuk altıma vuruyordu diyorlar ya onların hiçbiri yok.. kasıkta batma falanda yok.. yine olmadı yani belli.. kendimde hiçbir farklılık hissetmiyorum..bu ay tam 2 sene oldu ve hiç hamile kalamadım..adetimle birlikte aşılama sürecine giricem ama hep bi umut belki gerek kalmaz diyordum, o umut bugün tükendi..ne diyelim vardır elbet bunda da bi hayır
Amin inşallah çok teşekkür ederimNe güzel maşallah Rabbim kucağına almakta nasip eylesin..her adet dönemi aynı şeyleri yaşıyorum , sanki bigün hamile kalsam hissedicekmişim gibi geliyor hep bi farklılık arıyorum..tüm adet öncesi belirtilerim mevcut.. ara sıra adet sancılarımda vuruyor, ki bu her zaman olur..Allahtan hayırlısını diliyorum.. güzel yazın ve desteğin için teşekkür ederim inşallah bende senin gibi bi süpriz yaşarım
Çok damlatmışsın test bozulmuş
Canım acaba fazla mı damlattın çizgiler karışmış 2 damla yetiyor normalde
Bende de 3 yıldır hiç olmadı çatlatma iğnesi ile oldu geçen ay ama belirti kısmına gelince hamile kalan arkadaslarim hep derdi yok göğüs ucum koyulasti büyüdü vs. Bende hiçbiri olmadı , sivilcelerim çıktı göğüslerim hep ağrır karnım ağrır hatta bildiğin regl agrisi başladı regl tarihine yakın bazen akıntı olurdu dedim olmadı bu ay bir dahaki aya kaldı ama sonra eşim bı test yap dedi pozitifi görünce çok şaşırmıştım ben regl olacağım diye kendimi hazırlamıştım bile. İçindeki umudu hiç söndürme rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahBu ay içimde bi pozitiflik vardı ama bugün itibariyle bitti..yumurtlamadan sonraki 7. Gün bugün fakat benim adet öncesi sinirim resmen tavan yaptı hep böyle olur.. göğüs hassasiyeti desen yumurtlamadan sonra hep başlardı yine aynı taraflardan başladı.. hane hamile kalanlar ucu çok acıyordu koltuk altıma vuruyordu diyorlar ya onların hiçbiri yok.. kasıkta batma falanda yok.. yine olmadı yani belli.. kendimde hiçbir farklılık hissetmiyorum..bu ay tam 2 sene oldu ve hiç hamile kalamadım..adetimle birlikte aşılama sürecine giricem ama hep bi umut belki gerek kalmaz diyordum, o umut bugün tükendi..ne diyelim vardır elbet bunda da bi hayır
Olabilir belkide öyle olmuşturCanım acaba fazla mı damlattın çizgiler karışmış 2 damla yetiyor normalde
Olabilir valla cnm ben ne yaptığımı bir bilsemCanım acaba fazla mı damlattın çizgiler karışmış 2 damla yetiyor normalde
Elinde varsa bir daha yap ya da yarın sabah ilk idrarınla yap canım unutma iki damla yeter. BAT ne zamandı?Olabilir valla cnm ben ne yaptığımı bir bilsem
55 gündür olmuyorum 9 Şubat'tı normaalde ( (18) Şubat gibi ikinci kez yumurtladim o günü degerlendirdim o günden bugüne olmadım . daha bekliyorumElinde varsa bir daha yap ya da yarın sabah ilk idrarınla yap canım unutma iki damla yeter. BAT ne zamandı?
