- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.821
Peki pik nasıl oluyorKuzum öncesi de önemli bi anda koyulasabiliyor siz simdiden başlayin çalışmaya muhtemel bı kaç güne pik görürsün..bir gün arayla ilerlerseniz muhakkak denk gelir
Oldum kuzum tam sokulememistim dün iyice söküldü bugün ikinci günüm. Adet günü çağırdı ne bilim ultrasonda bakıp ona göre gel diyecekti galiba o iğneyi hiç yaptırmadım süreci nasıl bilmiyorumSen geçen adet oldum dememiş miydin kafam karıştı kız
İkiside koyu oluyorPeki pik nasıl oluyor
Ben olsam yapardımKızlar çatlama ile birlikte 10. Günüm. Erken gebelik testi yap perilerim geldi, yapmayayım dimi
Ahahhahaa kahkahaa attımMart ayındaki topikte doktora gidin, ayrıntılı muayene olun..Ovü testlerine güvenmeyin diyoruz diye kötü olduk moralleri bozuluyormus..art niyetliymisim, kötülük düşünüyormuşumAzicikta sizi uzeyim ama siz tecrubelisiniz zaten bordo berelisiniz ne yapmanız gerektigini biliyorsunuz size bişey diyemem ajdkdkdkfk
Adetin ikinci günü femera ya da klomen başlar, yumurta gelişince iğne yapar çatlasın diye, onu kast etmiştir. Adetin ikinci günü ne iğnesiOldum kuzum tam sokulememistim dün iyice söküldü bugün ikinci günüm. Adet günü çağırdı ne bilim ultrasonda bakıp ona göre gel diyecekti galiba o iğneyi hiç yaptırmadım süreci nasıl bilmiyorum
Çişimi yaptım çok geç ahah, pazartesi yapacam yaBen olsam yapardım
Kız kızın testi pik olmuş zatenKuzum öncesi de önemli bi anda koyulasabiliyor siz simdiden başlayin çalışmaya muhtemel bı kaç güne pik görürsün..bir gün arayla ilerlerseniz muhakkak denk gelir
Anladım bir daha alma bu markayı, sevmedim. Laboquick alMiratech diye bir marka
Pazartesi yap bence deeÇişimi yaptım çok geç ahah, pazartesi yapacam ya
Ahhh kuzum anlatamadım..Heveslerini kirmisim, umutlarını yok etmişim, kötülük yapiyormuşum, hayalleri yikiliyormus..Hepimiz her ay ne hayaller kuruyoruz senelerdir sonu hüsran yaşamayin diye söylüyoruz işte, neymiş üslubum sertmis..Gerçek olan şeyleri söylerken üslup nasıl sert olur senin işine gelmiyor..Acayip bi pembe dünyaları var sonundada patir patir dokuluyorlar...Onlar uzulunce benim elime ne gececekse nerem büyüyecek bilmiyorum..İsterim mutlu olsunlar Rabbim inşallah bizim gibi onlara aratmaz, hastanelerde surundurmez, mutlu olsunlar dert değil söyledikleri...sadece niyetimi yanlış anlayıp, iftira atarcasina itam da bulunmasi bide tehdit etmesi zoruma gitti hala arkamdan atıp tutuyorlar içleri fesat laf anlatılmaz saldım gitti...Takilsinlar kendi hayal aleminde kim nerde nasil mutluysa öyle olsun ne diyim artıkAhahhahaa kahkahaa attımah canım keşke bizde bu kadar her şeyi bilmeyip, pembiş hayal dünyasında olan ilk geceden hamile kalcanı ya da korunmayınca kalacağını düşünenlerden olaydıkkk her kim demişse iyiliğinden dediğinin farkında değil. Ayrıntılı muayene şart iki tarafada
Amennn kalsın hayıt otumu içerim bıhtikkk yaaAdetin ikinci günü femera ya da klomen başlar, yumurta gelişince iğne yapar çatlasın diye, onu kast etmiştir. Adetin ikinci günü ne iğnesi
Git bence bebişim ya, iğneli denemiş ol bir kereAmennn kalsın hayıt otumu içerim bıhtikkk yaa
En doğrusunu yaparsın ben test konusunda hiç iradeli değilimÇişimi yaptım çok geç ahah, pazartesi yapacam ya
Bencede acaba mi demezsin en azındanGit bence bebişim ya, iğneli denemiş ol bir kere
Bu neyin kafası demek istedim sadeceAhhh kuzum anlatamadım..Heveslerini kirmisim, umutlarını yok etmişim, kötülük yapiyormuşum, hayalleri yikiliyormus..Hepimiz her ay ne hayaller kuruyoruz senelerdir sonu hüsran yaşamayin diye söylüyoruz işte, neymiş üslubum sertmis..Gerçek olan şeyleri söylerken üslup nasıl sert olur senin işine gelmiyor..Acayip bi pembe dünyaları var sonundada patir patir dokuluyorlar...Onlar uzulunce benim elime ne gececekse nerem büyüyecek bilmiyorum..İsterim mutlu olsunlar Rabbim inşallah bizim gibi onlara aratmaz, hastanelerde surundurmez, mutlu olsunlar dert değil söyledikleri...sadece niyetimi yanlış anlayıp, iftira atarcasina itam da bulunmasi bide tehdit etmesi zoruma gitti hala arkamdan atıp tutuyorlar içleri fesat laf anlatılmaz saldım gitti...Takilsinlar kendi hayal aleminde kim nerde nasil mutluysa öyle olsun ne diyim artık
Canım kan verdim şimdi hcg 2 saate çıkacak progesteron 1 haftayı bulur dediler ya dış labaratuvara gonderiyorlarmisKahve leke varsa erteleme mutlaka git
Hiç içimden gelmiyor biraz salıcam kendi halimde denicem hep ilaçlarla nereye kadar Letu alırım yineGit bence bebişim ya, iğneli denemiş ol bir kere
Her Ay yeni açılan topicler öyle ya o yüzden hiçbirine katılmıyorum artık. Yeni üye olup ilk ay deneyen heyecanlı üyeler oluyorBu neyin kafası demek istedim sadecesonuçta tecrübeli biri söylüyor dikkate almak yerine suçluyorlar mi
O ne biçim hastane kızCanım kan verdim şimdi hcg 2 saate çıkacak progesteron 1 haftayı bulur dediler ya dış labaratuvara gonderiyorlarmis
Akintı için de tetikteyim kontrol ediyorum tekrar gelmedi normal beyaz geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?