- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.061
Canim benim amh düşük diye heralde doktor tup yaparsak kaç tane bulursam taze koycamm dedi sen ne diyorsun bu duruma?Tek embryo kuzum. Yok bu seferde sürekli uyku hali var.. yastığa başımı koyduğum gibi yatıyorum
Bir sürü işim var ama gözlerim sürekli yarım…
İsmimi tamda o yüzden bu şekilde değiştirdimŞimdi bişi dicem @Ruyaperisi gebe olduğunu öğrendi.
Rüyalar genelde gece görülür, gece rengi de mavidir. Bunu da açıklasın lütfen birileri, yine sadece benim mi dikkatimi çekti
Canım iğnede hassasiyet yapar 12. Güne bişey kalmamış bi kaç gün test yapma 12. Gün yap inşallah bebiştendirKızlar bugün iğne sonrası 5. Gün, beta hcg testim oldukça silikleşti yani iğne etkisi neredeyse yok artık ama göğüs hassasiyetinden duramıyorum, uçları sivrileşti kızardı atlet bile rahatsız ediyor hiç böyle bişey yaşamadım daha önce. İğne yüzünden bu şekilde hassasiyet yaşadığınızda sızlamayı almak için kullandığınız krem vs bişey var mı? Grupta bu konuda tecrübeli olan canlarım yardım edin
Yapar canım iğne maalesef, onlar çok anlam yükleme, iğne tam silikleşmesi 9. Veya 10. Günü buluyor.Kızlar bugün iğne sonrası 5. Gün, beta hcg testim oldukça silikleşti yani iğne etkisi neredeyse yok artık ama göğüs hassasiyetinden duramıyorum, uçları sivrileşti kızardı atlet bile rahatsız ediyor hiç böyle bişey yaşamadım daha önce. İğne yüzünden bu şekilde hassasiyet yaşadığınızda sızlamayı almak için kullandığınız krem vs bişey var mı? Grupta bu konuda tecrübeli olan canlarım yardım edin
Yok kuzum testi keyfine yapıyorum, bu hassasiyet gebelikten değil iğne beni mahfetti durduğum yerde gözümden yaş akıyor çok canım yanıyorCanım iğnede hassasiyet yapar 12. Güne bişey kalmamış bi kaç gün test yapma 12. Gün yap inşallah bebiştendir
Mahfoldum kuzu ya, daha 5. Gün tuttuysa bile daha rahme varmadıYapar canım iğne maalesef, onlar çok anlam yükleme, iğne tam silikleşmesi 9. Veya 10. Günü buluyor.
Kek yap boşver kurabiyeyiÜf kızlar moralim çok bozuk, yarın misafirim var elmalı kurabiye yapam dedim beceremedim eciş bücüş oldu, kek kalıptan çıkmadı parçalandı, arpa şehriye salatası yapacaktım var sanıyordum arpacık şehriyem kalmamış. Bu kadar beceriksizlik de gebelik belirtisi olabilir mi?
Az biraz ihtimal olabilir belkiÜf kızlar moralim çok bozuk, yarın misafirim var elmalı kurabiye yapam dedim beceremedim eciş bücüş oldu, kek kalıptan çıkmadı parçalandı, arpa şehriye salatası yapacaktım var sanıyordum arpacık şehriyem kalmamış. Bu kadar beceriksizlik de gebelik belirtisi olabilir mi?
Kuzu bende zaten 7 tane oluştu embryo 5.gün..Canim benim amh düşük diye heralde doktor tup yaparsak kaç tane bulursam taze koycamm dedi sen ne diyorsun bu duruma?
Sen neden 1tane koydurdun,senin kararın mı?
Ben de hiç bilgim yok ya sorayim dedim.
Beceriksizlik değil de isteksizlikten olmasın onlar?Üf kızlar moralim çok bozuk, yarın misafirim var elmalı kurabiye yapam dedim beceremedim eciş bücüş oldu, kek kalıptan çıkmadı parçalandı, arpa şehriye salatası yapacaktım var sanıyordum arpacık şehriyem kalmamış. Bu kadar beceriksizlik de gebelik belirtisi olabilir mi?
Yani evet mutfakta vakit geçirmeyi çok sevmem ama, geçrdiğim zaman da becerirdimBeceriksizlik değil de isteksizlikten olmasın onlar?
Amin inş kuzum.. Bakalım embryom bu sefer senleyim diyecek mi?MaviSasa234 canımmmm transferin hayırlı olsun. Mutlu haberlerini bekliyorum. Rabbim hayırlı haberlerle gelmeni nasip etsin
Bence öğretme bırak.. Bence biz fazla pimpirikliyiz ve adamlar bari buna karışmayın diyorlarKocama sıcak suyla banyo yapmasının ona zararlı olduğunu öğretemedim gitti
Folikul azmış amh ile uyumluKuzu bende zaten 7 tane oluştu embryo 5.gün..
Yaşta 32 olunca tek koydular.. 35 yaş üstünde direk çift hak veriyorlar…
Senin görünen folikül sayın mı azalmış ki…
Ya da kaliteli olmadıklarından mı şüpheleniyor..
Evet Oda aynısını diyorda=)Bence öğretme bırak.. Bence biz fazla pimpirikliyiz ve adamlar bari buna karışmayın diyorlar
Onun etkisi olmuştur… Şimdi az folikül elde etse de 5.güne gidende azalacak.. Onu düşünmüştür doktor..Folikul azmış amh ile uyumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?