- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
- 478
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #8.901
Bence doktora danışmadan kullandırmayin. Benm de eşimin degerleri kalitesiz dusuk ama.bisi yapmam ne olur ne olmaz keçi boynuzu pekmezini bile doktora solemistim başlarken urolojini. Verdiği hap var bı deBurada da sorulmus cevabı şimdi okudum teşekkürler
Bencede hsg önemli bişi ben daha başlamadan özelde kadın doğuma gidip yaptırmıştım elimizde olsun diye ise de yaradıKuzu benim yumurtlamalar da saglikliydi hep. Bir dusugum var 12 haftadan. 3 ay evvel hsg cekildi, 36 yasimda “yarim rahimli” oldugumu ogrendim.
Sen yine cektir yani bence her turlu. Hsg bilinmeyenleri ortaya cikariyor, ona gore onlemini alirsin eger bir sorun varsa
Ben de 32 ye girdimmmBende 33 yaşındayımartık güzel haberler alalım yaa
Kiz sen ne zaman yumurtladin bence benimde 10.gun cunkiYok aslında hiç aklımda yoktu, birden düşünceler geldi, sonra hemen tuvalete koşup çiş yaptım yapmamak için , artık istesem de yapamam
23 şubaaatKiz sen ne zaman yumurtladin bence benimde 10.gun cunki
Bize Antulus verdi ilaç olarak..aile hekimimiz de tatlı ve hamur işlerinden uzak dursun 3 ay demişti uzak tuttuk.her gece kuruyemiş, meyve yeşillik sarımsak yedirdim başkada bişey yapmadım kuzum.. Ameliyat olduysa Allah'ın izniyle toparlar kısa sürede zaten spermler 3 ayda bir kendini yeniliyormusEşinin değerleri ne ile artti acaba benim eşimde varikosel ameliyatı sonrası ileri hizi ve morfolojisinii artırmak istiyoruz neler yapabiliriz diye düşünüyoruz
AbowUla yanlışlıkla mart ayı topicine girdim son gördüğüm mesaj, her ay eğer yumurta döllenmezse kist oluyormuş, adet de onun dışarı atılmasıymışMavigrill sen kime ne anlattın ya
Aynen benim de ya o ya 24 u çünkü tKip etmedim tetle23 şubaaat
Akskdlflfkf bende bilmiyorum yanlışlıkla düştüm oralara belki oradasinizdir didim sizi ariyodum benUla yanlışlıkla mart ayı topicine girdim son gördüğüm mesaj, her ay eğer yumurta döllenmezse kist oluyormuş, adet de onun dışarı atılmasıymışMavigrill sen kime ne anlattın ya
Akskdldlfk tamam püüü Allah beni bildiği gibi yapsın nolcam ben böyle bilmiyorum iflahhh olmam bacım ben gacc gurtarr kendini goşşş goşşş ajskdkflfkflfDeme boyle, bozuluyorum.
36 yim ben.
