• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kocamı malatyaya yolladım 2 gün yalnızım. Kasığım ağrıyor, acaba ikinci yumurta mı vardı? 😂 Eşim gitmeden kapıda diyorum ki bir değerlendirme yapsaydık sen gelene kadar idare ederdi, tabi canım, buzluğa da atayım mı birkaç parti dedi. Pisluk ya 😂😂
Eşim kk okumaya başlamış demiyor😂 Doğal yoldan da tutan çok oluyormuş. Biz bu ayı pas geçmeyelim dedi 😁 Bende bebek olsun diye değil de sonra kıtlığa gireceğin için değerlendirelim dedim😂
Neyse dün doktor dedi ki çok güzel yumurta gelişimi yok😂
Gelişmiyor derken dedim… Estrafom kullanıyorsun ya yumurta oluşumunu güzel baskılanmışsız kontrol bizde olacak dedi.. Gebeliğin embryodan olduğunu anlayacağız dedi🙃
Ovitrelle yazdı.. O zaman niye ovitrelle kullanıyoruz dedim.. Yumurtlama olduktan sonra rahim 1 hafta kadar doğal kasılır dedi.. Biz LH pik yaparak o kasılmaları sağlayacağız sonra kasılmalar durunca transfer yapacağız dedi😎

Kısacası senin ağrılar yumurta çatladığı için rahim kasılmaları…
Bende sunu kasılma için ovitrelle vurulacağım 😅

Bu sabah söküldü🙁
Tam regl başladı kuzu MaviSasa234 MaviSasa234
Aa gerçekten mi? Ben yerleşme kanamasıdır diye çok ümitlenmiştim..
O zaman çatlatma iğnesine göre ay döngüsünü hesaplayacağız..
Bi insanın regl düzeni bu kadar muntazam olmamalı😅 Ümitlenmene bile fırsat vermiyor😕

Eşim kk okumaya başlamış demiyor😂 Doğal yoldan da tutan çok oluyormuş. Biz bu ayı pas geçmeyelim dedi 😁 Bende bebek olsun diye değil de sonra kıtlığa gireceğin için değerlendirelim dedim😂
Gelişmiyor derken dedim… Estrafom kullanıyorsun ya yumurta oluşumunu güzel baskılanmışsız kontrol bizde olacak dedi.. Gebeliğin embryodan olduğunu anlayacağız dedi🙃
Ovitrelle yazdı.. O zaman niye ovitrelle kullanıyoruz dedim.. Yumurtlama olduktan sonra rahim 1 hafta kadar doğal kasılır dedi.. Biz LH pik yaparak o kasılmaları sağlayacağız sonra kasılmalar durunca transfer yapacağız dedi😎

Vaaay süper bilgi kuzu

Ya ahah eşim geçen gün sperm değerlerini araştırıyordu yakaladım. Adamlar da sıyırdı sonunda 😂

Vaaay süper bilgi kuzu

Ya ahah eşim geçen gün sperm değerlerini araştırıyordu yakaladım. Adamlar da sıyırdı sonunda 😂
Bilgi süper de ümit ettirmiyorlar.. Pozitif bilim herşeyin sebebini açıklayınca yaşamak için anlam kalmıyor 😄

Onlarda bindik bir alamete gidiyoruz diyorlar😅 Bakalım belki bilmeleri fayda sağlar🙂

Bilgi süper de ümit ettirmiyorlar.. Pozitif bilim herşeyin sebebini açıklayınca yaşamak için anlam kalmıyor 😄

Onlarda bindik bir alamete gidiyoruz diyorlar😅 Bakalım belki bilmeleri fayda sağlar🙂
😂😂 Olsun bak bu denemede tutacak senin aha yazıyorum buraya, seli dediydi dersin 🤩

maviespumante maviespumante nerelerde ? Tüp bebeğe başlayacaktı.. Bu ay haberlerini verecekti?
Sasacim gunaydin 💜
İs bir suredir o kadar yogun ki, seyahatlere gidip geldim derken hic okuyamadim buralari, kacirdim hep… Hepiniz iyisinizdir umarim… 🙏🏻💐
Biz simdi gecen pazar pazartesi yumurtlamayi degerlendirdik, beklemeye gectik. İste yumurtlama sonrasi 5.-6. Gun bugun. Bu ay da pozitifi gormezsek, reglin 2. gununde (7 mart haftasina denk gelecek) tup bebek icin doktorn kapisini calacagiz bir aksilik olmazsa… Bende durum bu yani simdilik…:)

Sen ne yaptin, bir ara bir mesaj gordum sanki, onumuzdeki gunlerde yeniden transfer mi var? 🥰

