• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim kalınlığı 8.3 .. Progestron 0.1😄 Yani 0😄 Ve transfer için mikemmel dediler😂

Bugün olmayan yumurtam çatlamasın diye çatlatma iğnesi de vurulacağım😅

4 mart cuma transfer olacak dediler… Genede yoldayız ve hedefe gidiyoruz 🥰
Hadi bakalım geriye sadece pozitif düşünmek kalıyor, şuraya tarihini yazmak nasip olsun inşallah 😍

Kafama göre progestan kullansam bir şey olur mu? Rahim kalınlaşsın diye, yoksa saçmalamayayım mı 😂
Bunu ben de düşünüyorum ara ara ama korkuyorum. Geçen ay aşılama için vermişti doktor, adetim 5 gün gecikti o yüzden sakıncalı olabilir😅

Ne iğnesi ? Kendin yapabilcek ignelerden değil mi
Oviltre çatlatma eczanede alırım hatta direk eczaneci yapar yada eve gelirim eşim yapr diye düşündüm ama bulamadm malesf
Malesef zor bulunuyor, özellikle hastane veya tüp bebek merkezlerinin yanındaki eczanelerde bulunuyor
Öyle Galiba ya hepsi kapalı üstünde nöbetçi eczaneler yazıyordu ama bı tanesi mi yakın olmaz
Hayırlısı artık yarına inşallah buluruz kolaylıkla

Oviltre çatlatma eczanede alırım hatta direk eczaneci yapar yada eve gelirim eşim yapr diye düşündüm ama bulamadm malesf

Öyle Galiba ya hepsi kapalı üstünde nöbetçi eczaneler yazıyordu ama bı tanesi mi yakın olmaz
Hayırlısı artık yarına inşallah buluruz kolaylıkla
Bende aşılama için fostimonignemi ve ovittirelle zor. Bulmuştum siparisle getirmişlerdi Allah'tan ☺️

😱 Eczanelerde de mi zor bulunuyor
Evet canım bazı eczanaler kotamiz doldu getirtemeyiz dediler
Zaten aşılama için recetem verildiğinde demişti şimdiden başlayın zor bulursunuz diye
En son. Biri getirririz dedi bir gün sonra getirmişlerdi evde sebzelikte saklamistim

Kızlar geçen sene bu zamanlar hiç aklıma gelmezdi şuan hala gebelik için uğraşacağım 😔 seneye bu zamanlar hepimiz bebişi doğmuş olsun lütfen🙏🏻 18 ay oldu bebek isteyeli Rabbim daha fazla aratmasın inşallah Selizay Selizay ejce ejce MaviSasa234 MaviSasa234 Maviesra Maviesra A R Y A A R Y A M mavili_yeshll Hali Hali
Off off hiç deme adelim yaaa 😔 ben mayısta doğuracaktım ahh ah.
Zaten aşılama için recetem verildiğinde demişti şimdiden başlayın zor bulursunuz diye
En son. Biri getirririz dedi bir gün sonra getirmişlerdi evde sebzelikte saklamistim
Anamm kız o zaman femera tedavisine falan başlar başlamaz almalı koymalı dolaba. Son dakika bulunmuyorsa

Evet bizede hastane de bunu dediler bulmaniz zor bir eczane ile anlaşın falan oda devlette anlaşması var mı yok mu ona bakın demişti
Ama ben oviltre gibi basit bir iğneyi düşünmemiştim daha ağır olan tüp bebek iğne ilacalri için öyle dio sandm 😑

Off off hiç deme adelim yaaa 😔 ben mayısta doğuracaktım ahh ah.

Anamm kız o zaman femera tedavisine falan başlar başlamaz almalı koymalı dolaba. Son dakika bulunmuyorsa
En son böyle çalışmalar yaptığında gebe kalmıştın hatırlıyorum eşini işten çağırmıştın😅 bu ay da çok verimli geçirdin senden ümitliyim 🙏🏻

Evet bizede hastane de bunu dediler bulmaniz zor bir eczane ile anlaşın falan oda devlette anlaşması var mı yok mu ona bakın demişti
Ama ben oviltre gibi basit bir iğneyi düşünmemiştim daha ağır olan tüp bebek iğne ilacalri için öyle dio sandm 😑
Benm ilk asilama olduğu için raporlu olduğum için 1000 TL ye kadar mı ne devlet karşılıyomus 13 fostimon devlet karsiladi ,14uyu ben ücretli almıştım
Sanırım indirimli oluyor rapor varsa tam bilemiyorum şimdi ama eczane bu şekilde açıklamıştı

Back