- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.001
Ben test yaptım negatf ama suya neye dikkat etmedim de koyuydu idrar olsa cikardiAz kalmış bekle bakalım.
Benim este sorun yok bunları verdi bana neler neler verdi her şeyi deniyor bizimkiBiz 1 sene.boyunca kullandık özel doktora gidiyorduk urologji profesoru ama bize fayda vermedi meselabir sene boyunca düşün ne paralar döktük günde iki defa içiyordu
Kişiden kişiye değişiyor demekki klomen+ proxeed plus 1 sene boyunca
Bak yaaaa, 10. Gün çıkar mı öğle idrarıyla kaset testte, moralini bozuyon heBen test yaptım negatf ama suya neye dikkat etmedim de koyuydu idrar olsa cikardi
Yok bozmuom alıştım ahahaha bisi sorcam çalışmaya devam edicen mi ben yoruldumBak yaaaa, 10. Gün çıkar mı öğle idrarıyla kaset testte, moralini bozuyon he
Fayda vermesine sevindim bizim takviyemiz de promen k. Bu takviyelerin esprisi aynı zaten benim kanımcaValla ben esime Proxeed Plus kullandiriyorum aylardir. Degerleri baya yukseldi eskiye gore. Benim kadin dogum doktoruma soyleyince “urolog mu verdi” dedi, yoo dedim arastirdim ben verdimesim de diyor “benim urologum burda”, adam koptu ama iyi yapmissiniz dedi
Ovulasyon döneminden sonra 3 defa falan oldu ya, kocam da şehir dışına gitti zaten. Yeter daaaaYok bozmuom alıştım ahahaha bisi sorcam çalışmaya devam edicen mi ben yoruldum
Uyandımm Dadlusuumm bir gayret topiği okudumm
Toteminizi seveyim sizinNormalde hafta sonu bu kadar yazılmıyordu 20 sayfayı geçmiişşhamiş arkadaşımızı Ruyaperisi mmm tebrikler çiçeğimmm
Selizay kuzummm birşey dikkatimi çektii Mune ablaamm gelmiş topiğee onun rengi de maviiii masmavi toteme devammmm ben pp resmi değiştim mavi elbise giyindim bütün mucizelere açığım mesajı veriyorum
Aha işte bundan sonra patır patır gelecek bebiş haberleri, sonra da toplaşıp sana masmavi bir çiçek yolliciiiizzzzzzToteminizi seveyim sizin
mavili toteminize katkı olarak nazar boncukları da benden gelsin, tüm gebelik topikleri bebek haberleriyle dolsun, sitenin anneleri çoğalsın inşaallah
Hadi bakalım totem tutsun gebelik haberlerinizi alayım diyerek ekliyorum boncukları :)))
Eki Görüntüle 3019886
Hadi inşaallaaaaah, siz bana bebek haberlerinizi verin mis kokulu bebeler bana yeterAha işte bundan sonra patır patır gelecek bebiş haberleri, sonra da toplaşıp sana masmavi bir çiçek yolliciiiizzzzzz
İnşallah güzel kalpli munem inşallahHadi inşaallaaaaah, siz bana bebek haberlerinizi verin mis kokulu bebeler bana yeter
İçim kıpır kıpır oldu, umut güzel bir şey umudunuzu taze tutun bebekler gelecek inşaallah.
Yaa sen ne güzel bir kadınsın Münee ablaamToteminizi seveyim sizin
mavili toteminize katkı olarak nazar boncukları da benden gelsin, tüm gebelik topikleri bebek haberleriyle dolsun, sitenin anneleri çoğalsın inşaallah
Hadi bakalım totem tutsun gebelik haberlerinizi alayım diyerek ekliyorum boncukları :)))
Eki Görüntüle 3019886
Sana niye geldi diyeni topicten atarım ulenSizleri daha fazla meşgul etmeyeyim, tanıyanlarınız var ama tanımayanlar niye geldi bu hatun deyip rahatsız olmasın, öptüm ve kaaaaaaçtım
İçiniz bebeklerle kıpırdaşsın inşaallahYaa sen ne güzel bir kadınsın Münee ablaammesajınla içimiz kıpır kıpır olduu
Kalpten kocamannn aminnn çook teşekkür ederiiz.
Ben tanimiyorum, ama “yonetici” ve “super moderator” yaziyor, belli ki yetkili bir hanimsiniz. O yuzden estagfurullah, ne rahatsizligi, her zaman beklerizSizleri daha fazla meşgul etmeyeyim, tanıyanlarınız var ama tanımayanlar niye geldi bu hatun deyip rahatsız olmasın, öptüm ve kaaaaaaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?