• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tekrardan merhabalar, ben mayıs grubundan @HTCNM ☺️şifrem ve üyeliğim farklı bir pcde açık kaldığı için diğer üyeliği kapatıp bu üyeliği açtım🙈 aaa yeni biri gelmiş demeyin diye kendimi tanıtayım dedim.
6 yıl 2 aylık evliyiz, hiç korunmadık, çikolata kistinden ameliyat oldum şimdi yine tekrarladı😔hormonlar iyi, eşimin sonuçları iyi ancak olmuyor... 10 mart doğum günüm ve bat o günlerde olacak. Yeni üyelik ve doğum günüm totem olsun inşallah 🤲 💕
Bu ay kendi başıma bir halt yedim çikolata kistim varken klomen içtim 🙈 bugün randevum vardı adetin 11. Günü sol tarafta çatlamaya uygun 4 folikül varmış, 13 12 12 ve 11 mm, rahim kalınlığı 7 mm perşembe folikül takibi yapalım çatlatma iğnesi yazayım dedi hemde devlet hastanesi!!! Şahane bir doktordu, cennete düştüm sandım o kadar kötü tecrübenin üzerine😄 6 yıl 2 aylık evliliğin üzerine ilk defa klomen kullandım, ilk defa çatlatma iğnesi olacağım çok heyecanlı 🙈 birde dördüz doğuruyormuşum😄😄😄
Selizay Selizay @Yusra30 @SevimliKedii @Esrakcshn @Gizemsu07 @yeshll @ejce @Hali @Papatyamelo Teach_Mavi Teach_Mavi etiket yapamadığım arya ve adını sayamadığım mayıs grubu müdavimleri ve aylardır konuşup takip ettiğim arkadaşlarım, bu ay en şanslı ayınız olsun, kucağımız minik bir mucize ile dolsun🤲💕💕💕
Canımm bu aralar yoğunum çok giremiyorum. Şimdi gördüm mesajını. Ay hadi inşallahh doğum günündr en güzel hediyen gelsin 😍😍 dualarımda olucaksın 🤲🤲 güzel haberlerini bekliyorummm🤩🤩

Umarım 🍃
Fakat bu yolun çok da kolay olmayacaktı belli aşılamam pozitif sonuç vermedi ve regl beklenenden 6 gün önce geldi.
Bakalım bir sonraki macerada neler olacak..
Bu şekilde olduğunu keşke önceden tahmin edebilseydim sanırım evlilikte hiç korunmazdım 😁 meğer bu yöntemlere hiç ihtiyaç yokmuş zaten doğuştan yüklenmiş galiba 🙄😁🤷‍♀️

Sağlık olsun da 🎈🎈🎈
Umarım sen iyi haberler verirsin 🥰
Canım çok üzüldüm 💐 bir tedavi sürecine girince adet de erken mi geliyor acaba ben de daha önce
çatlatma iğnesi yaptığım ay erken olmuştum..

Selam kızlar nasılsınız 😍 @sasa 2 transfere bise kalmamış rabbim yar ve yardımcın olsun canim benim
İyiyim kuzucum ovulasyon günlerini seri şekilde değerlendirdim, inzivaya çekiliyorum 😂
En son böyle çalışmalar yaptığında gebe kalmıştın hatırlıyorum eşini işten çağırmıştın😅 bu ay da çok verimli geçirdin senden ümitliyim 🙏🏻
Evet inşallah. İçimde değişik bir enerji var ya, olacak mı ne 😋
Ben komple hepsini karşılıyor sanıyordum
Ben ikidir gidiyorum hiç tenezzül edip sisteme bakmıyorlar bile rapor var mı yok mu diye.
Klomen alırken sistem yoktu hastanede parayla aldık oviltre recte yazmadı bile parayla al devlet karsilamz bunu dedi
Devlet hastanesi rapor çıkarmıştı bana onunla almıştım
Umarım 🍃
Fakat bu yolun çok da kolay olmayacaktı belli aşılamam pozitif sonuç vermedi ve regl beklenenden 6 gün önce geldi.
Bakalım bir sonraki macerada neler olacak..
Bu şekilde olduğunu keşke önceden tahmin edebilseydim sanırım evlilikte hiç korunmazdım 😁 meğer bu yöntemlere hiç ihtiyaç yokmuş zaten doğuştan yüklenmiş galiba 🙄😁🤷‍♀️

