Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O sinir bende de oluyor hormonlar yuzunden. Ordan anliyorum tutmadigini, asilamaniz basarili gecsin dilerim ki

Amin inşallah çok teşekkür ederim bende her ay kendimde bir farklılık aradım inan oram mi ağrıdı burammi acıdı vs vs.ama sonuç olarak hiç belirti hissetmedigim bir ayda hamile olduğumu öğrendim.he hisseden de var o ayrı ama bana öyle olmadı açıkçası.rica ederim ne demek yazdiklarinizda o kadar kendimi gördum ki aynı şeyleri hep yaşadım hissettim o yüzden yazmadan edemedim bu topikte uğraşan eden eski üyeler var biliyorum Allahım hepinize mucizesini en kısa zamanda nasip etsin inşallah içten diliyorum ve takipdeyim hepinizi

Bende de 3 yıldır hiç olmadı çatlatma iğnesi ile oldu geçen ay ama belirti kısmına gelince hamile kalan arkadaslarim hep derdi yok göğüs ucum koyulasti büyüdü vs. Bende hiçbiri olmadı , sivilcelerim çıktı göğüslerim hep ağrır karnım ağrır hatta bildiğin regl agrisi başladı regl tarihine yakın bazen akıntı olurdu dedim olmadı bu ay bir dahaki aya kaldı ama sonra eşim bı test yap dedi pozitifi görünce çok şaşırmıştım ben regl olacağım diye kendimi hazırlamıştım bile. İçindeki umudu hiç söndürme rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Hane hiçbişe hissetmesem belki dicemde yok yani her ayki fix durumları hissediyorum bakalım olduğu ay nasıl bir ay olucak benim için, çok merak ediyorum şu belirti işini duana da en içten amiiiiinnnn

Bak bende tam olarak bu dediklerini yaşıyorum.. son bi adet belirtim kaldı bakalım o olucakmı.. o da adete 3 gün kala falan oluyor.. ne diyelim zaman herşeye ilaç bekleyip görücez
Bu arada Rabbim sana da kucağına almak nasip eylesin inşallah

Anladım canım inşallah emeklerin anneee diye seslenen minik bi prens yada prensesle karşılık bulur Çaba bizden takdir Allah’tan umudumuz baki olsun

Ben senin duacınım kuzum senin sayende rahim filmi için beklemedim ve rahimle ilgili sıkıntım inşallah haftaya cuma günü çözülecek Allah senden razı olsun inşallah bebeğini sağlıkla kucağına al Kızdı galiba doğru mu emin değilim

Faydam olduysa ne ala kuzuminşallah sorun budur ve ortadan kalkınca hemencik oluverir güzel haberlerini bekliyorumevet canım kız çok sagol

Anladım canım inşallah emeklerin anneee diye seslenen minik bi prens yada prensesle karşılık bulur Çaba bizden takdir Allah’tan umudumuz baki olsun
Amiiinnn bekleyişte olan herkesi sevindirsin Rabbim.. Dediğin gibi çabamızı gösteriyoruz gerisi Allahın takdiri

Doğru herşeyin ilacı zaman rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Amiiin teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…