- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.981
Aynen kuzum inş darısı başına.. En kısa vakitte sende sürece başla ve bolca embryon olsun inşSelam kızlar nasılsınız@sasa 2 transfere bise kalmamış rabbim yar ve yardımcın olsun canim benim
Canımm bu aralar yoğunum çok giremiyorum. Şimdi gördüm mesajını. Ay hadi inşallahh doğum günündr en güzel hediyen gelsinKızlar tekrardan merhabalar, ben mayıs grubundan @HTCNMşifrem ve üyeliğim farklı bir pcde açık kaldığı için diğer üyeliği kapatıp bu üyeliği açtım aaa yeni biri gelmiş demeyin diye kendimi tanıtayım dedim.
6 yıl 2 aylık evliyiz, hiç korunmadık, çikolata kistinden ameliyat oldum şimdi yine tekrarladıhormonlar iyi, eşimin sonuçları iyi ancak olmuyor... 10 mart doğum günüm ve bat o günlerde olacak. Yeni üyelik ve doğum günüm totem olsun inşallah
Bu ay kendi başıma bir halt yedim çikolata kistim varken klomen içtimbugün randevum vardı adetin 11. Günü sol tarafta çatlamaya uygun 4 folikül varmış, 13 12 12 ve 11 mm, rahim kalınlığı 7 mm perşembe folikül takibi yapalım çatlatma iğnesi yazayım dedi hemde devlet hastanesi!!! Şahane bir doktordu, cennete düştüm sandım o kadar kötü tecrübenin üzerine 6 yıl 2 aylık evliliğin üzerine ilk defa klomen kullandım, ilk defa çatlatma iğnesi olacağım çok heyecanlı birde dördüz doğuruyormuşum
Selizay @Yusra30 @SevimliKedii @Esrakcshn @Gizemsu07 @yeshll @ejce @Hali @Papatyamelo Teach_Mavi etiket yapamadığım arya ve adını sayamadığım mayıs grubu müdavimleri ve aylardır konuşup takip ettiğim arkadaşlarım, bu ay en şanslı ayınız olsun, kucağımız minik bir mucize ile dolsun
Geçmiş olsun canımKızlar normal gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün aşılamanın 11. Günü
Tüp bebek için bikaç ay dinlenmek istiyorum şu yazıda bi geçirelim sonrası aydınlık olsun inşallah
Progestan regli mi geciktiriyormuş ben hiç gecikme bile yaşamadım ya Allahım bu ne büyük acılarBunu ben de düşünüyorum ara ara ama korkuyorum. Geçen ay aşılama için vermişti doktor, adetim 5 gün gecikti o yüzden sakıncalı olabilir
Canım çok üzüldümUmarım
Fakat bu yolun çok da kolay olmayacaktı belli aşılamam pozitif sonuç vermedi ve regl beklenenden 6 gün önce geldi.
Bakalım bir sonraki macerada neler olacak..
Bu şekilde olduğunu keşke önceden tahmin edebilseydim sanırım evlilikte hiç korunmazdımmeğer bu yöntemlere hiç ihtiyaç yokmuş zaten doğuştan yüklenmiş galiba
Sağlık olsun da
Umarım sen iyi haberler verirsin
İyiyim kuzucum ovulasyon günlerini seri şekilde değerlendirdim, inzivaya çekiliyorumSelam kızlar nasılsınız@sasa 2 transfere bise kalmamış rabbim yar ve yardımcın olsun canim benim
Evet inşallah. İçimde değişik bir enerji var ya, olacak mı neEn son böyle çalışmalar yaptığında gebe kalmıştın hatırlıyorum eşini işten çağırmıştınbu ay da çok verimli geçirdin senden ümitliyim
Devlet hastanesi rapor çıkarmıştı bana onunla almıştımBen komple hepsini karşılıyor sanıyordum
Ben ikidir gidiyorum hiç tenezzül edip sisteme bakmıyorlar bile rapor var mı yok mu diye.