Sağlık olsun da 🎈🎈🎈
Umarım sen iyi haberler verirsin 🥰
Oyy kuzucum ya, en azından gecikip delirtmedi seni
Ovittirelle pahalı bı ilaç kaç sene öncesi 700₺ ye almıştı arkadaş devlet karşılamıyor diye ozelde norml bı kadın doğum uzmani vermişti ki şimdi reçetesiz fiyatı kim blir kaç olmuştur
Kız ne 700 ü delirme, raporla 27 tlye almıştım 7 ay önce. Rapor sız 150 falan. Gonalf la karıştırıyor olma 😂
O kadar pahalı mı ya ben netten baktım 200 yazıyordu
Yok kız değil
Ben evde test yapmicam yapmaya cesaretim yok 3 marta randevu aldım doktordan o zaman baktircam regl gelmezse bugün 10 . Günüm yarın akşam duphaston bitiyor ama hemen. Bakmaya cesaret edemedim
27 si regl günüm eğer geciktirmezse ki önce kullananlar gününde oluyorsun gebelik yoksa diye onu beklicem
Eğer regl olursam da 1 marta randevu aldım ikinci aşılama için ☺️
Rabbimden hayirlsii diyorum artık neyse hakkımda hayırlısı o olsun
Anne baba olmayı bizlere de nasip etsin
Amiiiiiiiin. İnşallah yazarım şuracığa tarihini balım. 12. Günden önce test yapma. Hiç belirti vs var mı?
Kızlar rahim filminden sonra regl gecikmesi yaşadınız mı ? Regl olsam da ofis histereskopi olsam diye bekliyorum günler uzadıkça uzuyor bana sanki ..
Bende gecikme olmamıştı canım
Merhaba benide eklermisiniz uzun zamandır istiyoruz inşallah en yakın zamanda görürüz🤲🏻
Merhaba hoşgeldin canım ekliyorum. İnşallah dha fazla bekletmez seni 🐞

İyiyim kuzucum ovulasyon günlerini seri şekilde değerlendirdim, inzivaya çekiliyorum 😂

Kız ne 700 ü delirme, raporla 27 tlye almıştım 7 ay önce. Rapor sız 150 falan. Gonalf la karıştırıyor olma 😂

Yok kız değil

Amiiiiiiiin. İnşallah yazarım şuracığa tarihini balım. 12. Günden önce test yapma. Hiç belirti vs var mı?

İnsallah canım🤲🏻 Yumurtlama takibi yaptık bekliyorum insallah güzel haberi duyarım

Hadi bakalım, ilk ovitrelle denemesi mi? Kaç aydır deniyorsun? Herhangi bir sorun var mı
3,5 yıllık evliyim 1 yıl olmadan bikere gebe kaldım düştü ama 1,5 yıldır eşimle düzenli biraradayız öncesinde iş sebebiyle ayrıydık senede 3-4 kez görebiliyorduk birbirimizi🙈 aslında geçen yıl aşılama oldum ama o süreçte görümcemi kaybettik ve ilaç saatleri aşılama günü şaştı doktorun hic bir önerisine uyamadık olumsuz oldu malesef. Şimdi ilk yumurta takibi denemem ayrıca yumurta takibi denemeden direk aşılama yapan doktoruma selam olsun😬 ultrasonda pcos görünümü var onun dısında hormonlar rahim filmi herşey normal eşimdede problem yok adetlerimde düzenli

3,5 yıllık evliyim 1 yıl olmadan bikere gebe kaldım düştü ama 1,5 yıldır eşimle düzenli biraradayız öncesinde iş sebebiyle ayrıydık senede 3-4 kez görebiliyorduk birbirimizi🙈 aslında geçen yıl aşılama oldum ama o süreçte görümcemi kaybettik ve ilaç saatleri aşılama günü şaştı doktorun hic bir önerisine uyamadık olumsuz oldu malesef. Şimdi ilk yumurta takibi denemem ayrıca yumurta takibi denemeden direk aşılama yapan doktoruma selam olsun😬 ultrasonda pcos görünümü var onun dısında hormonlar rahim filmi herşey normal eşimdede problem yok adetlerimde düzenli
Hadi bakalım inşallah bu ay o ay olur senin için 😍

İnşallah canım hepimiz inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırız sen ne zamandır bekliyorsun herhangi bir sorun var mı
Bende de belli bir sorun yok, 3,5 senedir evliyim ama 2 yıla yakın zamandır korunmuyorum. Bir kaybım oldu 5 ay önce, kürtaj oldum. Deniyoruz bakalım. Bu ay olur inşallah 😊

Yok kız değil

Bana neden devlet karşılamıyor dediler ki düşün reçete ye bile yazmadı sen direk oviltre de sana verirler dedi 🤦

Kendim gibi birini buldumm benimde adetler düzenli hiç şaşmaz hormonlar normal eşimde sorun yok ama bir sürü Yumurtacık var gel gör ki bir tanesi de tutmadı:KK12:

Back