• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar tup bebek tedavisi ile bilgi sahibi olanlara bir sorum var. Tedaviye, yani yumurta gelisimi icin vurulmadi gereken ilaclara filan adetin 2. Gunu mu 3. Gunu mu baslaniyor? MaviSasa234 MaviSasa234
Evet ıkıncı gun başlıyorlar amaonce ıstedıklerı testlerı yaptırmıs olun

Göğüslerde hassasiyet olmadan hamile olunabilirmi,yani illaki hamilelikte hassasiyet olurmu veya ne zaman başlar tahmini
Bende oldu iğne ile hamile kaldım 14. Gününe 3 4 gün kala goguslerimde ağrı sızı oldu hala da devam ediyor hiç geçmedi regl ağrısından tek farkı koltukaltima doğru oluyordu baya bı sizlama oluyordu ama herkeste olmuyor benim bildiğim

Bende oldu iğne ile hamile kaldım 14. Gününe 3 4 gün kala goguslerimde ağrı sızı oldu hala da devam ediyor hiç geçmedi regl ağrısından tek farkı koltukaltima doğru oluyordu baya bı sizlama oluyordu ama herkeste olmuyor benim bildiğim
Kız pızşrşf6tarihini söyle de seni de ekleyeyim listeye

Bence doktora danışmadan kullandırmayin. Benm de eşimin degerleri kalitesiz dusuk ama.bisi yapmam ne olur ne olmaz keçi boynuzu pekmezini bile doktora solemistim başlarken urolojini. Verdiği hap var bı de ☺️
Baktım içeriğindeki şeylerin çoğunu stromegada var zaten ama keçi boynuzu pekmezi yarıyor sanirm. 10.ay ve Şubat degerlrinde az da olsa fark vardı
Kesinlikle hak veriyorum sormamdaki amaç takviyenin ne olduğunu merak etmem doğal ya da ilaç mı acaba diye şuan için eşimde doktoruna danışıp başka bir takviye kullanıyor zaten. Keçi boynuzu pekmezi yiyoruz ikimiz de bakalım🤗🥰💕

Bize Antulus verdi ilaç olarak..aile hekimimiz de tatlı ve hamur işlerinden uzak dursun 3 ay demişti uzak tuttuk.her gece kuruyemiş, meyve yeşillik sarımsak yedirdim başkada bişey yapmadım kuzum.. Ameliyat olduysa Allah'ın izniyle toparlar kısa sürede zaten spermler 3 ayda bir kendini yeniliyormus 😊geçmiş olsun 🌸
Teşekkür ediyorum💐

Hanımlar… Allah razı olsun hepinizden.. Annem ablamlara söylesem bu kadar mutlu olmazlardı herhalde☺️
Bebetoyu aldık geldik. Bakalım 11 gün sonraya kadar bizimle mi olacak😃
Çözdürme işleminde 1 embryo kaybettim.. Kalan sağlar bizimdir😅
Ay hadi inşallah hayırlısı olur canım yaa🤲🏻🤲🏻😍

Kesinlikle hak veriyorum sormamdaki amaç takviyenin ne olduğunu merak etmem doğal ya da ilaç mı acaba diye şuan için eşimde doktoruna danışıp başka bir takviye kullanıyor zaten. Keçi boynuzu pekmezi yiyoruz ikimiz de bakalım🤗🥰💕
Valla ben esime Proxeed Plus kullandiriyorum aylardir. Degerleri baya yukseldi eskiye gore. Benim kadin dogum doktoruma soyleyince “urolog mu verdi” dedi, yoo dedim arastirdim ben verdim😂 esim de diyor “benim urologum burda”, adam koptu ama iyi yapmissiniz dedi

Evet ıkıncı gun başlıyorlar amaonce ıstedıklerı testlerı yaptırmıs olun
Valla benim hoca 3 ay once bize 3 ay daha deneyin, olmazsa adetin 2. gunu gelin, attiriverelim bi embryo dedi 😂 hastanedeki tup bebek merkezine yonlendirecekmis bizi o gun, randevu almaniza da gerek yok dedi. Boyle dedigine gore herhalde istedikleri testler bizde mevcuttur diye umuyorum 🤷‍♀️

Valla ben esime Proxeed Plus kullandiriyorum aylardir. Degerleri baya yukseldi eskiye gore. Benim kadin dogum doktoruma soyleyince “urolog mu verdi” dedi, yoo dedim arastirdim ben verdim😂 esim de diyor “benim urologum burda”, adam koptu ama iyi yapmissiniz dedi
Biz 1 sene.boyunca kullandık özel doktora gidiyorduk urologji profesoru ama bize fayda vermedi mesela 😅 bir sene boyunca düşün ne paralar döktük günde iki defa içiyordu
Kişiden kişiye değişiyor demekki klomen+ proxeed plus 1 sene boyunca

Biz 1 sene.boyunca kullandık özel doktora gidiyorduk urologji profesoru ama bize fayda vermedi mesela 😅 bir sene boyunca düşün ne paralar döktük günde iki defa içiyordu
Kişiden kişiye değişiyor demekki klomen+ proxeed plus 1 sene boyunca
Hmm tabi olabilir. Hastalik yoktur hasta vardir sonucta, o yuzden ilaclar cesit cesit. Ben espri yaptim siz imkan varsa her zaman uzmanina sorun tabi ki. ☺️

Özel muanesi vardı oraya gidiyorduk bı de .. etmeyince etmiyor kendi de şaşırdı hatta
Bizi üniversitesindeki hastaneye yönlendirdi zaten kendi bile çaresiz kaldı

Back