Dimi.. bende sinirim tavan yapınca heh tamam gene olmadı adet is looding diyorumO sinir bende de oluyor hormonlar yuzunden. Ordan anliyorum tutmadigini, asilamaniz basarili gecsin dilerim ki
Hane hiçbişe hissetmesem belki dicemde yok yani her ayki fix durumları hissediyorumAmin inşallah çok teşekkür ederimbende her ay kendimde bir farklılık aradım inan oram mi ağrıdı burammi acıdı vs vs. ama sonuç olarak hiç belirti hissetmedigim bir ayda hamile olduğumu öğrendim.he hisseden de var o ayrı ama bana öyle olmadı açıkçası.rica ederim ne demek yazdiklarinizda o kadar kendimi gördum ki aynı şeyleri hep yaşadım hissettim o yüzden yazmadan edemedim bu topikte uğraşan eden eski üyeler var biliyorum Allahım hepinize mucizesini en kısa zamanda nasip etsin inşallah içten diliyorum ve takipdeyim hepinizi
Bak bende tam olarak bu dediklerini yaşıyorum.. son bi adet belirtim kaldı bakalım o olucakmı.. o da adete 3 gün kala falan oluyor.. ne diyelim zaman herşeye ilaç bekleyip görücezBende de 3 yıldır hiç olmadı çatlatma iğnesi ile oldu geçen ay ama belirti kısmına gelince hamile kalan arkadaslarim hep derdi yok göğüs ucum koyulasti büyüdü vs. Bende hiçbiri olmadı , sivilcelerim çıktı göğüslerim hep ağrır karnım ağrır hatta bildiğin regl agrisi başladı regl tarihine yakın bazen akıntı olurdu dedim olmadı bu ay bir dahaki aya kaldı ama sonra eşim bı test yap dedi pozitifi görünce çok şaşırmıştım ben regl olacağım diye kendimi hazırlamıştım bile. İçindeki umudu hiç söndürme rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Yaaa maaşallahhh
Anladım canım inşallah emeklerin anneee diye seslenen minik bi prens yada prensesle karşılık bulur5 defa ilaç ve çatlatma denedik.. 3 letu 2 klomen.. 1 yıl evvel hsg çekildim.. sorun yok dendi.. eşimde de bi sorun yok.. bende pko var yumurtam geç büyüyo ama kendi de büyüyo ilaca da cevap veriyo..ama olmuyo.. en son doktor 3.5 cm çikolata kistim olduğunu söyledi emar istedi emar sonucunda parantez içinde (endometrioma-hemorajik kist) takip önerilir yazıyodu.. sonra ben 2 hafta sonra doçent bi doktora gittim ona gittiğimde kistim 2.5 cm e düşmüştü.. doktor eğer çikolata kisti olsaydı ilaç kullanımı olmadan bu kadar kısa sürede küçülmezdi dedi.. ondan sonraki muaynede sanırım daha da küçüldüki bana kistin çikolata kisti değil dedi ama cm falan söylemedi.. sanırım hemorajik kistti ve küçülüyor.. onunla alakalı başka bişe demedi aşılama sürecine giriyorum işte.. bu aşılama olumsuz olursa yeniden hsg çekilmem gerekirmi diye sorucam doktoruma.. çünkü 1 yılı biraz geçti.. böyle işte benim hikayemde..
Ben senin duacınım kuzum senin sayende rahim filmi için beklemedim ve rahimle ilgili sıkıntım inşallah haftaya cuma günü çözülecekAmin inşallah çok teşekkür ederimbende her ay kendimde bir farklılık aradım inan oram mi ağrıdı burammi acıdı vs vs. ama sonuç olarak hiç belirti hissetmedigim bir ayda hamile olduğumu öğrendim.he hisseden de var o ayrı ama bana öyle olmadı açıkçası.rica ederim ne demek yazdiklarinizda o kadar kendimi gördum ki aynı şeyleri hep yaşadım hissettim o yüzden yazmadan edemedim bu topikte uğraşan eden eski üyeler var biliyorum Allahım hepinize mucizesini en kısa zamanda nasip etsin inşallah içten diliyorum ve takipdeyim hepinizi
Faydam olduysa ne ala kuzumBen senin duacınım kuzum senin sayende rahim filmi için beklemedim ve rahimle ilgili sıkıntım inşallah haftaya cuma günü çözülecekAllah senden razı olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucağına al Kızdı galiba doğru mu emin değilim
Vah garibim birde ban yemiş, çabuk gel yavrucum özledik şimdidenAkskdlflfkf bende bilmiyorum yanlışlıkla düştüm oralara belki oradasinizdir didim sizi ariyodum ben
İnşallah canımmmFaydam olduysa ne ala kuzuminşallah sorun budur ve ortadan kalkınca hemencik oluverir güzel haberlerini bekliyorum evet canım kız çok sagol
Amiiinnn bekleyişte olan herkesi sevindirsin Rabbim.. Dediğin gibi çabamızı gösteriyoruz gerisi Allahın takdiriAnladım canım inşallah emeklerin anneee diye seslenen minik bi prens yada prensesle karşılık bulurÇaba bizden takdir Allah’tan umudumuz baki olsun
Doğru herşeyin ilacı zamanBak bende tam olarak bu dediklerini yaşıyorum.. son bi adet belirtim kaldı bakalım o olucakmı.. o da adete 3 gün kala falan oluyor.. ne diyelim zaman herşeye ilaç bekleyip görücez
Bu arada Rabbim sana da kucağına almak nasip eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?