- 19 Şubat 2022
- 1.899
- 2.169
- 83
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.881
Bende 33 yaşındayım33 yaşındayım kuzum yolun yarısına az kaldı
Geldi bizim testciYap yap yap yap
Kuzum eşimin değerleri yükselince aşılamadan vazgecti yapicakti normalde. 1 buçuk sene oldu ama eşimin değerleri yeni yükseldi..zaten Temmuza kadar kendiliğinden olmazsa artık aşılamayı yapsın derim ben zorladımBak şimdi işler değişti ben de henüz 32 oldum sen bir kaç ay içinde olmazsa farklı tetkiklere başla ya da üni de aşılama dene bence ben üni de denedim ilkini ikinciyi bekliyorum.
Kaç aydır gebelik istiyorsun?
Sen hiç canını sıkma.gerçekleri duymak işlerine gelmiyordur.. Umut etmek çok can yakıyor şu bir yılda her ay hüsran olunca bıraktım umut etmeyi..hayırlısı deyip geçiyorum artık hep.. Boşver sen de modunu düşüren insanlara kendini anlatmayı, sanki az derdimiz varmış gibi bir de onlarla uğraşmaAhhh kuzum anlatamadım..Heveslerini kirmisim, umutlarını yok etmişim, kötülük yapiyormuşum, hayalleri yikiliyormus..Hepimiz her ay ne hayaller kuruyoruz senelerdir sonu hüsran yaşamayin diye söylüyoruz işte, neymiş üslubum sertmis..Gerçek olan şeyleri söylerken üslup nasıl sert olur senin işine gelmiyor..Acayip bi pembe dünyaları var sonundada patir patir dokuluyorlar...Onlar uzulunce benim elime ne gececekse nerem büyüyecek bilmiyorum..İsterim mutlu olsunlar Rabbim inşallah bizim gibi onlara aratmaz, hastanelerde surundurmez, mutlu olsunlar dert değil söyledikleri...sadece niyetimi yanlış anlayıp, iftira atarcasina itam da bulunmasi bide tehdit etmesi zoruma gitti hala arkamdan atıp tutuyorlar içleri fesat laf anlatılmaz saldım gitti...Takilsinlar kendi hayal aleminde kim nerde nasil mutluysa öyle olsun ne diyim artık
Yaaa bende hep o kısmı merak ediyordum Medicananin adı bayağ çıktı o konuda ticarethane oldu. Aslında şehir Hastanesi'nde çok iyi doktorlar var ama uzak gidip gelmek dertBen Volkan beyin hastası oldum 3 ay
İyi bir doktor seviyorum kendisini ama benim alanı infertilite alanında paragöz olmayan doktorlara ihtiyacım vardı kaba tabirle..
Volkan bey çok insancıl her gebeye tavsiye ederim
CansınSen hiç canını sıkma.gerçekleri duymak işlerine gelmiyordur.. Umut etmek çok can yakıyor şu bir yılda her ay hüsran olunca bıraktım umut etmeyi..hayırlısı deyip geçiyorum artık hep.. Boşver sen de modunu düşüren insanlara kendini anlatmayı, sanki az derdimiz varmış gibi bir de onlarla uğraşma
Amin inşallah bebişimBende 33 yaşındayımartık güzel haberler alalım yaa
Kuzum maşşallah ne güzel artmış değerleriniz. Eşine ne kullandınız ilaç takviye vsKuzum progesteron 38 küsur geliyor. Eşimin morfolji 2 den 4 e çıktı. Hızı 105 milyondan 195 milyona çıktı. İleri hızı sıfirdi yüzde 49 a çıktı..o takviyelere devam ediyor..Hsg den vazgeçti yumurtlama sağlıklı olduğu için. Kist yok. Polikistige meyilil vardı onuda 8 9 kilo vererek hallettik..Bu ay bekliyordu doktor düşük olmasın diye Duphaston verdi olmadı..Adet olduğun gün gel bakayım galiba çatlatma ignesi vericekti gitmedim yoruldum yahu ilaç ilaç. Birazda salıcam kendi halime alırsam letu alırım yine bilmiyorum
