- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.981
Ruh durumun nasıl kocanı boğazlamak ıstemıyorsan umut varHiçbir şey yok
Evet ıkıncı gun başlıyorlar amaonce ıstedıklerı testlerı yaptırmıs olunKizlar tup bebek tedavisi ile bilgi sahibi olanlara bir sorum var. Tedaviye, yani yumurta gelisimi icin vurulmadi gereken ilaclara filan adetin 2. Gunu mu 3. Gunu mu baslaniyor?MaviSasa234
Bende oldu iğne ile hamile kaldım 14. Gününe 3 4 gün kala goguslerimde ağrı sızı oldu hala da devam ediyor hiç geçmedi regl ağrısından tek farkı koltukaltima doğru oluyordu baya bı sizlama oluyordu ama herkeste olmuyor benim bildiğimGöğüslerde hassasiyet olmadan hamile olunabilirmi,yani illaki hamilelikte hassasiyet olurmu veya ne zaman başlar tahmini
Kız pızşrşf6tarihini söyle de seni de ekleyeyim listeyeBende oldu iğne ile hamile kaldım 14. Gününe 3 4 gün kala goguslerimde ağrı sızı oldu hala da devam ediyor hiç geçmedi regl ağrısından tek farkı koltukaltima doğru oluyordu baya bı sizlama oluyordu ama herkeste olmuyor benim bildiğim
5 Şubat pozitif gördüğüm tarihKız pızşrşf6tarihini söyle de seni de ekleyeyim listeye
Kesinlikle hak veriyorum sormamdaki amaç takviyenin ne olduğunu merak etmem doğal ya da ilaç mı acaba diye şuan için eşimde doktoruna danışıp başka bir takviye kullanıyor zaten. Keçi boynuzu pekmezi yiyoruz ikimiz de bakalımBence doktora danışmadan kullandırmayin. Benm de eşimin degerleri kalitesiz dusuk ama.bisi yapmam ne olur ne olmaz keçi boynuzu pekmezini bile doktora solemistim başlarken urolojini. Verdiği hap var bı de
Baktım içeriğindeki şeylerin çoğunu stromegada var zaten ama keçi boynuzu pekmezi yarıyor sanirm. 10.ay ve Şubat degerlrinde az da olsa fark vardı
Teşekkür ediyorumBize Antulus verdi ilaç olarak..aile hekimimiz de tatlı ve hamur işlerinden uzak dursun 3 ay demişti uzak tuttuk.her gece kuruyemiş, meyve yeşillik sarımsak yedirdim başkada bişey yapmadım kuzum.. Ameliyat olduysa Allah'ın izniyle toparlar kısa sürede zaten spermler 3 ayda bir kendini yeniliyormusgeçmiş olsun
2.günü başlanıyor.. Ama farkedeceğini sanmıyorum..Kizlar tup bebek tedavisi ile bilgi sahibi olanlara bir sorum var. Tedaviye, yani yumurta gelisimi icin vurulmadi gereken ilaclara filan adetin 2. Gunu mu 3. Gunu mu baslaniyor?MaviSasa234
Ay hadi inşallah hayırlısı olur canım yaaHanımlar… Allah razı olsun hepinizden.. Annem ablamlara söylesem bu kadar mutlu olmazlardı herhalde
Bebetoyu aldık geldik. Bakalım 11 gün sonraya kadar bizimle mi olacak
Çözdürme işleminde 1 embryo kaybettim.. Kalan sağlar bizimdir
Geçen seferki gibi ağrı var mı kuzucum? İki tane mi transfer edildi?2.günü başlanıyor.. Ama farkedeceğini sanmıyorum..
Valla ben esime Proxeed Plus kullandiriyorum aylardir. Degerleri baya yukseldi eskiye gore. Benim kadin dogum doktoruma soyleyince “urolog mu verdi” dedi, yoo dedim arastirdim ben verdimKesinlikle hak veriyorum sormamdaki amaç takviyenin ne olduğunu merak etmem doğal ya da ilaç mı acaba diye şuan için eşimde doktoruna danışıp başka bir takviye kullanıyor zaten. Keçi boynuzu pekmezi yiyoruz ikimiz de bakalım
Valla benim hoca 3 ay once bize 3 ay daha deneyin, olmazsa adetin 2. gunu gelin, attiriverelim bi embryo dediEvet ıkıncı gun başlıyorlar amaonce ıstedıklerı testlerı yaptırmıs olun
Tamam canim cok sagol diyelim ki regli aksam oldum, ertesi gunu hemen sabah ayarlayip istanbula gidemezsek diye sordum da, yine de gidebilsek iyi olur herhalde2.günü başlanıyor.. Ama farkedeceğini sanmıyorum..
Biz 1 sene.boyunca kullandık özel doktora gidiyorduk urologji profesoru ama bize fayda vermedi meselaValla ben esime Proxeed Plus kullandiriyorum aylardir. Degerleri baya yukseldi eskiye gore. Benim kadin dogum doktoruma soyleyince “urolog mu verdi” dedi, yoo dedim arastirdim ben verdimesim de diyor “benim urologum burda”, adam koptu ama iyi yapmissiniz dedi
Hmm tabi olabilir. Hastalik yoktur hasta vardir sonucta, o yuzden ilaclar cesit cesit. Ben espri yaptim siz imkan varsa her zaman uzmanina sorun tabi ki.Biz 1 sene.boyunca kullandık özel doktora gidiyorduk urologji profesoru ama bize fayda vermedi meselabir sene boyunca düşün ne paralar döktük günde iki defa içiyordu
Kişiden kişiye değişiyor demekki klomen+ proxeed plus 1 sene boyunca
Yok canisi anladımHmm tabi olabilir. Hastalik yoktur hasta vardir sonucta, o yuzden ilaclar cesit cesit. Ben espri yaptim siz imkan varsa her zaman uzmanina sorun tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?