• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Off off hiç deme adelim yaaa 😔 ben mayısta doğuracaktım ahh ah.

Anamm kız o zaman femera tedavisine falan başlar başlamaz almalı koymalı dolaba. Son dakika bulunmuyorsa
Aynen öyle kuzu doktor yazdığı ilacı sorgula mutlaka devamli bulunur mu yoksa kotalı mi diue
Doktor demişti bulursanız alın buzdolabı sebzelik bolumunde saklayın diye öyle de yaptım hatta poşeti streclemistim
Tarih tam aklımda değil ama o zaman ovittirelle dahil 562 TL ödemiştim siringalar dahil

Folbiol d vitamini ve stromega
Stromega siparişle geliyor 245 TL tanesi öncesinde 190₺ den aliyorsdm
Folbiol 35/40 sanırım d vitamini 35 sanırım düşünün zamları

Benm ilk asilama olduğu için raporlu olduğum için 1000 TL ye kadar mı ne devlet karşılıyomus 13 fostimon devlet karsiladi ,14uyu ben ücretli almıştım
Sanırım indirimli oluyor rapor varsa tam bilemiyorum şimdi ama eczane bu şekilde açıklamıştı
Ben komple hepsini karşılıyor sanıyordum
Ben ikidir gidiyorum hiç tenezzül edip sisteme bakmıyorlar bile rapor var mı yok mu diye.
Klomen alırken sistem yoktu hastanede parayla aldık oviltre recte yazmadı bile parayla al devlet karsilamz bunu dedi

Kızlar geçen sene bu zamanlar hiç aklıma gelmezdi şuan hala gebelik için uğraşacağım 😔 seneye bu zamanlar hepimiz bebişi doğmuş olsun lütfen🙏🏻 18 ay oldu bebek isteyeli Rabbim daha fazla aratmasın inşallah @Selizay ejce ejce @Sasa234 @Esrakcshn @A R Y A @yeshll @Hali
Umarım 🍃
Fakat bu yolun çok da kolay olmayacaktı belli aşılamam pozitif sonuç vermedi ve regl beklenenden 6 gün önce geldi.
Bakalım bir sonraki macerada neler olacak..
Bu şekilde olduğunu keşke önceden tahmin edebilseydim sanırım evlilikte hiç korunmazdım 😁 meğer bu yöntemlere hiç ihtiyaç yokmuş zaten doğuştan yüklenmiş galiba 🙄😁🤷‍♀️

Sağlık olsun da 🎈🎈🎈
Umarım sen iyi haberler verirsin 🥰

Ben komple hepsini karşılıyor sanıyordum
Ben ikidir gidiyorum hiç tenezzül edip sisteme bakmıyorlar bile rapor var mı yok mu diye.
Klomen alırken sistem yoktu hastanede parayla aldık oviltre recte yazmadı bile parayla al devlet karsilamz bunu dedi
Nasıl bisimis o öyle ya aşılama ya da tüp bebk rapaorun varsa belli bı kısmını karşılıyor diye biliyorum yeni yeni girdim bu işlere bende o vesileyle ogrendim
İllaki karşılaması lazım diye biliyorum ama
Ben raporu ve reçeteyi vermsitim bakmislardi hatta az getirmişlerdi yanlış girmişler sisteme sonraki gün eksik kalanı dea getirdiler 😜😅 yani 5/10 Dk sisteme baktılar rapor vs

Ovittirelle pahalı bı ilaç kaç sene öncesi 700₺ ye almıştı arkadaş devlet karşılamıyor diye ozelde norml bı kadın doğum uzmani vermişti ki şimdi reçetesiz fiyatı kim blir kaç olmuştur