Tamam ama benim naçizane önerim gene de sen bilirsin, aşılama doğal gibi bir şey hem devlette yaparsan tüp için rapor alnilirsin.Kuzum eşimin değerleri yükselince aşılamadan vazgecti yapicakti normalde. 1 buçuk sene oldu ama eşimin değerleri yeni yükseldi..zaten Temmuza kadar kendiliğinden olmazsa artık aşılamayı yapsın derim ben zorladım
Ben Medicana yı kötü anlatmıyorum ben çok memnun kaldım çok pratik bir hastane.Yaaa bende hep o kısmı merak ediyordum Medicananin adı bayağ çıktı o konuda ticarethane oldu. Aslında şehir Hastanesi'nde çok iyi doktorlar var ama uzak gidip gelmek dert
Doktor Antulus verdi..onun yanında hergun çerez, meyve yeşillik yedirdim tatlıdan uzak tuttum..İlacın dozu çok yüksek ve içerik olarak diğerlerine göre bı tık daha fazla onun etki ettiğini düşünüyorumKuzum maşşallah ne güzel artmış değerleriniz. Eşine ne kullandınız ilaç takviye vs
Kuzum ben epilepsi hastasıyım mecbur bana sürekli ulasabilecegim biri lazım devlette çok zor.. Eşimde sürekli izin alamıyor hep tek gidiyorum..Murat bey aynı zamanda aile dostumuz daha çok ilgileniyor o yüzden ona gidiyorum..Bende 4 doktor değiştirdimTamam ama benim naçizane önerim gene de sen bilirsin, aşılama doğal gibi bir şey hem devlette yaparsan tüp için rapor alnilirsin.
Özellerde boşuna hem ilaca hem de aşılamaya para vermene gerek yok işlem her yerde aynı yani tüp bebek başarısı gibi bir iş değil bu.
Sen git tahlil ve girişlerini yaptır üniye geme bekle dersen ki ben özelde yapacağım aşılama onu bilemem ama onda da Muzaffer beyi tavsiye ederim sana o aşılama işlemi yapıyor.
Anladım canımm çokk çok daha artsın inşallahhDoktor Antulus verdi..onun yanında hergun çerez, meyve yeşillik yedirdim tatlıdan uzak tuttum..İlacın dozu çok yüksek ve içerik olarak diğerlerine göre bı tık daha fazla onun etki ettiğini düşünüyorum
Amin canım sizin ilk ay mı buAnladım canımm çokk çok daha artsın inşallahh
Zaten o bi anda gelen dusunceleri yakalarsam ben var yaaaYok aslında hiç aklımda yoktu, birden düşünceler geldi, sonra hemen tuvalete koşup çiş yaptım yapmamak için , artık istesem de yapamam
Eşinin değerleri ne ile artti acaba benim eşimde varikosel ameliyatı sonrası ileri hizi ve morfolojisinii artırmak istiyoruz neler yapabiliriz diye düşünüyoruzKuzum progesteron 38 küsur geliyor. Eşimin morfolji 2 den 4 e çıktı. Hızı 105 milyondan 195 milyona çıktı. İleri hızı sıfirdi yüzde 49 a çıktı..o takviyelere devam ediyor..Hsg den vazgeçti yumurtlama sağlıklı olduğu için. Kist yok. Polikistige meyilil vardı onuda 8 9 kilo vererek hallettik..Bu ay bekliyordu doktor düşük olmasın diye Duphaston verdi olmadı..Adet olduğun gün gel bakayım galiba çatlatma ignesi vericekti gitmedim yoruldum yahu ilaç ilaç. Birazda salıcam kendi halime alırsam letu alırım yine bilmiyorum
Deme boyle, bozuluyorum.33 yaşındayım kuzum yolun yarısına az kaldı
Burada da sorulmus cevabı şimdi okudum teşekkürlerDoktor Antulus verdi..onun yanında hergun çerez, meyve yeşillik yedirdim tatlıdan uzak tuttum..İlacın dozu çok yüksek ve içerik olarak diğerlerine göre bı tık daha fazla onun etki ettiğini düşünüyorum
Kuzu benim yumurtlamalar da saglikliydi hep. Bir dusugum var 12 haftadan. 3 ay evvel hsg cekildi, 36 yasimda “yarim rahimli” oldugumu ogrendim.Yumurtlama sağlıklı olduğu için yapmadı kuzum sağlıklı olmasa yapıcaktım dedi.. Sormadan almam zaten 3 ay kullandım geçtiğimiz aylarda iğnesiz catlatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?