• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sana niye geldi diyeni topicten atarım ulen 😂

Yine bekleriz arada kaç gel böyle 💙 bize umut aşıla 😘
Siz bana desenize abla bize bir fincan umut lazım diye, aaaa aşk olsun hemen gelir bebeklerinizin hayalini kurarım,
O bebekler gelecek biliyorum😊😘

Selizay Selizay kuzum eczaneden bana bunu verdiler de içinde oral yolla kullanın diyor bunu mu fitil yapıyoruz ben yanlış mi aldım yoksa

Eklentiler

• P_20220305_184946_p.jpg
    P_20220305_184946_p.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 34
Selizay Selizay kuzum eczaneden bana bunu verdiler de içinde oral yolla kullanın diyor bunu mu fitil yapıyoruz ben yanlış mi aldım yoksa
Kuzum aşılamadan sonra ben de bunu kullandım sabah akşam vajinal yoldan daha etkiliydi. Koyduktan sonra ayağa kalkmaman gerekiyor.

Tamam canim cok sagol diyelim ki regli aksam oldum, ertesi gunu hemen sabah ayarlayip istanbula gidemezsek diye sordum da, yine de gidebilsek iyi olur herhalde ☺️
Tam regl gelmesini baz alıyorlar. Lekelenmeler regl başlangıcı kabul edilmiyor…
Bir de doktorun ile önden muayne olursan İstanbul gelmeden de halledebilirsin..

Toteminizi seveyim sizin😍
mavili toteminize katkı olarak nazar boncukları da benden gelsin, tüm gebelik topikleri bebek haberleriyle dolsun, sitenin anneleri çoğalsın inşaallah 🙏

Hadi bakalım totem tutsun gebelik haberlerinizi alayım diyerek ekliyorum boncukları :)))
Eki Görüntüle 3019886
Mune abla çok tatlısın yaaaa 😍💙

Herkese merhaba, üst üste 2 düşük yapanlar hangi testleri yaptırdı acaba ?
Ben Trombofoli Paneli 6Lı
Periferik Kanda Kromozom Analizi
Eşim, Periferik Kanda Kromozom Analizi
Moleküler Karyotipleme
Yaptırdık . Sonuçları bekliyoruz.
Bunda başka HANGİ TESTLERİ YAPTIRABİLİRİM …
Yardımcı olur musunuz 🥰
Bunlar canım, sperm dna hasarı falan da diyorlar ama ben yaptırmadım
Evet kuzucm aynen aynı hap oral ve vajinal kullanılıyor
Tek embryo kuzum. Yok bu seferde sürekli uyku hali var.. yastığa başımı koyduğum gibi yatıyorum 😄
Bir sürü işim var ama gözlerim sürekli yarım…
Oooo severiz uyku hallerini 😂😂

Kuzum bunu vajinal fitil olarak kullanıyorsun..
Benim progestron bununla tavan yaptı.. ağızdan alınınca etkisi çok düşük oluyormuş..

Bunlar canım, sperm dna hasarı falan da diyorlar ama ben yaptırmadım

Evet kuzucm aynen aynı hap oral ve vajinal kullanılıyor

Oooo severiz uyku hallerini 😂😂
Sağ olun canlar bu aksam baslayayim bakalım tedbir olsun şifa olsun 🙏

O ne demek canim? Yani onden muayene?
Benim doktor da istanbulda zaten
Şehirdışından gelenler geldikleri şehirden bi doktor ayarlıyorlar. Sadece ilaç dozunu belirlemek için ilk gün gidiyorlar sonra şehirlerindeki doktor ölçüp bildiriyor.. Sonra yumurta toplama zamanı bi daha İstanbul’a geliyorlar…
Transfer olurkende öyle yapıyorlar…
Senin içinde kolaylık olur

Şehirdışından gelenler geldikleri şehirden bi doktor ayarlıyorlar. Sadece ilaç dozunu belirlemek için ilk gün gidiyorlar sonra şehirlerindeki doktor ölçüp bildiriyor.. Sonra yumurta toplama zamanı bi daha İstanbul’a geliyorlar…
Transfer olurkende öyle yapıyorlar…
Senin içinde kolaylık olur
Aaa supermis bunu bilmiyordum super oldu. Sorarim ben de mutlaka, cok daha iyi olur tabi ki👍🏻🙏🏻🥰

Bu ay içimde bi pozitiflik vardı ama bugün itibariyle bitti..yumurtlamadan sonraki 7. Gün bugün fakat benim adet öncesi sinirim resmen tavan yaptı hep böyle olur.. göğüs hassasiyeti desen yumurtlamadan sonra hep başlardı yine aynı taraflardan başladı.. hane hamile kalanlar ucu çok acıyordu koltuk altıma vuruyordu diyorlar ya onların hiçbiri yok.. kasıkta batma falanda yok.. yine olmadı yani belli.. kendimde hiçbir farklılık hissetmiyorum..bu ay tam 2 sene oldu ve hiç hamile kalamadım..adetimle birlikte aşılama sürecine giricem ama hep bi umut belki gerek kalmaz diyordum, o umut bugün tükendi..ne diyelim vardır elbet bunda da bi hayır

