• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mart ayındaki topikte doktora gidin, ayrıntılı muayene olun..Ovü testlerine güvenmeyin diyoruz diye kötü olduk moralleri bozuluyormus..art niyetliymisim, kötülük düşünüyormuşum 😁😁🤣 Azicikta sizi uzeyim ama siz tecrubelisiniz zaten bordo berelisiniz ne yapmanız gerektigini biliyorsunuz size bişey diyemem ajdkdkdkfk 😁🤣🤣
Aferin hatta daha fazla söyle pankart aç söyle çünkü aylarca ovülasyon denemesine test yalanlarına toz pembe bakamam 🤷‍♀️
3-6 ay olur ama sonra hala hala kısmı umıt tacirliği.
Bir yıl sonrası histereskopi detaylı testleri de şuraya ekleyim de inşallah vesile olabilir gebe olmak isteyenlere 🎈🎈🎈
Sene olmuş 2022 sonuçta 🥳

Aferin hatta daha fazla söyle pankart aç söyle çünkü aylarca ovülasyon denemesine test yalanlarına toz pembe bakamam 🤷‍♀️
3-6 ay olur ama sonra hala hala kısmı umıt tacirliği.
Bir yıl sonrası histereskopi detaylı testleri de şuraya ekleyim de inşallah vesile olabilir gebe olmak isteyenlere 🎈🎈🎈
Sene olmuş 2022 sonuçta 🥳
Ecemmmm nasılsın güzelim yoksun bir süredir

Bu neyin kafası demek istedim sadece 😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ sonuçta tecrübeli biri söylüyor dikkate almak yerine suçluyorlar mi 🤦🏻‍♀️
Burdalar zaten kuzum gizlice bakıyorlar, burda yazılan mesajları ekran alıp o gurupta paylaşmış.. burayida birbirine katicakmisim... kinlenmis bana içi alev alevmis canımı yakmadan birakmayacakmis 😁🤣 Neyse yaksın canimizida içi rahat etsin kim kötü niyetli kim art niyetli çıkıyor ortaya 😊 Artık sizde hazır olun bordo bereliler, sizide üzecem ajskfkfkfk hergun ayrı bı kötülük bı fesatlık düşünüp gelicem ajdkflflgllfl 🤣😁 Yemin ederim iyi güldüm bugün yaaa nelerle uğraşıyorum Yarabbi 🤣🤣🤣🤣 Boş işlerde bugün 😁🤣

Dur ilaç kullanma hemen bir ay ara ver sen düzenli yumurtlama görüyorsun di mi?
Progesteron a emin ol.
Sen bursadasın dilersen doktor önerim olabilir ama bir kaç kalemden emin ol
Evet kuzum benim yumurtalama hormonlar hepsi normal. Hangi doktor murat Kadıoğlu na gidiyorum normalde sen hangisine gidiyosun

Burdalar zaten kuzum gizlice bakıyorlar, burda yazılan mesajları ekran alıp o gurupta paylaşmış.. burayida birbirine katicakmisim... kinlenmis bana içi alev alevmis canımı yakmadan birakmayacakmis 😁🤣 Neyse yaksın canimizida içi rahat etsin kim kötü niyetli kim art niyetli çıkıyor ortaya 😊 Artık sizde hazır olun bordo bereliler, sizide üzecem ajskfkfkfk hergun ayrı bı kötülük bı fesatlık düşünüp gelicem ajdkflflgllfl 🤣😁 Yemin ederim iyi güldüm bugün yaaa nelerle uğraşıyorum Yarabbi 🤣🤣🤣🤣 Boş işlerde bugün 😁🤣
Boşver ay çocuk çocuk şeyler
Ben o zaman gideyim 1 aylık üyeyim 😂😂🤪🤪
Ahha sen elemeden geçtin 😂

Ecemmmm nasılsın güzelim yoksun bir süredir
Merhaba canım benim 🥰
Aslında burdayım okuyorum düşünüyorum 🎈
Aşılama sonrası bu ay dinleniyorum 🌿
Akademik işlerim var onlara adapte oldum ama burdayım 🎉
Histereskopi var aklımda aşılama neden olmadı diye düşüncedeyim en son çıkan bir buçuk cm çikolata kistimi düşünüyorum.
Acaba tüplerim de hidrosalpenks var mı diye düşünüyorum 😁😁
Her şeyi yatırdı masaya nasibimi bekliyorum 🍃

Sonra da ıncınıyorlar biz de ıncındık zamanında 😹

Her Ay yeni açılan topicler öyle ya o yüzden hiçbirine katılmıyorum artık. Yeni üye olup ilk ay deneyen heyecanlı üyeler oluyor 😂 çok üstlerine varmamak lazım, hassas kalpler 😅 ben buraya yeni üye kabul etmiyorum o yüzden 😅
En iyisi eskiler güzeldi sizi bulunca çok sevindim valla

Yorum yapamadım 🤐 Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın herkesin gönlüne göre versin 🤲

Merhaba canım benim 🥰
Aslında burdayım okuyorum düşünüyorum 🎈
Aşılama sonrası bu ay dinleniyorum 🌿
Akademik işlerim var onlara adapte oldum ama burdayım 🎉
Histereskopi var aklımda aşılama neden olmadı diye düşüncedeyim en son çıkan bir buçuk cm çikolata kistimi düşünüyorum.
Acaba tüplerim de hidrosalpenks var mı diye düşünüyorum 😁😁
Her şeyi yatırdı masaya nasibimi bekliyorum 🍃
Akademik işler okey ama diğerlerini düşününce çözemiyoruz maalesef.

Rahim filmi çekilmemiş miydi sana?

Evet kuzum benim yumurtalama hormonlar hepsi normal. Hangi doktor murat Kadıoğlu na gidiyorum normalde sen hangisine gidiyosun
Güzel Progesteron kaç geliyor an az iki ay bundan emin ol.
Eşinin değerler neydi?. Morf 4 altı ise toplam milyonu oranlayın mutlaka ileri harekette özellikle.
Hsg nasıl? Kist var mı?
Ben Osman beye dahi gittim, Şahin beye de gittim.
En son da Orhan Orhan a gittim. Bana sen açıklanmayan olamazsın çikolata kistin var 1.5 cm de olsa dedi yapıştırdı bana ama iyi bir doktor aklında olsun.
Ben instagramda Muzaffer temür ile iletişim kurdum ona bir gideceğim ama sonuç olarak sanırım 12. Doktorum olacak 😆🙄🙀

Back