Kotu niyetli olma, moral bozma
Ne güldüm yalnız ajskdkfkUla yanlışlıkla mart ayı topicine girdim son gördüğüm mesaj, her ay eğer yumurta döllenmezse kist oluyormuş, adet de onun dışarı atılmasıymışMavigrill sen kime ne anlattın ya
Reglin kacinci gunuKızlar dün doktora gittim yumurtaların boyutu 18-17 mm di bugün saat 1 de çatlatma iğnesi yapıcam inşallah güzel sonuçlar alırımbaşlasın ateşli geceler
Canım o topikte burdan mesajlarımı alıp arkamdan sayarlarkende tehditkar konusurlarken aynı tepkiyi verdin mi ? Ben göremedim..Senlik bı durum yok senin açtığın sayfaya kimse bişey demiyor üzerine alinma sakın..Adalet saglamak istiyorsan herkese aynı tepkiyi vermen gerekir..Hanımlar öncelikle hayırlı günler,Mart Topiğini açan kişi olarak yazma gereksinimi duydum,ÖncelikleMavigrill arkadaşımız elbette bilgi vermek amaçlı birkaç birşey söyledi sağolsun topikte,ama unutmayın ki samimi olmadığınız kişilerde arayar biraz mesafe konularak bilgi verilmesi gerekir ki uslüp yanlış anlaşılmasın,sonuç olarak samimi olduğuna biraz set uslüple anlatırsın bazı şeyleri yanlış varsa,olay tamamen bundan ibaret,sonrasılda Selizay hanımefendi bu topiğe yazdığınız bir mesajı okudum şimdi,dalga geçer bir uslüple ''Ula yanlışlıkla mart ayı topicine girdim son gördüğüm mesaj, her ay eğer yumurta döllenmezse kist oluyormuş, adet de onun dışarı atılmasıymış Ballgrill Ballgrill sen kime ne anlattın ya '' yazmanız çok yanlış,Hepimiz Aynı geminin yolcularıyız,topikler birbirimizle dertleşmek,arkadaş edinmek,bilgi almak,yanlış yapıyorsak öğrenerek doğrusunı yapmak,mutluluğuda hüznüde beraber paylaşmak için açılıyor,Bir diğer topikte başka topikteki arkadaşlarla dalga geçmek için değil,Umarım anlatabilmişimdir Umarım bu ay ve önümüzdeki aylar hayırlı haberleri tez alırız,2022 yılı bize iyi gelir. Hayırlı günler dilerim herkese
Ben topiğe yansıtmadım ama özelden gereken mesajı yazdım,ama bu topikte bizim topik hakkında konuşmak ve üstelik alaycı bir uslüp hakkındaki konuşmak yanlış onu dile getirdim sadeceCanım o topikte burdan mesajlarımı alıp arkamdan sayarlarkende tehditkar konusurlarken aynı tepkiyi verdin mi ? Ben göremedim..Senlik bı durum yok senin açtığın sayfaya kimse bişey demiyor üzerine alinma sakın..Adalet saglamak istiyorsan herkese aynı tepkiyi vermen gerekir..
Yarin yapsana ilk idrarla varsa çıkabilirCanım seninki pik, telefon kalitesiz çektiği için hangisi c hangisi t anlaşılmıyor pek. Sen değerlendirmeye başlakolay gelsin.
Senin topiginde benim arkamdan çok fazlası konuşuldu orda peki benim rencide olabileceğimi dusunmedin mi ? aynı konusmayi ordada yapmanı beklerdim ki ben burda kimsenin ismini vermedim kendi uzerimden paylaştım, suclandigim şeyi dile getirdim, falanca kişi bana bunu bunu dedi demedim, kimseyi zan altında bırakmadım burdakiler kim olduklarını bile bilmiyorlar ama senin gurubunda direk ben hedef alındım.. toplanıp direk saldırdılar..Bence buraya değil kendi sayfandaki insanları açıkça uyarmaliydin.. Neyse o insanlar benim kötülüğümu istedi ama ben istemem Allah'a havale ettim iyilik ettim kötülük algılandı..Seninde meseleyi kişisel algılamana gerekbyokBen topiğe yansıtmadım ama özelden gereken mesajı yazdım,ama bu topikte bizim topik hakkında konuşmak ve üstelik alaycı bir uslüp hakkındaki konuşmak yanlış onu dile getirdim sadece