Bu ay içimde bi pozitiflik vardı ama bugün itibariyle bitti..yumurtlamadan sonraki 7. Gün bugün fakat benim adet öncesi sinirim resmen tavan yaptı hep böyle olur.. göğüs hassasiyeti desen yumurtlamadan sonra hep başlardı yine aynı taraflardan başladı.. hane hamile kalanlar ucu çok acıyordu koltuk altıma vuruyordu diyorlar ya onların hiçbiri yok.. kasıkta batma falanda yok.. yine olmadı yani belli.. kendimde hiçbir farklılık hissetmiyorum..bu ay tam 2 sene oldu ve hiç hamile kalamadım..adetimle birlikte aşılama sürecine giricem ama hep bi umut belki gerek kalmaz diyordum, o umut bugün tükendi..ne diyelim vardır elbet bunda da bi hayır
İki yılda neler denedin canım tedavi olarak? Hsg vs sperm testi yapıldı mı

Umutsuz olmayın bence, hiç belli olmaz nasibin ne zaman geleceği.belki tedaviyle belki doğal Allah bilir.belirtilere hele hiç takılmayın bana kalırsa herkes belirtili hamile kalacak diye bişey yok aksine çoğu belirti daha ileri zamanlarda kendini belli ediyor bir çok hamilede.ben tüpe başlayacağım ay benzer düşünceler içindeydim sizinle son bir umut son ay bu ay diye.adete 4 kala test yapdim negatif üzüldüm falan belirtim de sifirdi zaten tedaviye odaklandim kendimi günüm gecdi ilk defa ve hamileymisim, 2 buçuk seneye yaklaşıyordu hamile kalamamisdim hic🤗 rabbim tüm isteyenlere bu yolda uğraşıp çaba sarf edenlere nasip etsin inşallah en kısa zamanda 🤲

Aaa supermis bunu bilmiyordum super oldu. Sorarim ben de mutlaka, cok daha iyi olur tabi ki👍🏻🙏🏻🥰
Aynen benimde gittiğim kadın doğum doktorum bana önermişti… İşten fırsat bulamazsan beraber ilerleriz demişti..
Size faydası ne olacak, ekstra ücret verecek miyim demiştim.. Yok hayır sadece gebe kalırsan sonrasındaki süreçte benimle devam edersin dedi..
çok mantıklı gelmişti.. Şimdi sadece gebe kalırsam gitmeyi düşünüyorum 😄

İki yılda neler denedin canım tedavi olarak? Hsg vs sperm testi yapıldı mı
5 defa ilaç ve çatlatma denedik.. 3 letu 2 klomen.. 1 yıl evvel hsg çekildim.. sorun yok dendi.. eşimde de bi sorun yok.. bende pko var yumurtam geç büyüyo ama kendi de büyüyo ilaca da cevap veriyo..ama olmuyo.. en son doktor 3.5 cm çikolata kistim olduğunu söyledi emar istedi emar sonucunda parantez içinde (endometrioma-hemorajik kist) takip önerilir yazıyodu.. sonra ben 2 hafta sonra doçent bi doktora gittim ona gittiğimde kistim 2.5 cm e düşmüştü.. doktor eğer çikolata kisti olsaydı ilaç kullanımı olmadan bu kadar kısa sürede küçülmezdi dedi.. ondan sonraki muaynede sanırım daha da küçüldüki bana kistin çikolata kisti değil dedi ama cm falan söylemedi.. sanırım hemorajik kistti ve küçülüyor.. onunla alakalı başka bişe demedi aşılama sürecine giriyorum işte.. bu aşılama olumsuz olursa yeniden hsg çekilmem gerekirmi diye sorucam doktoruma.. çünkü 1 yılı biraz geçti.. böyle işte benim hikayemde..

Umutsuz olmayın bence, hiç belli olmaz nasibin ne zaman geleceği.belki tedaviyle belki doğal Allah bilir.belirtilere hele hiç takılmayın bana kalırsa herkes belirtili hamile kalacak diye bişey yok aksine çoğu belirti daha ileri zamanlarda kendini belli ediyor bir çok hamilede.ben tüpe başlayacağım ay benzer düşünceler içindeydim sizinle son bir umut son ay bu ay diye.adete 4 kala test yapdim negatif üzüldüm falan belirtim de sifirdi zaten tedaviye odaklandim kendimi günüm gecdi ilk defa ve hamileymisim, 2 buçuk seneye yaklaşıyordu hamile kalamamisdim hic🤗 rabbim tüm isteyenlere bu yolda uğraşıp çaba sarf edenlere nasip etsin inşallah en kısa zamanda 🤲
Ne güzel maşallah Rabbim kucağına almakta nasip eylesin🤲🏻..her adet dönemi aynı şeyleri yaşıyorum , sanki bigün hamile kalsam hissedicekmişim gibi geliyor hep bi farklılık arıyorum..tüm adet öncesi belirtilerim mevcut.. ara sıra adet sancılarımda vuruyor, ki bu her zaman olur..Allahtan hayırlısını diliyorum.. güzel yazın ve desteğin için teşekkür ederim inşallah bende senin gibi bi süpriz yaşarım🍀

Farklı hastanelerde yaptırmışsınız testleri. Referans aralıkları farklı olabiliyor. Ama yumurtladıktan 14 gün sonra yaptırdıysanız 5 in üstünde olması gerekiyor
Bugün bu testi yaptım acaba kuruma cizgimisi
Farklı hastanelerde yaptırmışsınız testleri. Referans aralıkları farklı olabiliyor. Ama yumurtladıktan 14 gün sonra yaptırdıysanız 5 in üstünde olması gerekiyor
IMG_20220305_200951.jpg

Back