• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tek embryo kuzum. Yok bu seferde sürekli uyku hali var.. yastığa başımı koyduğum gibi yatıyorum 😄
Bir sürü işim var ama gözlerim sürekli yarım…
Canim benim amh düşük diye heralde doktor tup yaparsak kaç tane bulursam taze koycamm dedi sen ne diyorsun bu duruma?
Sen neden 1tane koydurdun,senin kararın mı?
Ben de hiç bilgim yok ya sorayim dedim.

Kızlar bugün iğne sonrası 5. Gün, beta hcg testim oldukça silikleşti yani iğne etkisi neredeyse yok artık ama göğüs hassasiyetinden duramıyorum, uçları sivrileşti kızardı atlet bile rahatsız ediyor hiç böyle bişey yaşamadım daha önce. İğne yüzünden bu şekilde hassasiyet yaşadığınızda sızlamayı almak için kullandığınız krem vs bişey var mı? Grupta bu konuda tecrübeli olan canlarım yardım edin 🙏🙈

Şimdi bişi dicem @Ruyaperisi gebe olduğunu öğrendi.

Rüyalar genelde gece görülür, gece rengi de mavidir. Bunu da açıklasın lütfen birileri, yine sadece benim mi dikkatimi çekti 😂😂
İsmimi tamda o yüzden bu şekilde değiştirdim 😅😅

Kızlar bugün iğne sonrası 5. Gün, beta hcg testim oldukça silikleşti yani iğne etkisi neredeyse yok artık ama göğüs hassasiyetinden duramıyorum, uçları sivrileşti kızardı atlet bile rahatsız ediyor hiç böyle bişey yaşamadım daha önce. İğne yüzünden bu şekilde hassasiyet yaşadığınızda sızlamayı almak için kullandığınız krem vs bişey var mı? Grupta bu konuda tecrübeli olan canlarım yardım edin 🙏🙈
Canım iğnede hassasiyet yapar 12. Güne bişey kalmamış bi kaç gün test yapma 12. Gün yap inşallah bebiştendir

Yapar canım iğne maalesef, onlar çok anlam yükleme, iğne tam silikleşmesi 9. Veya 10. Günü buluyor.

Canım iğnede hassasiyet yapar 12. Güne bişey kalmamış bi kaç gün test yapma 12. Gün yap inşallah bebiştendir
Yok kuzum testi keyfine yapıyorum, bu hassasiyet gebelikten değil iğne beni mahfetti durduğum yerde gözümden yaş akıyor çok canım yanıyor😢

Üf kızlar moralim çok bozuk, yarın misafirim var elmalı kurabiye yapam dedim beceremedim eciş bücüş oldu, kek kalıptan çıkmadı parçalandı, arpa şehriye salatası yapacaktım var sanıyordum arpacık şehriyem kalmamış. Bu kadar beceriksizlik de gebelik belirtisi olabilir mi? 😂😂😂

Üf kızlar moralim çok bozuk, yarın misafirim var elmalı kurabiye yapam dedim beceremedim eciş bücüş oldu, kek kalıptan çıkmadı parçalandı, arpa şehriye salatası yapacaktım var sanıyordum arpacık şehriyem kalmamış. Bu kadar beceriksizlik de gebelik belirtisi olabilir mi? 😂😂😂
Kek yap boşver kurabiyeyi 😂 Arpa yerine tel şehriye kullan istersen de 😁

Az biraz ihtimal olabilir belki 😁😁😜

Canim benim amh düşük diye heralde doktor tup yaparsak kaç tane bulursam taze koycamm dedi sen ne diyorsun bu duruma?
Sen neden 1tane koydurdun,senin kararın mı?
Ben de hiç bilgim yok ya sorayim dedim.
Kuzu bende zaten 7 tane oluştu embryo 5.gün..
Yaşta 32 olunca tek koydular.. 35 yaş üstünde direk çift hak veriyorlar…

Senin görünen folikül sayın mı azalmış ki…
Ya da kaliteli olmadıklarından mı şüpheleniyor..

Beceriksizlik değil de isteksizlikten olmasın onlar?

MaviSasa234 MaviSasa234 canımmmm transferin hayırlı olsun. Mutlu haberlerini bekliyorum. ❤️😍 Rabbim hayırlı haberlerle gelmeni nasip etsin
Amin inş kuzum.. Bakalım embryom bu sefer senleyim diyecek mi?☺️
Seni de takip ediyorum o yüzden yazmıyorum…

Kuzu bende zaten 7 tane oluştu embryo 5.gün..
Yaşta 32 olunca tek koydular.. 35 yaş üstünde direk çift hak veriyorlar…

Senin görünen folikül sayın mı azalmış ki…
Ya da kaliteli olmadıklarından mı şüpheleniyor..
Folikul azmış amh ile uyumlu

Bence öğretme bırak.. Bence biz fazla pimpirikliyiz ve adamlar bari buna karışmayın diyorlar 😄
Evet Oda aynısını diyorda=)
Ama her seferinde sey yapmadan banyoya giriyor, tamam bunu zaten ben istiyorum da
Ama o kadar sıcak suyla yapıyor ki diyorum gitti öldü yandı bütün spermler
Doktor söylerse dinler muhtemelen, doktora gizlice söylemem lazım uyarsın laf arasında=)

Folikul azmış amh ile uyumlu
Onun etkisi olmuştur… Şimdi az folikül elde etse de 5.güne gidende azalacak.. Onu düşünmüştür doktor..
1-2 tane 5.gün olursa dondur çöz de bozulma ihtimali de var.. Riske atmayıp taze transfer yapacak..
Benim bu transferde 1 embryo bozuldu.. geriye 4 tane kaldı..

Back