Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim este sorun yok bunları verdi bana neler neler verdi her şeyi deniyor bizimki

Fayda vermesine sevindim bizim takviyemiz de promen k. Bu takviyelerin esprisi aynı zaten benim kanımca ama tabi doktor onayı her zaman daha içe sineni bence işte hep söylüyorum bir şeyleri vesile olarak seciyoruz gebelik olunca bunları kullandık diyeceğiz işte

Normalde hafta sonu bu kadar yazılmıyordu 20 sayfayı geçmiişş hamiş arkadaşımızı Ruyaperisi mmm tebrikler çiçeğimmm
Selizay kuzummm birşey dikkatimi çektii Mune ablaamm gelmiş topiğee onun rengi de maviiii masmavi toteme devammmm ben pp resmi değiştim mavi elbise giyindim bütün mucizelere açığım mesajı veriyorum

Toteminizi seveyim sizin
mavili toteminize katkı olarak nazar boncukları da benden gelsin, tüm gebelik topikleri bebek haberleriyle dolsun, sitenin anneleri çoğalsın inşaallah

Hadi bakalım totem tutsun gebelik haberlerinizi alayım diyerek ekliyorum boncukları :)))

Aha işte bundan sonra patır patır gelecek bebiş haberleri, sonra da toplaşıp sana masmavi bir çiçek yolliciiiizzzzzz

Aha işte bundan sonra patır patır gelecek bebiş haberleri, sonra da toplaşıp sana masmavi bir çiçek yolliciiiizzzzzz
Hadi inşaallaaaaah, siz bana bebek haberlerinizi verin mis kokulu bebeler bana yeter

İçim kıpır kıpır oldu, umut güzel bir şey umudunuzu taze tutun bebekler gelecek inşaallah.

Yaa sen ne güzel bir kadınsın Münee ablaam mesajınla içimiz kıpır kıpır olduu
Kalpten kocamannn aminnn çook teşekkür ederiiz.

Herkese merhaba, üst üste 2 düşük yapanlar hangi testleri yaptırdı acaba ?
Ben Trombofoli Paneli 6Lı
Periferik Kanda Kromozom Analizi
Eşim, Periferik Kanda Kromozom Analizi
Moleküler Karyotipleme
Yaptırdık . Sonuçları bekliyoruz.
Bunda başka HANGİ TESTLERİ YAPTIRABİLİRİM …
Yardımcı olur musunuz

Sizleri daha fazla meşgul etmeyeyim, tanıyanlarınız var ama tanımayanlar niye geldi bu hatun deyip rahatsız olmasın, öptüm ve kaaaaaaçtım
Ben tanimiyorum, ama “yonetici” ve “super moderator” yaziyor, belli ki yetkili bir hanimsiniz. O yuzden estagfurullah, ne rahatsizligi, her zaman bekleriz
Saka bir yana iyi dilekleriniz icin tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…