Klomen alırken sistem yoktu hastanede parayla aldık oviltre recte yazmadı bile parayla al devlet karsilamz bunu dedi
Oyy kuzucum ya, en azından gecikip delirtmedi seniUmarım
Fakat bu yolun çok da kolay olmayacaktı belli aşılamam pozitif sonuç vermedi ve regl beklenenden 6 gün önce geldi.
Bakalım bir sonraki macerada neler olacak..
Bu şekilde olduğunu keşke önceden tahmin edebilseydim sanırım evlilikte hiç korunmazdımmeğer bu yöntemlere hiç ihtiyaç yokmuş zaten doğuştan yüklenmiş galiba
Sağlık olsun da
Umarım sen iyi haberler verirsin
Kız ne 700 ü delirme, raporla 27 tlye almıştım 7 ay önce. Rapor sız 150 falan. Gonalf la karıştırıyor olmaOvittirelle pahalı bı ilaç kaç sene öncesi 700₺ ye almıştı arkadaş devlet karşılamıyor diye ozelde norml bı kadın doğum uzmani vermişti ki şimdi reçetesiz fiyatı kim blir kaç olmuştur
Yok kız değilO kadar pahalı mı ya ben netten baktım 200 yazıyordu
Amiiiiiiiin. İnşallah yazarım şuracığa tarihini balım. 12. Günden önce test yapma. Hiç belirti vs var mı?Ben evde test yapmicam yapmaya cesaretim yok 3 marta randevu aldım doktordan o zaman baktircam regl gelmezse bugün 10 . Günüm yarın akşam duphaston bitiyor ama hemen. Bakmaya cesaret edemedim
27 si regl günüm eğer geciktirmezse ki önce kullananlar gününde oluyorsun gebelik yoksa diye onu beklicem
Eğer regl olursam da 1 marta randevu aldım ikinci aşılama için
Rabbimden hayirlsii diyorum artık neyse hakkımda hayırlısı o olsun
Anne baba olmayı bizlere de nasip etsin
Bende gecikme olmamıştı canımKızlar rahim filminden sonra regl gecikmesi yaşadınız mı ? Regl olsam da ofis histereskopi olsam diye bekliyorum günler uzadıkça uzuyor bana sanki ..
Merhaba hoşgeldin canım ekliyorum. İnşallah dha fazla bekletmez seniMerhaba benide eklermisiniz uzun zamandır istiyoruz inşallah en yakın zamanda görürüz
İnsallah canımİyiyim kuzucum ovulasyon günlerini seri şekilde değerlendirdim, inzivaya çekiliyorum
Evet inşallah. İçimde değişik bir enerji var ya, olacak mı ne
Devlet hastanesi rapor çıkarmıştı bana onunla almıştım
Oyy kuzucum ya, en azından gecikip delirtmedi seni
Kız ne 700 ü delirme, raporla 27 tlye almıştım 7 ay önce. Rapor sız 150 falan. Gonalf la karıştırıyor olma
Yok kız değil
Amiiiiiiiin. İnşallah yazarım şuracığa tarihini balım. 12. Günden önce test yapma. Hiç belirti vs var mı?
Bende gecikme olmamıştı canım
Merhaba hoşgeldin canım ekliyorum. İnşallah dha fazla bekletmez seni
Ovulasyon testi ile mi doktor kontrolü ile mi?İnsallah canımYumurtlama takibi yaptık bekliyorum insallah güzel haberi duyarım
Doktor kontrolü canım letu ve ovitrelle kullandımOvulasyon testi ile mi doktor kontrolü ile mi?
