• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu konuda ne düşünsem ilginç vallahi, test yapmama gerek bile kalmıyor.
İyi tarafından mı kötü tarafından mı bakmalıyım bilmiyorum…😁😁
Bu ay dinlenme ve diğer aşılama ile yola devam yolun sonu tüp bebek gibi duruyor.
İnş gerek kalmayacaktır.. Ben hala sizde aşılamanın tutacağına eminim😌

İyi tarafından bakalım.. Yumurtalar çatlamış.. Kist yok.. Hormonal dengeni bozmamış.. Sonuç negatif bile olsa başka şeylere de sebep olabilirdi.
Biz gayret etmeye devam edeceğiz☺️

Yok kuzum ben regl başladığı gibi içtiğim için baskılanıyor… Sen rahim kalınlaştırmak için içiyorsun
Yumurtam da minik kaldı kesin ondan demiştim🙈aman hemen büyümesin pztye dayansın.
Sağol kuzum içimi rahatlattın bu ay ovülasyon olmayacak sandım

İnş gerek kalmayacaktır.. Ben hala sizde aşılamanın tutacağına eminim😌

İyi tarafından bakalım.. Yumurtalar çatlamış.. Kist yok.. Hormonal dengeni bozmamış.. Sonuç negatif bile olsa başka şeylere de sebep olabilirdi.
Biz gayret etmeye devam edeceğiz☺️
🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ne güzelsin sağ olasın canım 🥰

Bu hafta doktora gideceğim kist durumlarını öğrenirim.. gelişme olursa da yazarım kuzum.

Nasıl bir döngüdür maşallah 9. Gün gecesi çatlatma iğnesi, ve o günden 13 gün sonra regl 🙀

Normal döngüde de hep 13-15. Günler yumurtlama 😁😁😁

Ovulasyona gerek bile yok hatta gebelik testine de 😁😁 maliyetli değilim ama bir tüp bebek parası lazım☺️

Yeşilim ben de sorayım, 3 yılı geçti evlilik ama bir kaybım var. Bu durumda devlette aşılama olabilir miyim.? Yoksa hiç tutmaması mı lazım doğal yollarla
Kuzum şartı sağladığın İçin aşılama yaparlar hatta tüp bebek öncesi şart olduğu İçin kendileri aşılama yapmak isteyeceklerdir

🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ne güzelsin sağ olasın canım 🥰

Bu hafta doktora gideceğim kist durumlarını öğrenirim.. gelişme olursa da yazarım kuzum.

Nasıl bir döngüdür maşallah 9. Gün gecesi çatlatma iğnesi, ve o günden 13 gün sonra regl 🙀

Normal döngüde de hep 13-15. Günler yumurtlama 😁😁😁

Ovulasyona gerek bile yok hatta gebelik testine de 😁😁 maliyetli değilim ama bir tüp bebek parası lazım☺️
İlaçlar ile yumurta çabuk gelişiyor..
16.güne 22 tane yumurta sığdırdım.. Daha ne olsun😅
Klomende 9.gün gitmiştim ha çatladı ha çatlatacak demişti.. Ki ben 15-17 günleri arası görürüm…
Kist olmamıştır.. Herşey gayet sinir bozucu şekilde normaldir..
Bizimde sorunumuz bu bence.. Herşey gayet normal ve güzel😂

Evet inş haftaya cuma transfer günüm☺️

Güzel bekleyişler.. İnş hiç gerek kalmaz ve güzel haberler alırız🤩
Ay hadi insallah canim ya🙏🏻🙏🏻
Arayi degerlendirdiniz mi siz de? 🥰
Sen ramazana denk gelir diyordun ama 2. transfer icin hic beklenmemis anladigim kadariyla 👍🏻💜
Hadi artik Mart’la onumuz bahar… Bahar hepimize guzellikleriyle gelsin🙏🏻🙏🏻

Avokado yiyiciler burada mı? Zorla yiyorum şu mereti. Bu kadar zor yediğim bir şeyin tanesine 10 tl vermek canımı sıkıyor 😂😂
IMG_20220226_125619.jpg

Son duphaston Hapim kaldı bu gece son hapı icicem bakalm yarın regl olcak miyim olmicam mi rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah 🥰 acayip stres var birazda rahatlık ne bliyim karmaşık yine

Kız asıl tutmadan önce hemen lazım tutsun diye 😂 ama doktorun başlamıştır progestan falan belki sana
Duphaston içiyorum kuzum aşılamadan iki gün sonra başladım bu gece bitiyor son hapı icicem varsa tutunmuştur insallah bitince gebelik testi yap dediler ama cesaretim yok hemen bakalım gelirse gelir 😅

Back