• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir ovulasyon döneminin daha sonuna geldik 🤣 dün zaten çatlamış gibiydi silikleşme vardı, sabah akşam değerlendirdim. Bugün bir şey çıkmaz bizden iflahımız kurudu. Yeter dimi artık 😅 dünküler yeter bence, yetsin çünkü 😄🤣
IMG_20220225_180849.jpg

Bir ovulasyon döneminin daha sonuna geldik 🤣 dün zaten çatlamış gibiydi silikleşme vardı, sabah akşam değerlendirdim. Bugün bir şey çıkmaz bizden iflahımız kurudu. Yeter dimi artık 😅 dünküler yeter bence, yetsin çünkü 😄🤣
Eki Görüntüle 3014143
Rabbim minnoslar doldursun karnını inşallah ♥️

Eki Görüntüle 3014143
Benim doktorum gün vermiyor her gün diyor 🙄 tabi ben prp yaptığım için her an bisjler oluşabilir diye bence=)

Ama bir suru doğal şey içiyorum belki onlardan ise yarar =)

Rahim kalınlığı 8.3 .. Progestron 0.1😄 Yani 0😄 Ve transfer için mikemmel dediler😂

Bugün olmayan yumurtam çatlamasın diye çatlatma iğnesi de vurulacağım😅

4 mart cuma transfer olacak dediler… Genede yoldayız ve hedefe gidiyoruz 🥰

Rahim kalınlığı 8.3 .. Progestron 0.1😄 Yani 0😄 Ve transfer için mikemmel dediler😂

Bugün olmayan yumurtam çatlamasın diye çatlatma iğnesi de vurulacağım😅

4 mart cuma transfer olacak dediler… Genede yoldayız ve hedefe gidiyoruz 🥰
Mükemmel haber 🎉🎉

Back