Canımm bu aralar yoğunum çok giremiyorum. Şimdi gördüm mesajını. Ay hadi inşallahh doğum günündr en güzel hediyen gelsin 😍😍 dualarımda olucaksın 🤲🤲 güzel haberlerini bekliyorummm🤩🤩
Allah razı olsun kuzucum, bir an önce senden de güzel haberler alırım inşallah🤲 benim bat tarihim kaydı sanırım, günde 1 tane 5 gün klomen kullanmıştım 11 12. Gün çatlayan yumuş yerinde saydı perşembe günü 14 mmdi. Bugün 15. gün oldu, pazartesi kontrol var inşallah çatlamadan iğne yaparımda vesile olur bakalım🙏estrofem kullanıyorum şuan günlük 1 tane

İyiyim kuzucum ovulasyon günlerini seri şekilde değerlendirdim, inzivaya çekiliyorum 😂

Evet inşallah. İçimde değişik bir enerji var ya, olacak mı ne 😋

Devlet hastanesi rapor çıkarmıştı bana onunla almıştım

Oyy kuzucum ya, en azından gecikip delirtmedi seni

Kız ne 700 ü delirme, raporla 27 tlye almıştım 7 ay önce. Rapor sız 150 falan. Gonalf la karıştırıyor olma 😂

Yok kız değil

Amiiiiiiiin. İnşallah yazarım şuracığa tarihini balım. 12. Günden önce test yapma. Hiç belirti vs var mı?

Bende gecikme olmamıştı canım

Merhaba hoşgeldin canım ekliyorum. İnşallah dha fazla bekletmez seni 🐞
Oh oh değerlendirmeler bitti çekildin kenara☺️bu ay güzel haberler getirsin bize kuzucum 🤲💕

Allah razı olsun kuzucum, bir an önce senden de güzel haberler alırım inşallah🤲 benim bat tarihim kaydı sanırım, günde 1 tane 5 gün klomen kullanmıştım 11 12. Gün çatlayan yumuş yerinde saydı perşembe günü 14 mmdi. Bugün 15. gün oldu, pazartesi kontrol var inşallah çatlamadan iğne yaparımda vesile olur bakalım🙏estrofem kullanıyorum şuan günlük 1 tane
Hepimize ben inanıyorum bir şeyler vesile olacak ama ne onu bilmiyoruz. Senin vesilen de inşallah bu çatlatma iğnesi olsunn. Bildiğim kadarıyla 20 mm lerden sonra çatlıyor. Ben kasımda iğne olduğumda 21 mm ydi. Hadi güzel haberler verelim artık bizler dee🤲🤲🥰

Yok artık estrofem yumurta gelişimini baskılıyor muu? Bende içiyorum bu ay regle kadar iç dedi. Yumurtalarım ondan mı büyümüyor ki? 😱

Hepimize ben inanıyorum bir şeyler vesile olacak ama ne onu bilmiyoruz. Senin vesilen de inşallah bu çatlatma iğnesi olsunn. Bildiğim kadarıyla 20 mm lerden sonra çatlıyor. Ben kasımda iğne olduğumda 21 mm ydi. Hadi güzel haberler verelim artık bizler dee🤲🤲🥰
Aminnn inşallah🤲sen hiç estrofem kullanmış mıydın canım?

Aa gerçekten mi? Ben yerleşme kanamasıdır diye çok ümitlenmiştim..
O zaman çatlatma iğnesine göre ay döngüsünü hesaplayacağız..
Bi insanın regl düzeni bu kadar muntazam olmamalı😅 Ümitlenmene bile fırsat vermiyor😕
Bu konuda ne düşünsem ilginç vallahi, test yapmama gerek bile kalmıyor.
İyi tarafından mı kötü tarafından mı bakmalıyım bilmiyorum…😁😁
Bu ay dinlenme ve diğer aşılama ile yola devam yolun sonu tüp bebek gibi duruyor.

Sasacim gunaydin 💜
İs bir suredir o kadar yogun ki, seyahatlere gidip geldim derken hic okuyamadim buralari, kacirdim hep… Hepiniz iyisinizdir umarim… 🙏🏻💐
Biz simdi gecen pazar pazartesi yumurtlamayi degerlendirdik, beklemeye gectik. İste yumurtlama sonrasi 5.-6. Gun bugun. Bu ay da pozitifi gormezsek, reglin 2. gununde (7 mart haftasina denk gelecek) tup bebek icin doktorn kapisini calacagiz bir aksilik olmazsa… Bende durum bu yani simdilik…:)

Sen ne yaptin, bir ara bir mesaj gordum sanki, onumuzdeki gunlerde yeniden transfer mi var? 🥰
Evet inş haftaya cuma transfer günüm☺️

Güzel bekleyişler.. İnş hiç gerek kalmaz ve güzel haberler alırız🤩

Back