Nasıl bisimis o öyle ya aşılama ya da tüp bebk rapaorun varsa belli bı kısmını karşılıyor diye biliyorum yeni yeni girdim bu işlere bende o vesileyle ogrendim
İllaki karşılaması lazım diye biliyorum ama
Ben raporu ve reçeteyi vermsitim bakmislardi hatta az getirmişlerdi yanlış girmişler sisteme sonraki gün eksik kalanı dea getirdiler 😜😅 yani 5/10 Dk sisteme baktılar rapor vs
Yok yok uğraşmadı 10 kere de söylerim bı bakın diye bı daha kine bakarız diyip savuşturdular
Ben yeni ilkez ilaçla tedaviye başladım ya öyledir diye düşündüm çok üstüne düşmedim 😅 bu seferlik cebimizden olsun bilmiyorum ki ya

Yok yok uğraşmadı 10 kere de söylerim bı bakın diye bı daha kine bakarız diyip savuşturdular
Ben yeni ilkez ilaçla tedaviye başladım ya öyledir diye düşündüm çok üstüne düşmedim 😅 bu seferlik cebimizden olsun bilmiyorum ki ya
Bende herşeyi yeni yeni öğreniyorum 😅 bulunsun da ne olursa olsun moduna girmiştim

Umarım 🍃
Fakat bu yolun çok da kolay olmayacaktı belli aşılamam pozitif sonuç vermedi ve regl beklenenden 6 gün önce geldi.
Bakalım bir sonraki macerada neler olacak..
Bu şekilde olduğunu keşke önceden tahmin edebilseydim sanırım evlilikte hiç korunmazdım 😁 meğer bu yöntemlere hiç ihtiyaç yokmuş zaten doğuştan yüklenmiş galiba 🙄😁🤷‍♀️

Sağlık olsun da 🎈🎈🎈
Umarım sen iyi haberler verirsin 🥰
Henüz regl olmadım🙈 bu yolda yaptığım en mantıklı şey korunmamak oldu .
İnsaların dümdüz sevişerek yaptığı bebeği 50 atraksiyonla yapamadık🙄 hadi martı nisanı geçtim bari anneler gününe kadar bebişlerimiz gelsin offfff bugün o testi yapmayacaktım bok vardı da negatifi burnuma soktum şurda 3 gün daha umutlu olacaktım😓

Ben evde test yapmicam yapmaya cesaretim yok 3 marta randevu aldım doktordan o zaman baktircam regl gelmezse bugün 10 . Günüm yarın akşam duphaston bitiyor ama hemen. Bakmaya cesaret edemedim
27 si regl günüm eğer geciktirmezse ki önce kullananlar gününde oluyorsun gebelik yoksa diye onu beklicem
Eğer regl olursam da 1 marta randevu aldım ikinci aşılama için ☺️
Rabbimden hayirlsii diyorum artık neyse hakkımda hayırlısı o olsun
Anne baba olmayı bizlere de nasip etsin

Henüz regl olmadım🙈 bu yolda yaptığım en mantıklı şey korunmamak oldu .
İnsaların dümdüz sevişerek yaptığı bebeği 50 atraksiyonla yapamadık🙄 hadi martı nisanı geçtim bari anneler gününe kadar bebişlerimiz gelsin offfff bugün o testi yapmayacaktım bok vardı da negatifi burnuma soktum şurda 3 gün daha umutlu olacaktım😓
Benim epey erken geldi regl, senin regl gelmediyse belki iyi şeyler olabilir 🎈
Ömrümde ilk kez 22. Gün adet oldum. Ama gecikmesinden iyi tabi 😁🍃

Benim epey erken geldi regl, senin regl gelmediyse belki iyi şeyler olabilir 🎈
Ömrümde ilk kez 22. Gün adet oldum. Ama gecikmesinden iyi tabi 😁🍃
Dediğin gibi gecikmesinden iyidir 🥳 önümüzdeki maçlara bakıcaz artık seksi çamaşırlar beğenmiştim gidem de alam bari😬

Kızlar rahim filminden sonra regl gecikmesi yaşadınız mı ? Regl olsam da ofis histereskopi olsam diye bekliyorum günler uzadıkça uzuyor bana sanki ..

Back