Söyledikleriniz baya tezat, bilgi almak için yazıyoruz diyorsun amaHanımlar öncelikle hayırlı günler,Mart Topiğini açan kişi olarak yazma gereksinimi duydum,ÖncelikleMavigrill arkadaşımız elbette bilgi vermek amaçlı birkaç birşey söyledi sağolsun topikte,ama unutmayın ki samimi olmadığınız kişilerde arayar biraz mesafe konularak bilgi verilmesi gerekir ki uslüp yanlış anlaşılmasın,sonuç olarak samimi olduğuna biraz set uslüple anlatırsın bazı şeyleri yanlış varsa,olay tamamen bundan ibaret,sonrasılda Selizay hanımefendi bu topiğe yazdığınız bir mesajı okudum şimdi,dalga geçer bir uslüple ''Ula yanlışlıkla mart ayı topicine girdim son gördüğüm mesaj, her ay eğer yumurta döllenmezse kist oluyormuş, adet de onun dışarı atılmasıymış Ballgrill Ballgrill sen kime ne anlattın ya '' yazmanız çok yanlış,Hepimiz Aynı geminin yolcularıyız,topikler birbirimizle dertleşmek,arkadaş edinmek,bilgi almak,yanlış yapıyorsak öğrenerek doğrusunı yapmak,mutluluğuda hüznüde beraber paylaşmak için açılıyor,Bir diğer topikte başka topikteki arkadaşlarla dalga geçmek için değil,Umarım anlatabilmişimdir Umarım bu ay ve önümüzdeki aylar hayırlı haberleri tez alırız,2022 yılı bize iyi gelir. Hayırlı günler dilerim herkese
Dediğim gibi topiğe yansıtmadım ama özelden gereken uyarıyo yazdım,zaten söyledimde topiğimde tartışma istemiyorum diye, ayriyetten sana kötü birşey demedim konuya açıklık getirdim,takıldığım nokta selizayın gördüğüm mesaj oldu,uslübü ve tavrı alaycı ve bu yanlış bir durum,üstüme alınmadım ama Mart topiği diye genelleme yaptığı için yazdım.Senin topiginde benim arkamdan çok fazlası konuşuldu orda peki benim rencide olabileceğimi dusunmedin mi ? aynı konusmayi ordada yapmanı beklerdim ki ben burda kimsenin ismini vermedim kendi uzerimden paylaştım, suclandigim şeyi dile getirdim, falanca kişi bana bunu bunu dedi demedim, kimseyi zan altında bırakmadım burdakiler kim olduklarını bile bilmiyorlar ama senin gurubunda direk ben hedef alındım.. toplanıp direk saldırdılar..Bence buraya değil kendi sayfandaki insanları açıkça uyarmaliydin.. Neyse o insanlar benim kötülüğümu istedi ama ben istemem Allah'a havale ettim iyilik ettim kötülük algılandı..Seninde meseleyi kişisel algılamana gerekbyokSelizay topik için veya topigin sahibine bişey demedi o yüzden üzerine alinma..
Demek istediğim şey ballgirl ile senin bir yakınlığın samimiyetin vardır o mesajlar sana ters gelmez,ama dediğin gibi duygusal davranan,hiç samimiyeti olmayan birine sert gelebilir bunu ayırt etmek gerekirSöyledikleriniz baya tezat, bilgi almak için yazıyoruz diyorsun amaMavigrill in size bilgi vermek için yazdığı şeyler moralinizi bozuyor diye kızı linçlemişsiniz. Yazdığı mesajları da mümkün olduğunca okumaya çalıştım, herhangi sert bir uslup göremedim. Bence siz fazla duygusal davranıyorsunuz.
Sizin topice de gelip bir şey yazmadım, ama yine de buralara gelip mesajlarımı okuyup kalbinizi kıracak mesajlar bulmuşsunuz.
Şunu da söylemeden edemeyeceğim eğer bir konuda gerçekten bilgi sahibi değilseniz yorum yapmayınız, tecrübesi olduğu noktalarda bilgi veren insanları da hoşunuza gitmedi diye linçlemeyiniz
Ayrıca hiçbirinizi tanımıyorum, kimse ile de bir derdim yok.
Burada baya tecrübeli arkadaşlar var gebelik süreci ile ilgili, bilgi almak ister de sorularınız olursa her daim sorabilirsiniz. Seve seve yardımcı olmaya çalışırız, alınmayız, gücenmeyiz
Umarım herkes en kısa sürede beklediği güzel haberlerine kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?