Hadi bakalım, ilk ovitrelle denemesi mi? Kaç aydır deniyorsun? Herhangi bir sorun var mıDoktor kontrolü canım letu ve ovitrelle kullandım
3,5 yıllık evliyim 1 yıl olmadan bikere gebe kaldım düştü ama 1,5 yıldır eşimle düzenli biraradayız öncesinde iş sebebiyle ayrıydık senede 3-4 kez görebiliyorduk birbirimiziHadi bakalım, ilk ovitrelle denemesi mi? Kaç aydır deniyorsun? Herhangi bir sorun var mı
Hadi bakalım inşallah bu ay o ay olur senin için3,5 yıllık evliyim 1 yıl olmadan bikere gebe kaldım düştü ama 1,5 yıldır eşimle düzenli biraradayız öncesinde iş sebebiyle ayrıydık senede 3-4 kez görebiliyorduk birbirimiziaslında geçen yıl aşılama oldum ama o süreçte görümcemi kaybettik ve ilaç saatleri aşılama günü şaştı doktorun hic bir önerisine uyamadık olumsuz oldu malesef. Şimdi ilk yumurta takibi denemem ayrıca yumurta takibi denemeden direk aşılama yapan doktoruma selam olsun ultrasonda pcos görünümü var onun dısında hormonlar rahim filmi herşey normal eşimdede problem yok adetlerimde düzenli
İnşallah canım hepimiz inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırız sen ne zamandır bekliyorsun herhangi bir sorun var mıHadi bakalım inşallah bu ay o ay olur senin için
Bende de belli bir sorun yok, 3,5 senedir evliyim ama 2 yıla yakın zamandır korunmuyorum. Bir kaybım oldu 5 ay önce, kürtaj oldum. Deniyoruz bakalım. Bu ay olur inşallahİnşallah canım hepimiz inşallah tez zamanda hayırlı haberler alırız sen ne zamandır bekliyorsun herhangi bir sorun var mı
Bana neden devlet karşılamıyor dediler ki düşün reçete ye bile yazmadı sen direk oviltre de sana verirler dediİyiyim kuzucum ovulasyon günlerini seri şekilde değerlendirdim, inzivaya çekiliyorum
Evet inşallah. İçimde değişik bir enerji var ya, olacak mı ne
Devlet hastanesi rapor çıkarmıştı bana onunla almıştım
Oyy kuzucum ya, en azından gecikip delirtmedi seni
Kız ne 700 ü delirme, raporla 27 tlye almıştım 7 ay önce. Rapor sız 150 falan. Gonalf la karıştırıyor olma
Yok kız değil
Amiiiiiiiin. İnşallah yazarım şuracığa tarihini balım. 12. Günden önce test yapma. Hiç belirti vs var mı?
Bende gecikme olmamıştı canım
Merhaba hoşgeldin canım ekliyorum. İnşallah dha fazla bekletmez seni
Bilemiyorum, devlette 3,5 doktor bir rapor imzalamıştı. 27 tlye aldımBana neden devlet karşılamıyor dediler ki düşün reçete ye bile yazmadı sen direk oviltre de sana verirler dedi
İnşallah canımBende de belli bir sorun yok, 3,5 senedir evliyim ama 2 yıla yakın zamandır korunmuyorum. Bir kaybım oldu 5 ay önce, kürtaj oldum. Deniyoruz bakalım. Bu ay olur inşallah
Kendim gibi birini buldumm benimde adetler düzenli hiç şaşmaz hormonlar normal eşimde sorun yok ama bir sürü Yumurtacık var gel gör ki bir tanesi de tutmadı3,5 yıllık evliyim 1 yıl olmadan bikere gebe kaldım düştü ama 1,5 yıldır eşimle düzenli biraradayız öncesinde iş sebebiyle ayrıydık senede 3-4 kez görebiliyorduk birbirimiziaslında geçen yıl aşılama oldum ama o süreçte görümcemi kaybettik ve ilaç saatleri aşılama günü şaştı doktorun hic bir önerisine uyamadık olumsuz oldu malesef. Şimdi ilk yumurta takibi denemem ayrıca yumurta takibi denemeden direk aşılama yapan doktoruma selam olsun ultrasonda pcos görünümü var onun dısında hormonlar rahim filmi herşey normal eşimdede problem yok adetlerimde düzenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?