• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kilon var mı canım? Ne kadardır evlisin😢
4 yıldır canım ama 1yılı aşkındır istiyoruz yazın geldiğimde işte aşılama oldu ama negatif işte
ben şuan yurtdışındayım yaza dönüyoruz inşAllah o zamana kadar olmazsa tüp bebek düşünüyorum kilo yok canım 48-49 arasıyım😢

4 yıldır canım ama 1yılı aşkındır istiyoruz yazın geldiğimde işte aşılama oldu ama negatif işte
ben şuan yurtdışındayım yaza dönüyoruz inşAllah o zamana kadar olmazsa tüp bebek düşünüyorum kilo yok canım 48-49 arasıyım😢
Ya kilonda yokmus canım insallah en yakın zamanda olur hayırlısıyla benm kilom var 75 kiloyum🙈

Günaydın kızlar 🌼
Asilama süreci adetin hangi gününden itibaren başlıyor doktora ne zaman gitmeli? Maliyeti ne kadar oluyor. Bilgisi olan paylaşabilir mi..

Günaydın kızlar 🌼
Asilama süreci adetin hangi gününden itibaren başlıyor doktora ne zaman gitmeli? Maliyeti ne kadar oluyor. Bilgisi olan paylaşabilir mi..
Cnm eğer 3 yıllık evlilik şartını karşılıyorsan devlette aşılama öneririm adetin 2 ve ya 3.günü tüp bebek bölümüne gidcksn kontrolle beraber kullanman gereken ilaçları verckler eğer devlette olursan rapor çıkarsa 200-300 tl arası tutar ama özellerde 3 bin tl gibi tutuyo

Cnm eğer 3 yıllık evlilik şartını karşılıyorsan devlette aşılama öneririm adetin 2 ve ya 3.günü tüp bebek bölümüne gidcksn kontrolle beraber kullanman gereken ilaçları verckler eğer devlette olursan rapor çıkarsa 200-300 tl arası tutar ama özellerde 3 bin tl gibi tutuyo
Yeşilim ben de sorayım, 3 yılı geçti evlilik ama bir kaybım var. Bu durumda devlette aşılama olabilir miyim.? Yoksa hiç tutmaması mı lazım doğal yollarla

Canim, 2.bucuk yıldır evliyim şartı sağlamadigim için gitsem aşılama yaptırmak istiyorum desem yapmazlar mi yani?

Özeldeki ile aynıya mı denk gelir acaba? Bu sabah itibariyle adet oldum, uyku tutmadı valla üzüldüm ilk kez böyle içten 😔 düşünmeye başladım ne yapsam diye
Onu hiç bilmiyorum kuzucum, bir özelden fiyat al, bir de üniversite hastanesi ile git konuş. Eğer iğnesiz aşılama yaptıracaksan uygun oluyor ama tüp bebek süreci için gerekli olan aşılamaların iğneli olması gerekiyormuş.

Devlette her şekil özeldekinden daha uygun olur ama o gerçek.

Back