Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çekilde kuzu
Yapışmayan bir histereskopi kaldı bana
Ama şüphe şüphedir
Hidroselpenks çıkardı hsg de takma kafaya kuzucum. Ama yine de yaptır histeroskopi, çizik attır hatta bu arada ikinci aşılamada tutma ihtimali, ilk aşılamadan daha fazlaymış

Kuzum progesteron 38 küsur geliyor. Eşimin morfolji 2 den 4 e çıktı. Hızı 105 milyondan 195 milyona çıktı. İleri hızı sıfirdi yüzde 49 a çıktı..o takviyelere devam ediyor..Hsg den vazgeçti yumurtlama sağlıklı olduğu için. Kist yok. Polikistige meyilil vardı onuda 8 9 kilo vererek hallettik..Bu ay bekliyordu doktor düşük olmasın diye Duphaston verdi olmadı..Adet olduğun gün gel bakayım galiba çatlatma ignesi vericekti gitmedim yoruldum yahu ilaç ilaç. Birazda salıcam kendi halime alırsam letu alırım yine bilmiyorum

Boşver kuzum, uzun zamandır bekliyoruz belki yeni oldukları için öyle algılamışlardır. Gel sen bize de hiçbişey incitmez bunca uğraştan sonraHadi bakalım hazırız, bakalım can sıkabiliyor musun?

Bence bekle canim 1-2 gun daha
Sonra hayalet cizgilerden medet umup benim gibi ters kose olma adam gibi ciksin cizgi
Yok aslında hiç aklımda yoktu, birden düşünceler geldi, sonra hemen tuvalete koşup çiş yaptım yapmamak için , artık istesem de yapamam

Anadolu hastanesinde Murat Kadıoğlu ya da Medicana da Volkan Aksalliyi tavsiye ederim. Bide bunları dene

Çok büyük bir durum yok görünüyor yaşın 30 altı ise devam et denemeye yaza kadar

Anadolu hastanesinde Murat Kadıoğlu ya da Medicana da Volkan Aksalliyi tavsiye ederim. Bide bunları dene
Ben Volkan beyin hastası oldum 3 ay
İyi bir doktor seviyorum kendisini ama benim alanı infertilite alanında paragöz olmayan doktorlara ihtiyacım vardı kaba tabirle..
Volkan bey çok insancıl her gebeye tavsiye ederim

Boşver kuzum, uzun zamandır bekliyoruz belki yeni oldukları için öyle algılamışlardır. Gel sen bize de hiçbişey incitmez bunca uğraştan sonraHadi bakalım hazırız, bakalım can sıkabiliyor musun?
Burdakilerin hepsi herşeyi yaşayıp tecrübe edindiği için size bişey demem balım hepimiz inşallah güzel haberleri alırız Ben onlara yol gösterdim anlamadılar kinlendiler..Kendileri bilir bana değil kendilerine yapıyorlar..İnşallah onlarda güzel haberleri alir kötülüklerini istemem onlar her ne kadar benim kötülüğümu istesede

Doktora muayene olup lekelenmeden bahsettin mi? Progestan başlaması lazım
Kuzum doktorum hastanede calismiyor kendi kliniği var test için beni özele yönlendirdi sonuca gore gün verecek ultrason için, lekeleme için bi şey demedi sadece kan ver dedi gebelik kesinlessin diye galiba sonuçlar çıkınca gönderdiğimde tekrar sorarım

Yumurtlaman var diye hsg den vazgeçmesi tuhaf geldi, sonuçta tüpler kapalı olabilir?

Letu femera aynı şey, kafana göre kullanma kuzucm.

Yumurtlaman var diye hsg den vazgeçmesi tuhaf geldi, sonuçta tüpler kapalı olabilir?

Letu femera aynı şey, kafana göre kullanma kuzucm.
Yumurtlama sağlıklı olduğu için yapmadı kuzum sağlıklı olmasa yapıcaktım dedi.. Sormadan almam zaten 3 ay kullandım geçtiğimiz aylarda iğnesiz catlatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…